WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 5. huhtikuuta 2013

HUHTIKUUN ENERGIAENNUSTE: SISÄISEN MAAMME ENERGIAMOSAIIKKIKirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Pääviesti (puhtaaksikirjoitus 29.3. tallennetusta videoviestistä)
 

Hei ja tervetuloa huhtikuun 2013 energiaennusteeseen.
 
Tänään on hassu ennustepäivä minulle. Heräsin tuntien olevani elävä kuollut eikä eilinen poikennut siitä. Ja kuitenkin koska vietän viikon perheeni kanssa huomisesta alkaen (mikä on upeaa), minun täytyy nauhoittaa tämä tänään, jotta se ilmestyisi ajoissa.
 
Olen varma, että tämä kuulostaa tutulta monille teistä. Tunne olemisesta elävä kuollut tiettyinä päivänä ja täytyy vain raahautua eteenpäin riippumatta siitä, millainen liikevoima tai energia tuntuu olevan tai olevan olematta.
 
Älkää ymmärtäkö minua väärin, en ole lainkaan innostunut itsensä puskemisesta eteenpäin kärsien. En usko, että meidän tarvitsee tehdä sitä. Mutta halusin tallentaa ennusteen tänään, joten tulin ympäristöön, mikä tukisi omia tuntemuksiani, ja ymmärtäen roolini joidenkin ihmisten kanavana toin meidät tänne, jotta saisimme kaikki vesienergiaa, veden ääntä ja myös puiden suojaa. (Videoversiossa Lee seisoo joen rannalla ja veden solinaa kuuluu videolla.)
 
Sana joka tuli mieleeni monta kertaa maaliskuussa, kun mietin kokemuksia, joita meillä oli, oli "energiamosaiikki" - ajatus että ihmisinä ja sieluina olemme olleet energiamosaiikissa.
 
Kun katsot mosaiikkia, se koostuu monista yksittäisistä paloista ja yhdessä ne muodostavat koko kuvan. Mutta jokaisella yksittäisellä palalla on oma värinsä ja omat yksityiskohtansa.
 
Mosaiikkiviittaus tuli mieleeni, kun huomasin, että sisälläni (ja monien ihmisten, joita on ympärilläni ja joiden kanssa työskentelen) yleinen lause oli: "Onko kukaan muu pannut merkille, että energia on ollut todella kummallista viime aikoina?" Kun kuulen tämän, tajuan, että yhdellä tasolla se on todenperäinen toteamus. Mutta elettyäni muutaman viime vuoden, kun todellisuus on ollut tällaista, minun on aina vaikeampi hyväksyä tuon lauseen "viime aikoina" osaa.
 
Mutta viime viikoissa on ollut eroa. Tällä energiamosaiikilla on ollut se merkitys, että yhtenä hetkenä olemme syvällä yhdessä palassa, yhdessä värissä, yhdessä sävyssä menneisyydestämme, nykyisyydestämme tai tulevaisuudestamme. Ja sitten seuraavana hetkenä meidät siirretään elämämme toiseen palaan, usein äkkiä.
 
Viittasin maaliskuun energiaennusteessa siihen vauhtiin, millä nyt kuljemme. Eli että käymme nyt hyvin monia asioita läpi päivän aikana verrattuna tilanteeseen vuosia sitten eikä siinä ole tolkkua mielellemme, mikä on elänyt tietyllä tavalla ja vauhdilla monta, monta vuotta.
 
Mielellämme on taipumus ottaa viitteeksi menneisyys ja se seuraa nykyisyyttä sen perusteella, miten erilaiselta se tuntuu entiseen verrattuna. Mielemme ei pysty tajuamaan ulottuvuutena tulevaisuutta, ennen kuin olemme tulevaisuudessa (eli nykyisyydessä!)
 
Niinpä tämä mosaiikkitunne, mitä joillain teistä on ollut, on merkinnyt, että päivässäsi on ollut irrallisuuden tunnetta. Ja kuitenkin toisina aikoina sinusta tuntuu, että selviydyt helposti ja virtaat kaiken läpi, on se sitten hyvää tai huonoa. Tämä irrallisuus on kaiken uutuutta - uusia yhteyksiä muodostetaan sisälläsi.
 
Joillakin teistä on ollut sama kokemus kuin minulla henkilökohtaisesti. Eli monia upeita asioita tapahtuu sisälläni ja ulkopuolellani, mitä hyvin nopeasti seuraa ystävä tai vieras kriisissä tai tarpeessa, ja päivästä tulee tanssia kaikkien noiden asioiden läpi.
 
Käyt siis läpi paloja. Pala 1 on ehkä jokin kummallinen kokemus, pala 2 ehkä vaikea kokemus ja pala 3 hyvä kokemus. Mutta omassa keskuksessaan olemisen tunne koko ajan (ja useimmat teistä ovat) voi olla voimakkaampaa kuin koskaan ennen. Sinua ei nyt työnnetä tai imetä jokaiseen näistä asioista. Pysyt nyt ytimessäsi, minkä vuoksi myös se mitä tapahtuu ympärillä, voi voimistua ja nopeutua. Koska jos olisit ennen mennyt kovasti tunteillasi mukaan siihen, mitä ympärilläsi tapahtui, olisit lähtenyt keskuksestasi, työskennellyt tuon tilanteen kanssa ja prosessoinut sitä ympärilläsi olevien ja tietysti itsesi puolesta.
 
Nyt monilla teistä tilanne on: "No, asiat tuntuvat vähän hulluilta ympärilläni, mutta minusta tuntuu ehdottomasti rauhallisemmalta ja keskittyneemmältä kuin ennen." Tämä on sinun evoluutiotasi.
 
Olen puhunut viime kuukausina myös rakkauden ja vilpittömän energian nousemisesta planeetallamme. Se tulee vahvemmaksi ja vahvemmaksi.
 
Jotkut asiat joita näemme mediassa, yrittävät saada meidät uskomaan muuta. Älkää käsittäkö väärin minua tässä, sillä en usko, että elämme täydellisessä maailmassa tai maailmassa, joka ei tarvitse apua tietyillä alueilla tällä hetkellä.
 
Mutta olen hyvin tietoinen, kun näen mediassa kuvia, joissa joskus tunnen näkeväni totuuden ja joskus tuntuu siltä, että minulle näytetään jotain saamaan minut ajattelemaan tietyllä tavalla tietystä ongelmasta tai kääntämään huomioni pois jostain toisesta ongelmasta.
 
Ja tällä hetkellä ongelmia on kaikkialla. Kun maailmanlaajuinen kriisi kasvaa, kun allekirjoitamme lisää kansalaisadresseja ja keskitymme alueille, jotka täytyy vapauttaa maailmassa, tälläkin on vaikutus meihin henkilökohtaisesti.
 
Kysy siis itseltäsi, mitä kansalaisadresseja olet allekirjoittanut viime kuussa? Mitä sellaisia alueita muokkaat itsessäsi, jotka muut ympärilläsi tuntuvat haastavan tai tukahduttavan tai sortavan?
 
Harha missä elämme maan päällä, on täällä syystä. Voit "ostaa" sen täysin, jos et ole sellainen, joka elää täysin zen-mäisesti. Planeetalla on ihmisiä, jotka elävät niin ja jotka eivät kiinnity mihinkään koskaan. He ovat saavuttaneet tuon tilan ja he ylläpitävät tuota energiaa meille muille, jotka käyvät läpi ihmismäisempää ylösnousemustanssia. He pitävät planeetalla tasapainoa meidän muiden puolesta.
 
Monet teistä ja minä olemme ryhmää, jotka ovat hereillä ja tietoisia ja haluavat tuoda enemmän tietoisuutta toimiimme ihmisinä - toimiimme planeetalla.
 
Silloin kun juurichakramme, perustamme, on vahva, terve ja toimiva, kun emme käy läpi jotain tai tunne olosuhteiden työntävän, niin meillä on paljon voimakkaampi alttius toimia, luoda ja tehdä.
 
Yksi viimeisen kuukauden aikana muuttunut asia on, että se energia joka nousee maan sisästä, tulee voimakkaammaksi.
 
Pitkään olemme katselleet auringonpurkauksia, olemme katsoneet, kun energioita tulee meille planeetan ulkopuolelta ja miten ne muuttavat kaiken dynamiikkaa planeetalla. Mutta kun puhuin oppailleni tänä aamuna, he puhuivat siitä, että maa kuumenee nyt sisältä ja energia-aaltoja tulee ylös planeetasta. Tämä vaikuttaa meihin kaikkiin ja se sykkii juuressamme.
 
Jos siis onnistut pitämään itsesi terveessä ja elävässä tilassa, se johtuu luultavasti siitä, että osallistut asioihin, joista puhun joka kuukausi - pidät kehon, mielen ja hengen, erityisesti kehon kevyenä, syöt hyvin ja pysyt liikkeessä.
 
Keho on usein paikka, jonka monet (ellet ole luonnostaan urheilullinen tai luontainen "ravintotieteilijä") mielen ja hengen yhteisössä voivat unohtaa. Mutta ilman sitä emme voi käyttää korkeampaa tietoisuuttamme, joten korkeampi tietoisuus ilman kehotasapainoa saa monet usein tuntemaan itsensä voimattomaksi.
 
Jos pidät kehon puhtaana, mieli ja tunteet seuraavat perässä ja sinulla on useammin parempia aikoja tällä hetkellä. Niin monia energioita liikkuu planeetan läpi ja ympäri, että tasapainosi katoaa tai sinua "kannustetaan" menettämään tasapainosi nopeammin kuin koskaan ennen.
 
Jos sinulla on kehotoiminnan sisäinen tasapaino, niin huomaat, että saavutat paljon sellaista, mitä haluat saavuttaa - on kyse sitten suhdeläheisyyden lisääntymisestä tai jonkinlaisesta tekemisestä. Mutta mitä tulee niihin asioihin, joita tunnet pakottavaksi tehdä ja kulkea kohti, niin energinen keho antaa siihen ylipäätään mahdollisuuden.
 
Niinpä
 
* mitä enemmän huolehdit kehostasi nyt, sitä enemmän juurienergiaasi voidaan tukea
 
* mitä enemmän juurienergiaa tuetaan, sitä paremmin se voi "alkemisoida" niitä energioita, joita tulee maasta lävitsesi
 
* mitä enemmän virtausta ja sujuvuutta on sekä kehossa että elämässä, sitä paremmin pystyt luomaan tämän maailman energioilla.
 
Asiat nopeutuvat fyysisen ilmentämisen ja luomisen osalta, mikä on upeaa.
 
Mutta lopetamme tämän päivän energiaennusteen siihen, mistä aloitimmekin, eli silloin kun sinulla on noita elävän kuolleen päiviä, on todella tärkeää hidastaa joksikin aika ja tunnistaa, että tarvitset elämän aaltoilua ja tiettyinä päivinä planeettaenergiat ovat voimakkaampia kuin toisina.
 
Silti ymmärtää myös se suhde, mitä sinulla on noina elävän kuolleen päivinä siihen, mitä olet juuri käynyt läpi elämässäsi ja mihin olet menossa seuraavaksi. Energiamatriisi kasvaa planeetallamme vahvemmaksi, laajemmaksi ja yhdistyneemmäksi koko ajan - empaattisesti, telepaattisesti ja tunteellisesti. Älä kuitenkaan aina usko, että pystyt onnistuneesti selvittämään mielessäsi, mitä tapahtuu jonain noista elävän kuolleen päivistä.
 
Tietysti mieli yrittää antaa meille tavan ymmärtää, miltä meistä tuntuu.
 
Joskus toivut siitä, mitä olet juuri tehnyt. Tuot itsesi uuteen tasapainoon paikassa, mihin olet saapunut niiden muutosten vuoksi, mitä olet käynyt läpi viimeisen viikon, parin tai kolmen aikana. Mutta jos kysyt nyt itseltäsi, mitä noina päivinä tapahtuu, tunnet usein etukäteen sen, mitä on tulossa.
 
Et ehkä mielellä tiedä, mitä on tulossa. Mutta jos seuraat tätä systemaattisesti muutaman tulevan viikon aikana, sinun on mielenkiintoista nähdä, miten niinä päivinä jolloin tunnet vähän supistuvasi ja olevasi vähän elävä kuollut, merkittävän kokoisia energiamääriä on pian tulossa lävitsesi ja elämääsi.
 
Jos tunsit ensimmäisenä pelon nousevan sisälläsi, kun ajattelit juuri sanomaani, huomaa, että olet "pelkovalppaudessa" ja uskot, että sinun on varottava aina ensimmäisenä. Tämä tulee siitä ajatuksesta, että jotain pahaa on ehkä tulossa. Tämä on uskomus ja tapa tuntea elämästä, mitä sinun täytyy työstää - koska voit työstää sitä ja muuttaa sen.
 
Se voi liittyä menneeseen traumaan, se voi olla vain vanha malli tai se voi liittyä siihen, mitä laitat kehoosi, ja sen aiheuttamaan kemialliseen epätasapainoon.
 
Mutta suurimmalle osalle teistä: kun sinulla on näitä elävän kuolleen päiviä, lepää niin paljon kuin voit ja avaudu kirkkaalle tulevaisuudelle. Ei välttämättä mielessä eli suunnittelemalla jonkin aikomuksen (ellei siltä tunnu). Vaan salli noina hiljaisina päivinä itsesi levätä, katsella puita, katsella taivasta ja tietää, että olet elossa tässä hetkessä ja niin on maapallokin ja tämä hetki on kaikki, mitä tarvitset.
 
Hengitä. Ota se kaikki kehoosi.
 
Ja jos mielesi kaipaa jotain tekemistä, pyydä sitä olemaan utelias siitä, mitä sinulle on tulossa seuraavaksi luojana tällä planeetalla ja mitä sinä luojana aiot tehdä auttaaksesi siinä muutoksessa, mitä me heränneinä ihmisinä alamme nyt edistää.
 
Pitäkää huolta itsestänne, kaikki. Nähdään ensi kuussa.
 
Paljon rakkautta,
Lee
x
 
Huhtikuun 1. päivän päivitys (kirjoitettu 3 päivää pääviestin kirjoittamisen jälkeen)
 
Valon tuleminen on voimakkaampaa kuin koskaan ja tämän kuun energiaennusteessa mainitsen, miten maa aktivoituu nyt ja sykkii energia-aaltoja ylöspäin, minkä tunnemme voimakkaasti kehossamme, tunteissamme ja toimissamme. Nämä aallot aktivoivat henkilökohtaisen sisäisen maamme - juurichakran ja sydämen. Nämä chakrat sykkivät ja puhdistavat pois kaiken, mitä on ei-haluttua ja vanhaa, ja vetävät sinulle korkeampia energioita koko ajan.
 
Niinpä tämän kokemuksen irtipäästämispuoli on laaja ja sillä on monta fokusta - viha, ratkaisemattomat suhde-energiat, epäharmonian tunne elämäsi kanssa ihmisenä, tunne tarpeesta muuttua sisäisesti ja/tai ulkoisesti.
 
Sitten irtipäästämisen jälkeen aktivointi- ja "sisäänottopuoli" on vilpitöntä luomista ja toimintaa, tuntien itsensä todella eläväksi sydämessään ja aisteissaan sekä tuntien sellaista pehmeyttä, yhteyttä ja rauhaa, mistä et ole koskaan ennen tiennyt.
 
Huhtikuu on siis tilaisuus olla kärsivällinen itsesi kanssa (ja oireiden joita sinulla ehkä on), kun tämä kaikki liikkuu lävitsesi, sillä huhtikuu antaa energiaa suurelle liikkeelle.
 
Jos huomaat vastustavasi tai taistelevasi mielessä (kuulet sellaisia ajatuksia kuin "en halua tätä tai en pidä tästä), tämä on henkistä supistumista, ja ellet työskentele sen kanssa, se pysäyttää irtipäästämisliikkeen ja saa sinut vastemielisyyskehään. Tällaisten ajatusten kanssa työskentelemiseksi, toimi yksinkertaisesti vain päinvastoin tai peruuta nuo sanat sellaisella lauseella kun "hyväksyn". Voimakas sana, mikä antaa irtipäästämisen virrata taas, jotta tasapaino voi palautua pikemmin sinuun ja kehoosi. Sen sanominen ääneen on hyödyllistä ajattelukehän katkaisemisessa.
 
Poikkeuksetta me kaikki liikumme tämän evoluutiotunnelin läpi niin nopeasti, että analyyttinen mieli ei pysy perässä tai voi arvioida, mitä tapahtuu. Tästä syystä se nojaa usein negatiivisuuteen, koska se on hämmentynyt siitä, miten siirrytään eteenpäin.
 
Ilona tässä on oivaltaa, että jos et vielä tunne itseäsi niin vapaaksi mielen papatuksesta, kuin haluaisit, nämä ajat pakottavat sinut antamaan kontrollin keholle ja aisteille. Meditatiiviset toimet (meditointi, jooga tai henkilökohtainen tapa tyynnyttää mieli ja keho), kehotasapaino ruuan ja liikunnan avulla sekä positiivisten energioiden lisääminen elämääsi (ihmiset joiden kanssa olet, paikat joissa käyt, inspiraatio ja vilpittömät opetukset ja tapahtumat) tukevat tätä prosessia.
 
Jos mieli epäilee, muista:
"Minä hyväksyn, minä hyväksyn, minä hyväksyn."
 
Jos olet hyvässä paikassa ja ratsastat aalloilla, sellaiset sanat kuin:
"Minä elän, minä rakastan, minä luon", tukevat tyrskyäsi vielä lisää :-)
 
Lee
x
HUHTIKUUN ENERGIAENNUSTE: SISÄISEN MAAMME ENERGIAMOSAIIKKI
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: