WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 23. huhtikuuta 2013

HEREILLÄ UNISESSA MAAILMASSA


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 22.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Lapsena näin toistuvasti unta, missä olin ainoa ihminen maailmassa. Kävelin hiljaisia katuja pitkin ja etsin ihmisiä, mutta ei ollut ketään. Se oli pelottava uni, koska olin hyvin yksin eikä ollut ketään, kelle puhua tai kuka huolehti minusta. Nyt aikuisena tiedän, että tuo uni liittyi siihen, mitä monet indigot ja kristallit kokevat ollessaan hereillä maailmassa, mikä on osittain tai täysin unessa. Tämä tieto koetaan tunteena, että on hyvin yksin, ei saa tukea, ei ymmärretä eikä ole vahvoja ja syviä yhteyksiä samanmielisiin ihmisiin. Syntyessämme hereillä olemme hyvin tietoisia toisten nukkumisesta ja koska emme pysty yhdistymään heihin, meistä tuntuu kovin yksinäiseltä. Mutta tämä on ehkä väärä havainto omalta puoleltanne, koska emme ole välttämättä täällä herättämässä heitä, vaan voimme antaa heille syitä herätä, silloin kun hahmotamme oikein oman hereillä olemisemme.

Indigot ja kristallit - sekä vanhemmat sukupolvet että tietysti ne, joita on syntynyt 1990-luvun alusta - syntyivät hereillä eli he tietävät, että elämässä on muutakin kuin se, mitä tiedostamme fyysisillä aisteillamme. Useimmat ovat hyvin intuitiivisia, empaattisia ja herkkiä, mikä on sekä siunaus että haaste. Siunaus koska he hahmottavat maailman paljon syvällisemmällä, valaistuneemmalla ja hengen täyttämällä tavalla. Haaste koska he myös tiedostavat, miten monet ihmiset maailmassa ovat unessa, tiedostamattomia eivätkä tiedä, etteivät tiedosta. Ja he tuntevat, että heidän pitäisi tehdä jotain herättääkseen ihmiset ja vaikuttaakseen maailmassa. Mutta merkitseekö tämä ihmisten herättämistä vai antamista nukkua, kunnes he ovat valmiita? Kuka päättää, milloin tämän on aika tapahtua?

Jotkut indigot tuntevat, että heidän pitäisi olla pärisevä herätyskello, toisista on mukavampi olla kuin torkkunappula. Jotkut kristallit odottavat maailman heräävän, ennen kuin tekevät mitään, toiset hukkuvat epätoivoonsa maailman vuoksi, mikä tarvitsee rakkautta, muttei ole avoin sille. Heidän - ja kaikkien jotka ovat hereillä - on noustava sen haasteen tasolle, että on oltava muutos maailmassa, minkä täytyy nähdä uusi polku, ennen kun se on valmis harkitsemaan sitä vaihtoehtona olemassa oleville poluille. Hereillä oleminen tekee meistä tietoisen siitä, mitä maailmassa täytyy muuttaa. Oppimamme totuus - mikä johtaa meidät joskus ajattelemaan, ettei ponnisteluamme arvosteta - on, että ihmiset heräävät, sitten kun tuntevat olevansa valmis, eivät aiemmin. Muutoksena oleminen herättää maailman omalle potentiaalilleen.

Olemme muutos, silloin kun näytämme maailmalle mahdollisuuksia, joita on ulottuvilla - ei kertomalla sille, että se on unessa, vaan näyttämällä sille, mitä on olla hereillä. Silloin kun esitämme vaihtoehdon, joka on hyvin vastustamaton ja hyvin paljon tyydyttävämpi kuin unessa oleminen, maailma herää, koska sillä on syy (mitä me emme ymmärrä, kun olemme jo hereillä). Hereillä syntyminen ei välttämättä merkitse, että meidän täytyy kertoa maailmalle, että se on unessa, ennen kuin se päättää herätä unestaan. Nähkää tämä sen sijaan kykynä, ajattelutapana, lahjoina ja ymmärryksenä osoittaa maailmalle, miksi on paljon iloisempaa ja tyydyttävämpää olla hereillä kuin unessa - ja sitten maailma päättää herätä.

HEREILLÄ UNISESSA MAAILMASSA
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: