WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 18. huhtikuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 300


Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
16.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kun näette valon lähestyvän horisonttia, kuulette kutsun kaikilta niiltä sieluilta, jotka alkavat herätä tähän uuteen aamunkoittoon - sillä nyt ainoastaan te ette laula ylistystä tälle sarastukselle. Kuten olemme sanoneet aiemmin, tämä taivaallinen kuoro minkä olette kasanneet tälle pienelle siniselle planeetalle, alkaa kerätä monia uusia ääniä. Ja näin päivittäin laulunne volyymi ja monimuotoisuus lisääntyy monin tavoin. Te olitte ensimmäisiä ja alussa ääniänne oli harvassa ja ne hukkuivat helposti jatkuvaan meluhurinaan, mitä kuului kaikenlaisista lähteistä ympärillänne. Sillä jos ei kuunnellut tarkasti, tämä taivaallinen laulu oli helppoa ohittaa kaiken pelkohälinän, tyytymättömyysäänen ja suorastaan kuurouttavan melskeen keskellä. Teitä ei ollut helppoa havaita tässä varsinaisessa melumuurissa ja näin tunsitte itse, miten äänenne hukkui tunnemyllerryksen mereen.

Mutta nyt kuoro ikään kuin jakaa aallot tässä toisinaan pakahduttavassa taustamelussa ja kun näin tapahtuu, useammat ja useammat huomaavat hyräilevänsä sen sävelmän tahtiin, mitä huudatte. Ja ensin he eivät ehkä ole edes tietoisia siitä - aivan kuten monet elävät jokapäiväistä elämäänsä hyräillen itselleenkin kuulumattomasti, edes tiedostamatta sitä. Mutta vähitellen tämä matala hyräily mikä säteilee heidän sydämestään, alkaa kerätä vauhtia ja voimaa ja pian hekin alkavat kuulla tämän laulun, joka on peräisin heidän omasta sielustaan. Ja silloin kun he alkavat tarttua näihin ääniin, heidän koko olemuksensa on valppaana ja he havaitsevat lähtevänsä pois sellaisesta, mikä kiinnosti heitä vielä hyvin lyhyt aika sitten. He ikään kuin transformoituvat tästä yksinkertaisesta, mutta hyvin kauniista sävelmästä, mikä ei puhu ainoastaan heidän korvilleen, vaan myös sydämelleen. Ja teidän laillanne hekin ymmärtävät, että on tullut aika jättää vanha taakse ja alkaa avata tuota ovea, jonka takaa he tietävät rohkaisevan sävelmän tulevan.

Tiedämme, ettei tämä ole mikään uutinen kenellekään teistä, sillä olette kaikki jollain tavalla kohdanneet näitä vastaheränneitä sieluja jossain muodossa, mutta teille kaikille on uutinen niiden määrä, joita kohtaatte nyt tiellänne. Sillä olette olleet monin tavoin piilossa, koska tunsitte tarvetta suojautua. Aivan kuten juuri kuoriutuneet linnunpoikaset, olette etsineet suojaa pensaiden alta selviytyäksenne tuosta ensimmäisestä vaiheesta, missä tunsitte joka puolellanne negatiivisuutta ja vaaroja. Mutta nyt höyhenpukunne on kasvanut ja sen myötä itseluottamuksenne ja nyt tunnette olevanne valmis näyttäytymään täydessä päivänvalossa, laulaen kaunista lauluanne kovaa ja selkeästi ja pelkäämättä sitä, kuka näkee teidät tai kuulee laulunne.

On tullut aika viedä ihmeenne maailmaan, näyttää todelliset värinne ja laulaa vapauslauluanne. Ja lupaamme, että hämmästytte saamaanne reaktiota. Voi kyllä, jotkut pelkäävät valoanne ja ovat myös kateellisia siitä, eivätkä he epäröi näyttää tyytymättömyyttään, mutta sekään ei ole uutinen kenellekään teistä. Mutta kohtaatte nyt enemmän ja enemmän niitä, jotka kunnioittavat syvästi todellista kauneuttanne ja jotka haluavat tietää, mikä on tehnyt teistä tämän säteilevän linnun, joka räpyttelee sen lannistavan todellisuuden yläpuolella, minkä he tuntevat ympärillään. Ja kun katsotte heitä silmiin, he näkevät sen, ja te näette sen heissä, ja tämän se vain vaatii. Ikään kuin pelkkä sielunne katse vapauttaa heidät. Ja he alkavat tuntea omien sulkiensa kutittavan, mitkä odottavat tulemistaan esiin.

Älkää pelätkö, rakkaat ystävät, teillä on siivet ja ääni, mitkä kantavat teidät niin pitkälle ja korkealle, kuin haluatte, joten älkää jääkö teljetyksi piilopaikkaanne ikuisesti. Sillä jos jäätte, valonne melkein katoaa tähän maailmaan, koska pystytte valaisemaan vain pienen piirin ympärillänne. Mutta jos uskallatte lähteä ilmaan ja laulaa riemukasta lauluanne, valonne ryöppyää tälle koko planeetalle tavalla, mikä nopeuttaa kaikkien prosessia huomattavasti. Olkaa siis rohkeita ja nouskaa siivillenne. Huomaatte sen hyvin nautinnolliseksi, sillä silmänne ja sydämenne löytävät valoa hyvin monista paikoista ja huomaatte syvän yhteyden vahvistuvan ja syvenevän jokaiseen sieluun, jota laulunne koskettaa.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 300
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: