WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 30. huhtikuuta 2013

ARMONTILA


Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Toukokuun 2013 Shaumbra-uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Vuosien saatossa on enkeliystäviltämme tullut monia syvällisiä sanontoja ja mietelmiä. Tobiaksen "tulevaisuus on parannettu menneisyys" on ollut yksi pitkäaikaisista suosikeistani. Adamuksen uskallettu sanonta "vain mestari voi palvella, kaikki muut ovat vain palvelijoita" kohottaa aina muutamien kulmakarvoja. Ja Kuthumin "kyllä, olen valaistunut" ei ole niinkään sanonta, vaan tapa olla.

Uudempi suosikkini tulee Adamukselta. Se on hänen määritelmänsä armosta ja kuuluu jotenkin näin: "Armontila tulee, silloin kun sallit energian palvella itseäsi." Se on yksinkertainen, elegantti ja selkeä. Armo: energian sallimista palvella itseäsi. Piste. Ei mitään lisättävää eikä jossia tai muttia.

Olet pois armosta, silloin kun et anna energioiden palvella itseäsi. Se on melkein kuin sanoisi: "En anna Hengen juhlia minua" tai "En anna elämän tarjota minulle lahjojaan." Se vastaa menemistä katsomaan jymymenestyselokuvaa laput silmillä ja tulpat korvilla. Olet elokuvateatterissa, muttet anna itsesi nauttia ohjelmasta.

Armontilassa oleminen on energioiden antamista palvella itseään. Kaikkialla ympärilläsi on runsaasti energioita ja ne haluavat palvella sinua! Olet luonut ne. Ne ovat SINUN. Energioilla ei ole ennakkoasennetta tai agendaa. Niillä ei ole omaa mieltä eivätkä ne tarvitse mitään sinulta. Ne haluavat vain palvella sinua. Energiat ovat pieniä koiranpentuja, valmiina nuolemaan naamasi ja käpertymään viereesi, jos sallit sen. Ne eivät tunne menneisyyttäsi eivätkä välitä siitä. Ne eivät tuomitse tai pidättele ihailuaan. NE HALUAVAT VAIN PALVELLA SINUA!

Sori "huutaminen", mutta olen erittäin intohimoinen tästä aiheesta. En kuollaksenikaan voi ymmärtää, miksi kukaan - erityisesti sinä - estäisi näitä energioita palvelemasta itseään. No, ymmärrän toki, mutta meidän kaikkien on aika päästää irti tekosyistä.

Armon ulkopuolella oleminen on, kuin seisoisi hyvin janoisena keskellä kirkasta vuoripuroa ja ihmettelisi, milloin muki ilmestyy. Laita naamasi vain veteen ja juo!

Armon ulkopuolella oleminen on, kuin omistaisi maailman kehittyneimmän älypuhelimen, mutta akku on tyhjä, koska et ole ladannut sitä läheisestä pistorasiasta.

Armon ulkopuolella oleminen sanoo: "En tiedä", silloin kun itse asiassa tiedät. Vastaukset ovat kaikki olemassa, mutta jostain syystä ajattelet mieluummin: "En tiedä."

Armon ulkopuolella oleminen on toisten ihmisten syyttämistä asioista, menneisyyden käyttämistä tekosyynä siihen, miksi asiat eivät toimi, henkioppaiden tai enkelien odottamista tekemään asiat puolestasi, salaliittoteorioihin uskomista, sen teeskentelemistä, että sinun on huolehdittava jostain toisesta, sen murehtimista, mitä toiset ajattelevat, syyllisyyden tuntemista siitä, että otat enemmän kuin oman osasi, itsesi antamista uskoa puutteeseen, sen pelkäämistä, että käytät väärin energioita, sen kertomista itsellesi, että olet jo yrittänyt, mutta se ei toiminut, joten miksi se toimisi nyt … Luettelo jatkuu ja jatkuu. Tosiasia on, että et ole armossa, jos sinulla on JOKIN tekosyy sille, etteivät energiat palvele sinua.

Armo on energioiden sallimista palvella sinua. Tämä ei ole liioittelua. Olet tietoinen olento. Vedät puoleesi tai torjut energiaa reaktiona intohimoosi ja valintoihisi. Energia muokkaa todellisuutta ja on hyvin kirjaimellinen. Jos tunnet eksyneesi tai hämmennystä, energia ilmentää tämän todellisuuden sinulle. Jos olet täysivaltainen ja yltäkylläinen, energia palvelee sinua vapaasti ja vaivattomasti. Energia ei manipuloi tai petkuta sinua - se vain palvelee sinua. Se reagoi suoraan tietoisuuteesi.

Tammikuun ja helmikuun shoudeissa Adamus puhui Valaistusta vapaasta maailmanrahastosta. Hän mainitsi, että ympäri maailmaa on 21 luolaa täynnä valtavia kristalleja. Nämä kristallit ovat vetäneet ja tallentaneet moniulotteisia energioita ikuisuuksia, odottaen oikeaa aikaa. Tämäntyyppistä energiaa ei ollut ulottuvilla ennen 21.12.2012 ja nyt sitä on.

Kristallit on aktivoitu ja energioita toimitetaan nyt kenelle tahansa, joka virittyy, resonoi ja sallii. Ei tarvitse täyttää lomakkeita, energiamäärässä ei ole rajoja eikä mitään makseta takaisin. Se on yksinkertaisesti lisää energiaa, mikä on täällä palvelemassa sinua.

Olen yllättynyt, miten vähän on ollut keskustelua Valaistusta rahastosta. Luulin, että se olisi hallinnut shaumbra-keskusteluja Facebookissa ja CC:n foorumilla. Olin valmistautunut siihen, että kaikki viime workshopeissa ja shoudeissa pyytäisivät minulta (tai Adamukselta) lisäinformaatiota tämän energian käyttötavasta. Luulin sähköpostilaatikkooni tulvivan kysymyksiä shaumbroilta tai myös tarinoita siitä, miten se jo toimi heillä. Mutta olen kuullut tuskin pihaustakaan! Ihmettelen, mitä kaikki odottavat? Tai kenties kaikilla on jo kaikki tarvitsemansa energia ja he saavat kaiken, mitä haluavat?

Tämän reagoimattomuuden hämmentämänä pyysin Adamukselta näkemyksiä. Hän oli samaa mieltä ja huomautti, että hyvin harvat shaumbrat ovat yhdistyneet kristalliluoliin. Hän sanoi, että olemme niin tottuneita kamppailemaan ja selviytymään tuskin riittävällä määrällä, ettemme pysty käsittämän sitä valtavaa energiaa, mikä on käytettävissä näiden kristallien kautta. Hän lisäsi, että monia shaumbroja itse asiassa pelottaa näiden energioiden suuruus. He ottaisivat mieluummin vastaan shekin postissa, kuin yhdistyisivät näiden kristallienergioiden valtaviin mahdollisuuksiin.

Yltäkylläisyys on yksi suurimmista shaumbra-ongelmista. Hyvin monet shaumbrat kamppailevat saadakseen rahat riittämään, silloin kun valtava energiavarasto on meidän kaikkien ulottuvilla. Yltäkylläisyyskurssille meneminen ei ratkaise tätä ongelmaa. Jonkun tekemä viritys tai aktivointi ei muuta mitään. Kaikki kiteytyy SALLIMISEEN. Salliminen on sisäinen tunne, että olet valmis ja olet arvokas, etkä rajoita itseäsi millään tavalla - myöskään uskomalla entisiin rajoituksiin.

Mestari sallii energian palvella itseään. Ei ole mitään temppuja tai kikkoja, ei mitään ostettavaa tai ratkaistavia arvoituksia. Meidän kaikkien on aika elää sujuvaa/armollista elämää … vain sallimalla kaiken energian palvella meitä. Tehdään sen, shaumbra … nyt.
ARMONTILA
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: