WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 8. huhtikuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 297


Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
8.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Aika kuluu nyt nopeasti, rakkaat ystävät, mutta joillekin se ei kulu riittävän nopeasti. He ovat hyvin innostuneita muutoksen tapahtumiseen elämässään ja näin heidän kärsivällisyytensä näyttää venyvän toisinaan hyvin ohueksi. Tunnemme teidät erittäin hyvin, rakkaat ystävät, kun olette taas kerran altistuneet valon parantaville voimille. Mutta kun valo paljastaa kaiken, jotta se voidaan parantaa, se tuo sen myös teidän huomionne piiriin. Niinpä tämän valon myötä tulee fokus ja tämän fokuksen myötä tulee monille teistä pakahduttava tunne siitä, ettei ole riittävän hyvä. Se mitä te näette, tuodaan valoon, mutta se on myös kaikki, mitä te näette.

Toisin sanoen, ette onnistu näkemään suuruuttanne, sillä keskitytte enimmäkseen siihen, minkä tämä energeettisen elämänvoiman loputon virta on tuonut pintaan. Ja niin näette itsenne kuin ryömimässä vihan, pelon ja monien muiden asioiden kera, joita pidätte puutteina. Mutta onko tästä oikeasti kyse? Prosessista joka saa teidät olemaan vähemmän ja vähemmän tyytyväinen itseenne? Sillä niin kuin aurinko nousee joka päivä, nousee myös arvostuksemme teitä kohtaan.

Puhdistatte tässä itsestänne kaiken jäämän, mikä on jäänyt sisällänne hoitamatta - ja muistakaa, että tämä jäämä on kerätty monissa elämissä. Niinpä myös keveimmillä teistä tätä jäämää näyttää toisinaan ehkä olevan enemmän kuin runsaasti. Mutta muistakaa, että tästä syystä valo on tullut elämäänne ja tästä syystä olette ottaneet asiaksenne päästää tämän valon aivan ytimeenne. Sillä te - ja vain te - voitte päättää, annetaanko valon tunkeutua sisällä pimeimpään nurkkaan vai ei, ja silloin kun sanotte "kyllä" tälle, tämä siitä on seurauksena.

Valo on pysäyttämätön eikä se seisahdu, ennen kuin se on työntänyt kaikki vanhan jäänteet pintaan ja ulos valoon. Ja siellä pystytte näkemään sen kaiken ja monille tämä vanhan kuonan määrä on joskus musertava. Mutta taas kerran sanomme, ettei tämä ole mitään pelättävää - tämä on jotain juhlittavaa. Se on näkyvää teille vain, koska se tulee ulos - sitä ei tarvitse koskaan enää nähdä uudestaan. Ja näin tämä lopullinen puhdistaminen - sillä sitä se todella on - näyttää dramaattisemmalta, mitä se oikeasti on.

Teidän ei ole tarkoitus istua alas ja huomioida sitä kaikkea. Tässä ei ole kyse tilien tasapainottamisesta, pitäen tarkkaa laskua kaikesta, mitä tulee esiin tässä puhdistumisprosessissa. Tämä on pelkästään siitä irtipäästämistä, minkä valo ajaa ulos, ja näin prosessi on itse asiassa paljon helpompi, mitä olette kenties saaneet päähänne. Sillä muistakaa, että mielellä on toisinaan edelleen oma mieli ja tämä näennäinen vanhan energian kerääntyminen voi saada sen pyörimään. Mutta älkää antako tämän kaiken huijata itseänne, sillä pärjäätte hyvin. Ja älkää langetko houkutukseen alkaa verrata itseänne naapuriin, sillä kuten aina, tämä on henkilökohtainen prosessi ja jokaisen teistä on kuljettava omaa polkuaan tässä, yrittämättä matkia veljiänne ja sisarianne millään tavalla.

Teidän on vain mentävä eteenpäin ja tehtävä omat juttunne riippumatta siitä, sisältyykö siihen paljon irtipäästämistä vai näyttääkö se hieman vähemmän rasittavalta polulta. Teidän jokaisen asia on tehdä sitä, mikä saa olonne tuntumaan kevyemmältä, ja teidän on tehtävä se omalla tahdillanne. Mutta älkää unohtako, että valo ei pysähdy kenenkään tai minkään vuoksi, joten te ette voi käskeä valoa lopettamaan. Mutta voitte antaa itsellenne vähän pelivaraa tässä kaikessa ja teette sen parhaiten ottamalla etäisyyttä ja luopumalla kontrollista, ja antautumalla tälle prosessille varmistatte, että se kulkee mahdollisimman tasaisesti. Sillä jos yritätte ottaa asiat omaan hanskaanne, tunnette tämän energian puristavan enemmän, kuin jos annatte sen kulkea omaa kulkuaan.

Taaskin kehotamme hengittämään ja antamaan itsenne mennä virran mukana. Vain tämän tekemällä tunnutte pystyvän paremmin seilaamaan kaiken tämän läpi ilman, että sydämenne tuntuu tukehtuvan tästä, vanhan "sinun" viime jäänteistä. Ne tulevat pintaan tavalla tai toisella ja mitä enemmän hyväksytte tämän prosessin, sitä nopeammin tämä virta kulkee ulos ja prosessi etenee.

Siis antakaa mennä - ja antakaa sen tulla, mitä tulee, se ei ole mitään pelättävää. Se nostetaan ylös teistä, jotta voitte nostaa itsenne pois siitä, kuka olitte ennen, mutta ette enää ole. Olette jo astuneet huomisen saleihin, mutta koska olette edelleen monikerroksinen olento ettekä ole vielä täysin yhteensulautunut, tarvitsette vielä vähän apua saadaksenne kaiken yhteen - varmistamalla, ettei vanhasta ole jäljellä mitään. Sillä te ette voi kantaa ylimääräistä painoa, jos haluatte tulla todella valaistuneeksi sieluksi, joten katsokaa tätä prosessia vain kuorman keventämisenä, mitä se todellisuudessa on - riippumatta siitä, miten työläältä itse prosessi toisinaan saattaa näyttää.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 297
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: