WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 18. huhtikuuta 2013

Energiaennuste OMAN VOIMAMME TAKAISINOTTAMINEN

Energiaennuste
OMAN VOIMAMME TAKAISINOTTAMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Huhtikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rauhaa ja siunausta.
 
Minulle on iloa ja kunnia yhdistyä taas kanssanne! Olen hyvin kiitollinen tietäessäni, että riippumatta siitä, missä kukin meistä on henkilökohtaisella matkallaan, voimme aina jatkaa siitä mihin jäimme ja harmonisoitua toistemme kanssa, kuin aikaa olisi tuskin kulunut lainkaan. Se vahvistaa, että olemme todella kaikki tässä yhdessä.
 
Miltä sinusta siis on tuntunut, ystäväni? Huomaatko, että energialämpöä on nostettu pykälällä sekä henkilökohtaisessa elämässämme että kollektiivitietoisuudessa? Se suuri määrä liikettä ja toimintaa mitä tapahtuu eetterissä, käynnistää paljon liikettä ja toimintaa sisällämme ja ympärillämme.
 
Olemme ehdottomasti siirtyneet ohi ajasta, jolloin talvehdimme ja eristäydymme syvään pohdiskeluun pitkiksi ajoiksi. Jos emme ole jo ottaneet vaaria tuosta kutsusta, on aika tulla ulos piilosta leikkimään ja kommunikoimaan taas maailman kanssa.
 
Itsemme kätkeminen millään tavalla - lahjojemme, taitojemme, viisautemme, viestimme ja kaikkien muiden olemuksemme osien - tuntuu yksinkertaisesti mahdottomalta. Ja ne joista piiloutuminen oli ennen mukavaa, huomaavat itseään ravisteltavan kaikin tavoin, koska se mihin olemme tottuneet oletusarvona, ei enää vain toimi. Vaikka ensin tuntuu ehkä siltä, että oma identiteetti on riisuttu, tämä piilosta ilmestyminen luo uuden tavan olla, mikä sopii paremmin yhteen korkeimman aspektimme kanssa.
 
Silloin kun energialämpötila nousee - kuten nyt - seuraa tavallisesti kutsu toimintaan. Tämä kutsu on yksinkertainen: meitä pyydetään päästämään irti kulisseista, rakenteista ja tarinoista, joita me ja esi-isämme olemme luoneet itsellemme. Meitä kutsutaan siirtymään pelkästään rakkauteen.
 
Silloin kun uudelleenkalibroidaan uuteen sydänkeskeiseen olemistapaan, on täysin normaalia kokea energiamme ja tunteidemme olevan sekaisin. Avaimena on sallia näiden tunteiden ja energioiden tulla esiin niin, kuin niiden täytyy, tuomitsematta tai yrittämättä hillitä niitä. Auttaa myös, kun muistaa mielessään, että tunteet eivät määrittele sitä, kuka oikeasti olemme ytimessämme. Jos voimme nähdä ne samanlaisina kuin valkoiset kumpupilvet taivaalla, jotka menevät ohi, niin voimme sallia niiden vain olla kiinnittymättä niihin.
 
Uhriroolista irtipäästäminen
 
Tällä hetkellä meille annetaan poikkeuksellinen tilaisuus vetäytyä uhriarkkityypeistä, joihin me ja esi-isämme olemme samaistuneet.
 
On tärkeää ottaa hetki kunnioittaakseen näitä arkkityyppejä siitä, että ne ovat pitäneet meidät turvassa ja suojassa selviytymiseen perustuvassa maailmassa. Nyt kuitenkin tiedämme, ettei pelkkä selviytymismaailma ole enää harmoniassa sen kanssa, kuka olemme ytimessämme - jumalainen rakastava olento.
 
Jumalaisena rakastavana olentona olemme täällä kukoistamassa tiemme rakkauteen itsemme ja ympäröivän maailman kanssa. Jumalainen osamme on aina tiennyt, että olemme jatkuvasti suojassa ja turvassa, vaikka ehkä selviytymiseen perustava mieli on ajatellut muuta.
 
Niinpä nyt kun kiitämme uhriarkkityyppejä, jotka ovat palvelleet meitä tähän saakka, voimme päästää niistä irti ilolla ja toivottaa tervetulleeksi korkeamman itsemme.
 
Uhriroolista vapautuminen koostuu useista tärkeistä tekijöistä. Ensimmäinen tekijä uhritietoisuudesta vapautumiseen on hyväksyä jokainen ihminen, kokemus ja asia sellaisena, kuin se näyttäytyy elämässämme, yrittämättä muuttaa sitä. Hyväksymällä nämä asiat emme välttämättä vahvista, että resonoimme tai olemme samaa mieltä niiden kanssa. Annamme kuitenkin itsellemme luvan, etteivät ne määrittele sitä, kuka oikeasti olemme. Hyväksymällä vapaudumme myös tarpeesta vatvoa menneisyyttä ja sitä, mitä on ollut.
 
Toinen uhritietoisuudesta vapautumisen tekijä on päästää irti syyttelystä. Syyttely tulee tarpeesta saada joku tai jokin olemaan oikeassa/väärässä tai hyvä/huono ja jollain tavalla vastuuseen siitä, mitä olemme kokeneet. Todellisuudessa olemme kaikkien kokemustemme luoja. Silloin kun toimimme korkeammasta itsestämme ja tunnustamme olevamme luoja, siirrymme näiden tuomitsemisten yläpuolelle. Korkeammasta itsestä navigoimme tietämme sen mukaisesti, mikä tuntuu olevan harmoniassa kanssamme tuolla hetkellä ja mikä ei. Tunnetko, miten pelkästään tämä näkemys tuntuu jo kevyemmältä? Syyttelemällä pidämme itsemme ajassa ja paikassa, mikä estää meitä kehittymästä ja yhdistymästä taas korkeimpaan ja jumalaisimpaan itseemme.
 
Kolmas tekijä uhritietoisuudesta vapautumiseen on ottaa täysi vastuu elämästämme ja hyvinvoinnistamme. Joskus uhriajattelutapa voi vastustaa kuullessaan, että olemme vastuussa elämästämme ja hyvinvoinnistamme, koska se saanut lohtua irrottautumisesta ja siihen harhakuvaan uskomisesta, että mitä tahansa tarvitsemme, sen on tultava ulkopuoleltamme. Tämän tapahtuminen on ehdottoman normaalia. Kuitenkin ottamalla vastuun elämästämme ja hyvinvoinnistamme pystymme siirtymään uhritietoisuudesta luojatietoisuuteen. Luojatietoisuudessa pystymme siirtämään vuoria. Siinä pystymme ilmentämään aidoimmasta ja voimakkaimmasta aspektistamme käsin.
 
Integroimalla nämä tekijät elämäämme tuemme siirtymistä uhritietoisuudesta luojatietoisuuteen tapahtumaan tasaisemmin.
 
Oman voimamme takaisinottaminen
 
Maailman suurin voima on rakkaus. Silloin kun ruumiillistamme rakkauden, olemme voimakkain olento universumissa. Vastoin sitä, mitä meille on ehkä opetettu, rakastavana oleminen ei merkitse, että olemme heikko ja helppo "saalis" tai että katsomme toiseen suuntaan, kun ajat tulevat ankaraksi. Aito rakkaus ei loukkaa, tunnu kovalta tai laita meitä luopumaan jostain osastamme tai piilottamaan sen. Nämä ovat mielen rakenteita, jotka pelkästään harhauttavat meidät aidosta rakkaudesta. Aito rakkaus on vakio, mikä virtaa kaiken elämän läpi. Silloin kun päätämme olla rakkautta, koko universumi virtaa takanamme samaan suuntaa.
 
Yhteiskunnallisen ehdollistamisen vuoksi monet meistä ovat epäröineet vaatia oman voimansa, koska yhdistämme sen korruptioon tai kontrolloimiseen. Tällainen valheellinen voima, mikä tunnetaan myös egoistisena voimana/valtana, liikkuu vastakkaiseen suuntaan kuin rakkaus. Se haluaa erottaa itsensä kokonaisuudesta. Vaikka tällainen voima voi näyttää hyvin todelliselta ja vakuuttavalta toisinaan, todellisuudessa se ei ole sitä.
 
Egoistinen voima on ohikiitävää ja on aina jossain kohtaa itsetuhoista, kun se yrittää työntää rakkauden ja elämän luontaista virtaa vastaan. Egoistinen voima kukoistaa pelkoenergiassa, koska se on ainoa riittävän vakuuttava asia siirtämään ihmisen pois todellisesta jumalaisesta voimastaan. Tietysti tämä jakso on tilapäinen, mutta meidän on annettava se egoistiselle voimalle, kun se pitää suurta esitystä yrittäessään saada itsensä kestämään mahdollisimman pitkään.
 
Elämä on aina puolellamme eikä koskaan meitä vastaan. Voimme lohduttautua sen tietämisellä, että päättäessämme olla uskomatta pelkoon, koko universumi viimeistä piirtoa myöten tukee meitä. Kaikki mikä yrittää vakuuttaa meille muuta - kuten ajatus, että olemme jokin pieni ja avuton ihmisolento tai että meiltä puuttuu jotenkin - on vain ohikiitävä harhakuva.
 
Antautumalla rakkaudelle voimaannutamme itseämme ja ympärillämme olevia siinä määrin, että pystymme transformoimaan egoistisimmatkin voimat rakkaudeksi.
 
Määrässä on voimaa
 
Kun siirrymme eteenpäin, meitä pyydetään yhdistymään rakkaudessa. Tätä tapahtuu tällä hetkellä. Meidän ei enää tarvitse olla tällä matkalla yksin. Meidän ei enää tarvitse erottaa itseämme toisista rodun, sukupuolen, tittelin, seksuaalisen suuntautumisen jne. perusteella. Universumi antaa meille jatkuvasti tilaisuuksia harmonisoitua toisten kanssa, joilla on samanlainen aikomus yhdistyä rakkaudessa. "Missä kaksi tai useampi kokoontuu rakkaudessa, siellä on suurin voima."
 
Tämä on aikaa sanoa "kyllä!" oman voimamme takaisinottamiselle ja jakaa lahjamme maailman kanssa.
 
Olemme kaikki tässä yhdessä.
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel
Energiaennuste
OMAN VOIMAMME TAKAISINOTTAMINEN

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: