WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 26. huhtikuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 303


Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
25.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Vuorovesi on kääntynyt kauan sitten, mutta edelleen on niitä, jotka ajattelevat, ettei mitään tapahdu. He potkivat pölyä ja valittavat, että kaikki on pysähdyksissä. Mutta onko niin todella? Haastamme teidät kaikki katsomaan kunnolla ympärillenne ja luulemme, että näette kaikki jälkiä tästä tulevasta energiasyöksystä joka puolella. Ette ainoastaan niiden samanmielisten sielujen sydämessä, jotka ovat kerääntyneet yhteen tähän tilaan, vaan myös laajemmin. Sillä maailmanne alkaa jo siirtyä sen tietoisuustason yli, mitä olette ehkä ajatelleet rajaksi kaikille, jotka eivät ole yhtä avoimia kuin te näille uuden energian viesteille. Kaikki liikkuu jollain tavalla ja vaikka joidenkin on ollut vaikea nähdä sitä, sitä tapahtuu silti joka päivä.
 
Niinpä viesti on taas sama: muistakaa keskittää aikomuksenne oikeaan suuntaan ja sitten todella näette tuloksia. Ei siksi, että olette se, joka saa kaikki nämä muutokset tapahtumaan, vaan koska tekin olette olleet monin tavoin sokeita valon vaikutuksille. Muistakaa, että aionien ajan teidätkin on pakotettu tuijottamaan pimeyden muuria, mikä ympäröi teitä joka puolella, ja nyt kun tuo läpitunkematon muuri on monin paikoin murentunut kasaksi kivimurskaa, jotkut teistä haluavat välttämättä edelleen pitää silmänsä niissä osissa muuria, mitkä ovat edelleen pystyssä - ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.
 
Ja niin tunnette toivottomuutta ja ajattelette, että kaikki tämä työ on ollut turhaa. Mutta jos olette valmis siirtämään polttopistettänne - ja useimmissa tapauksissa vain tuuman murto-osalla - tekin näette, että se mikä kerran näytti linnoituksen läpäisemättömältä muurilta, on nyt rikottu monin paikoin. Ja nyt tekin löydätte paikan, mistä on helppoa hypätä murskeen yli ja liittyä niihin, jotka jo temmeltävät ulkopuolisilla pelloilla.
 
Emme sano tätä mitenkään nuhdellaksemme teitä - ainoastaan muistuttaaksemme, että nykyisyys on joiltain osin kenties jo paljon parempi, millaista olette kuvitelleet osan tulevaisuudesta olevan. Mutta taas kerran, katsojan silmät määrittelevät todellisuuden. Ja näin ollen jos päätätte jatkaa muuriin katsomista, niin se pitää teidät vankina hyvin pitkään. Mutta jos päätätte muuttaa polttopistettänne ja juosta ulos niiden vapaiden henkien seuraan, jotka jo nauttivat vapauden makeasta ilmasta, todellisuutenne seuraa perässä. Siis taaskin kehotamme varomaan, mihin kiinnitytte, sillä liima joka pitää teidät paikoillaan, on nyt erittäin voimakasta. Varmistakaa siis, että annatte itsellenne vapauden olla liimattuna tämän maailman kirkkaampiin osiin, sillä niitä on ja niistä tulee kirkkaampia ja kevyempiä joka päivä.
 
Ja muistakaa, etteivät muurit kaadu yhtään nopeammin, vaikka yritätte iskeä ne kumoon keskittämällä koko voimanne niihin. Nämä muurit kaatuvat sillä hetkellä, kun astutte niiden ulkopuolelle. Antakaa siis itsellenne vapaus tehdä juuri niin, sillä päättämällä pysyä teljettynä vanhaan linnoituksen jäänteisiin, saatte sen vain seisomaan paljon pidempään, eikä tämä auta teitä ja muuta ihmiskuntaa. Olette täällä murtautumassa muurien läpi päästämällä irti pelosta, mikä auttoi pitämään teidät vankina niiden takana, ja tätä ette voi tehdä, jos ette kykene päästämään näitä muureja huomionne piiristä.
 
Päästäkää siis irti kaikista ajatuksista olla muurinmurtaja, joka pakottaa näiden tiilimuurien viimeiset osat hajoamaan. Tämä ei ole roolinne. Roolinne on lentää näiden muurien yläpuolella kauniilla vapaudensiivillänne ja sillä hetkellä kun lähdette lentoon ja nousette tältä vanhalta maaperältä, saatte muurit ympärillänne murenemaan pölyksi. Ja tämä on ainoa tapa varmistaa, ettei tämä vanha vankila seiso hetkeäkään pidempään, kuin pitäisi.
 
On periaatteessa helppoa olla samaa mieltä kaikesta tästä, mutta kuten monet teistä ovat jo huomanneet todeksi, itseenne luottaminen riittävästi, että annatte siipienne viedä teidät noille vihreämmille niityille, on täysin toinen asia. Mutta älkää odottako nyt liian kauan, jotta ette jää paitsi niin paljosta hauskanpidosta. Sillä heti kun pääsette tuolle toiselle puolelle, huomaatte ympärillänne niin paljon rakkautta ja naurua, että unohdatte kaiken tuosta pitkästä vankilakaudesta, minkä jouduitte kestämään. Muististanne pyyhitään kaikki pakottaminen ettekä haaskaa sekuntiakaan ajatellen "mitä jos" tai "miksi tein sen" tai "miksi ei nopeammin". Silloin aloitatte alusta ja keskitätte kaiken energianne luomiseen, ette hajottamiseen tai katumuksen tuntemiseen. Silloin aloitatte puhtaalta pöydältä ja voitte valita universumin kaikista väreistä, sitten kun alatte tehdä ensimmäistä omaa kuvaanne elämästä, mitä olette alkamassa elää.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 303
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: