WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 5. huhtikuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 295Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
4.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kuten monet teistä ovat vahvistaneet todeksi, verhot nousevat yksitellen ja tämä ratkaisu voi joissain tapauksissa aiheuttaa vielä lisää hämmennystä keskuudessanne. Sillä mitä tämä, minkä olette ottaneet itsestäänselvyytenä koko elämänne ajan, on muuta kuin savupöllähdys, kangastusta mikä naamioituu todellisuudeksi? Se voi olla melkein pakahduttavaa toisiaan, kun huomaatte olevanne tässä totuuden koko valokeilassa, koska teidän on arvioitava uudelleen niin paljon siitä, mille ette ole rakentaneet ainoastaan tätä elämää, vaan myös kaikki aiemmat elämänne.

Siis kyllä, valo on armollista, mutta myös armotonta, sillä se ei jätä enää mitään mielikuvituksen varaan ja teidät pakotetaan ottamaan kaikki uudelleentarkasteluun, kuten tiedätte tapahtuvan. Ette voi jatkaa tätä matkaa silmät ja sydän suljettuna tälle totuudelle ja vaikka se voi olla tuskallista joiltain osin, se on myös viimeinen katarsis, mikä polttaa tehokkaasti vanhojen märkivien haavojen kaikki viimeiset jäänteet ja jättää teidät kaikki lopultakin parantumaan ja tulemaan taas ehjäksi.

Siitä tässä matkassa on tosiaan kyse - palaamisesta yhteen ja kaikkien niiden aspektienne keräämisestä, joita olette levittäneet lähelle ja kauas oleskellessanne tällä planeetalla. Ja niiden tehtävä on ollut tämä: kerätä mahdollisimman paljon kokemuksia pudoten päistikkaa elämän kaikkiin puoliin, sekä niihin jotka tuomitaan hyviksi että myös niihin, jotka tuomitaan huonoiksi. Kun verhot alkavat pudota, tiedätte, ettei ole sellaisia asioita kuin hyvä tai huono, sillä kaikki on samanarvoista tässä elämän teatterissa. Mutta nyt olette oppineet riittävästi vaikealla tavalla ja kiskotte itsenne irti tästä vanhasta näytelmästä.

Älkääkä unohtako, että tätä vanhaa näytelmää kiusasi kauan sitten suuri ylimääräinen annos pimeyttä - ne ulkopuoliset jotka tosissaan laittoivat tämän koko show'n jatkumaan kauan sen jälkeen, kun sen oli tarkoitus olla loppu. Ja näin teidät on monin tavoin pakotettu esittämään aina vain pahaenteisempiä versioita tästä elämän teatterista. Mutta nyt tuo show on peruutettu ettekä te ole enää noiden nukketeatterin esittäjien kirouksen alla, jotka nauttivat katsella teidän kiemurteluanne heidän tiukassa hallinnassaan. Nyt teidät on siis lopultakin päästetty pois tästä vanhasta pakkotyöstä ja olette vapaita aloittamaan elämämme uuden version esittämisen maakoulussa.

Sillä muistakaa, että tästä syystä te olette täällä - keräämässä tietoa, jota voidaan hankkia vain elämällä sellaisessa fyysisessä astiassa, kuin teillä on ja sellaisessa ympäristössä, minkä kaunis sininen planeettanne tarjoaa teille. Ja nyt on tullut aika astua taas kouluun, mutta tällä kertaa se on valokoulu, kun olette lopettaneet vanhan pimeyskoulun kauan, kauan sitten. Kuten sanoimme, teidän "virkanne" siellä ylitti hyvin, hyvin paljon määrätyn ajan. Mutta nyt se on saatu taas oikaistua ja teidät kutsutaan astumaan näihin uusiin tietosaleihin omasta vapaasta tahdostanne. Muistakaa, etteivät kaikki tunne houkutusta lähteä vanhasta koulusta, koska he pitäytyvät mieluummin vanhassa ja luotattavaksi testatussa, joskin tuskallisessa, kuin ottavat sen riskin, että katkaisevat kaikki vanhat yhteydet ja heittäytyvät koko sydämellään tähän uuteen seikkailuun.

Taaskin sanomme, että riippuu tosiaankin jokaisesta teistä, haluatteko päästä näihin uusiin valosaleihin vai pysyttekö mieluummin tuossa ilmattomassa ja hämärästi valaistussa vanhassa teatterissa. Emme voi pakottaa teitä tekemään mitään, emmekä edes yritä, sillä se on pyhä julistus tällä planeetalla - kaikki palvelevat saman vapaan tahdon säännön alaisuudessa. Sillä kyllä, tulette tähän paikkaan palvelemaan - ette ainoastaan itseänne, vaan myös koko luomakuntaa.

Se mitä tietoa keräätte täällä, menee kaikenkattavaan tiedon säilytyspaikkaan, mihin pääsevät kaikki elävät olennot luomakunnassa. Siis, paitsi teidän planeetallanne asuvat. Sillä te olette olleet tehokkaasti irrotettuna tästä loputtomasta viisaus- ja energialähteestä. Mutta se mitä olette kokeneet täällä, on ladattuna tähän tietopankkiin, ja nyt ottamalla tuon lopullisen askeleen valoon, teistäkin tulee tämän valtavan tietomeren saajia. Siis pelkän tiedon tallentamisen sijaan tämä tietoisuusvirta alkaa kulkea kumpaankin suuntaan. Ja kun astutte tämän valokoulun saleihin, kehonne ja mielenne alkaa vastaanottaa valtavia latauksia tätä informaatiota - informaatiota mikä muuttaa kirjaimellisesti koko maailmanne, ei ainoastaan tapaanne katsoa sitä.

Taaskin sanomme, että koulu on loppunut, koska olette jo toimittaneet enemmän, mitä teiltä vaadittiin viimeisellä luokalla, mutta nyt kutsumme teidät astumaan tähän uuteen kouluun, missä valo opettaa teitä ja rakkaus on opastava valonne eikä pelko ole enää se mittatikku, mitä vasten teitä arvostellaan. Olette oppineet enemmän kuin riittävästi vanhasta järjestelmästä ja nyt on tullut aika avata taas kirjat ja avata sydämenne todelliselle valotiedolle. Vanha on palvellut tehtäväänsä, mutta on tullut aika sulkea tuo ovi ja avata toisia, jotka johtavat teidät uudelle ymmärrystasolle.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 295
 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: