WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 5. huhtikuuta 2013

MITEN VOIN OLLA PARANTUNUT JA MYÖS PARANTAJA?Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 3.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
Rakas Jennifer, ymmärrän nyt kristallienergiaani, kun luin äskettäisen artikkelisi siitä. Kamppailen sen kanssa, että teen marttyyrin itsestäni toisten vuoksi, erityisesti perheen. Nyt olen risteyksessä parannettuani itseäni monta vuotta fyysisesti ja tunteellisesti ja mietin, mitä teen seuraavaksi. Miten voin olla parantaja ja myös parantunut? En ole varma, miten osaan työskennellä toisten kanssa, jos en voi yhdistyä myös niihin tukoksiin ja siihen tuskaan, mitä he kokevat. Voitko selittää tätä minulle?
 
Jenniferin vastaus:
Kristallienergian suurin lahja on empatia ja suurin haaste, miten sitä käytetään. Vaikka ennen monet kristallit ovat näyttäneet toisille heidän kipualueensa peilaamalla niitä, yrittäen osoittaa, missä heidän haavansa ja tukoksensa olivat, niin se piti kaikki parantumiskierrossa. Silloin kun tiedämme, missä kipua on, seuraava askel on oppia siirtymään siitä pois. Mutta jos kaikki peilaavat kipua, kuka näyttää seuraavan askeleen?
 
Olemme saattaneet loppuun monia parantumiskiertoja, yksilöinä ja kollektiivisesti ihmisperheenä. Suoraan sanottuna olemme kyllästyneet parantamiseen. Nyt kun tiedämme, missä kipu on, ja tiedämme, että kamppailemme ja olemme päässeet pisteeseen, missä haluamme siirtyä pois siitä, seuraava askel on löytää joku, joka voi näyttää, miten se tehdään. Käytyäsi läpi tämän itse, olet erinomainen esimerkki siitä, miten päästään läpi parantumiskierroista ja siirrytään parantuneempaan, kehittyneempään ja ehjempään elämiseen. Tämä sallii sinun käyttää empatiaasi tehokkaammin yhdistyessäsi ihmisiin, joilla on tuskaa, koska sinäkin olet ollut siinä ja nyt voi näyttää heille, että on mahdollista transformoida kipu parantumiseksi ja saattaa loppuun nämä parantumiskierrot, koska olet tehnyt sen.
 
Tämä on ero parantumislähteenä ja parantumisesimerkkinä olemisen välillä. Silloin kun olemme parantumislähde, peilaamme toisten kipua, usein ottamalla sen itsellemme. Vaarana on tulla heidän parantumislähteekseen, ollen heidän ja Jumalan välillä ja yrittäen tehdä parannustyö heidän puolestaan. Silloin luodaan riippuvuussuhde, missä he katsovat meihin parantumista saadakseen ja me uskomme, että voimme tehdä sen heidän puolestaan. Se on myös turhauttavaa, koska heitä estetään löytämästä oma todellinen parantumislähteensä, mikä on heidän sisällään. Silloin kun he eivät parannu, me luulemme, ettemme tee työtämme (emmekä voi tehdä sitä, koska se on mahdoton tehtävä). Ja he siirtävät vihansa ja turhautumisensa meihin, koska he luulevat meidän pystyvän parantamaan heidät (mitä emme voi tehdä).
 
Silloin kun olemme parantumisesimerkki, näytämme toisille, mitä he voivat saavuttaa tekemällä oman parantumistyönsä. On paljon tyydyttävämpää olla opettaja, joka elää ilossa, tyytyväisenä ja onnellisena, kuin parantaja, joka on surullinen, turhautunut ja onneton. Kumman valitsisit näyttämään, miten olla parantunut ja ehjä - jonkun joka on onnistuneesti tehnyt sen itse vai jonkun, joka sanoo, että voit tehdä sen, muttei ole tehnyt sitä itse? Voit omistaa oman parantumisesi ja se tekee sinusta paremman opettajan toisille, jotka voivat hyväksyä oman parantumispotentiaalinsa, kun heillä on esimerkki osoittamassa sen mahdolliseksi. Se on uusi parantumismalli, mihin olemme siirtymässä, ja kristallit voivat johtaa tietä hyväksymällä uusia tapoja käyttää myötätuntoaan ja jakaa iloaan kipunsa sijasta, siirtyen marttyyriparantajamallista iloisempaan ja ilontäyteisempään elämiseen.


  MITEN VOIN OLLA PARANTUNUT JA MYÖS PARANTAJA?
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: