WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

TEHOKKAIMPIIN UNELMIINNE SISÄLTYVÄT KAIKKI, RAKKAAT SYDÄMETMikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
1.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Eikö ollut myrskyisä viikonloppu? Miellyttävä teille, rakkaat ystävät, uskoaksemme, mutta myös täynnä energiakontrasteja, olemme varmoja siitä.

Nyt olette huhtikuussa. Näyttää siltä, että asiat ovat asettuneet. Ja kuitenkin teistä tuntuu, että jotain on tekeillä. Jokin ei ole aivan vielä tapahtunut. Tietoisuutenne tunnustelee tarkkaan ja yrittää löytää, mitä se voisi olla.

No, olette melkein oikeassa. Ainoa virheenne on siinä ajattelussa, että asiat ovat asettuneet. Ne ovat pelkästään asettuneet vakaaksi virraksi, minkä rakentuminen jatkuu. Kevät on nyt täällä, ainakin pohjoisella pallonpuoliskolla, ja muutos tulee. Ja tämä energia sanoo: "Muutos TULEE!"

Se on todellisuudessa taivaan määräys ja myös teidän määräyksenne. Nyt teidän on aika muistaa kaikki, mitä olette oppineet muutoksen luomisesta. Kerrotaanpa teille: olette valmiita, muuten tätä ei tapahtuisi. Kuten minkä tahansa armeijan kenraali historiassanne kertoisi teille, pikkutarkimmatkaan suunnitelmanne eivät kata sitä, mitä löydätte. Siksi olette niin suurenmoisia. Saatte sen toimimaan joka tapauksessa. Pitäkää tiukasti kiinni unelmastanne siihen saakka, kunnes erotatte paremman - ja te erotatte. Sitten tarttukaa uuteen unelmaan.

Tehokkaimmat unelmanne sisältävät kaikki, rakkaat sydämet. Jos ette vielä uneksi kaikkien puolesta, kerromme teille, että teiltä menee ohi suuri määrä iloa - ja kyllä, voimaa. Poissulkemisella ja kostolla ei ole nyt sijaa. Se on mukaanottamisessa ja kuntouttamisessa. Mutta vapaa tahto on edelleen laki, joten sen on oltava kaikkien osapuolten valinta.

Joitain melko suuria asioita on alkanut jo tapahtua, mutta kerromme teille, että nämä ovat vasta pieniä lumipalloja mäen päällä. Laittakaa merkki tälle historianne sivulle. Palaatte monta kertaa viittaamaan siihen tulevaisuudessa, erityisesti jonkun sanoessa teille: "Mutta mitään ei tapahdu!"

Ei koskaan, koskaan, ole ollut aikaa, jolloin mitään ei tapahdu. Varmistakaa, että se paikka sydämessänne, missä hiljaisuutenne on, on hyvin kalustettu ja valmis. Teidän kannattaa viettää siellä aikaa joka päivä. Ja ollessanne siellä laittakaa asioita tapahtumaan. Sanomme tämän leveästi hymyillen.

Olemme lähempänä kuin ajatuksenne ja valmiina auttamaan kutsuessanne. Menkää rauhassa. Hyvää päivän jatkoa.
TEHOKKAIMPIIN UNELMIINNE SISÄLTYVÄT KAIKKI, RAKKAAT SYDÄMET
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: