WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 26. huhtikuuta 2013

LYHYITÄ VIESTEJÄ TÄHTIVANHIMMILTAKanavoinut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
26.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Lyhyitä viestejä Tähtivanhimmilta tulee päivittäin, kun todellisuus alkaa ankkuroitua, selkeytyä ja asiat muuttuvat nopeammalla tahdilla. Siitä on tulossa hetkestä toiseen kokemusta.

Viesti 1

Valtavat horjuttavat aallot joita tunnette, ovat energiasykkeitä uudesta maailmastanne. Nämä sykkeet sopeuttavat teidät uuteen elämänvoima- ja energiatulvaan. Ne hienovirittävät jumalaista astiaanne. Pian nämä energiasykkeet lakkaavat eikä niitä enää tarvita. Siihen mennessä olette kuin Zen-mestareita. Sitten minkään hajanaisen tai pirstoutuneen energian on mahdotonta saada teitä mitenkään pois tolaltaan tai epätasapainoon. Tämä on meidän tapamme auttaa teitä tottumaan uusiin taajuuksiin, joita tulee teille nyt. Ollaksenne tässä uudessa kehittyvässä maailmassa, teidän on oltava tunteidenne ja tietoisuutenne mestareita. - Tähtivanhimmat

Viesti 2

Minut on kutsuttu pikkuretriitistäni tai erakkoelämästäni ulos maailmaan näkemään ja ankkuroimaan, mitä tahansa Henki kehottaa minua tekemään. Meitä on siis kehotettu menemään leiriytymään Kalifornian rannikkoalueille. Erakkona elämisessä on etunsa, mutta on siinä varjopuolensakin - kadottaa kosketuksen siihen, mitä maailmassa tapahtuu. Muutaman viime päivän aikana olemme voineet todella nähdä tämän 2013-energian yleisvaikutukset ihmisiin maailmassa.

Tähtivanhimmat sanovat, että olemme synkronisoijia, mutta myös katselijoita ja näemme, että suuri osa ihmisistä sekoaa maapallon uudessa painekattilaenergiassa. Monet reagoivat energioihin purkauksilla, vihalla ja aggressiivisella väkivallalla. Jos teillä on ylimääräistä energiaa, mitä ette tarvitse omaan sopeutumiseenne, pyydämme teitä heijastamaan rauhaa näille ihmisille niin paljon, kuin voitte. He ovat veljiänne ja sisarianne. Tämä maksaa heille vähän karmaa, mikä on selvitettävä, mutta se selviää nopeasti. Näille ihmisille - sekä kaikille ihmisille - on jumalaista armoa ja erivapauksia tänä aikana.

Ne jotka eivät vapauta tätä energiaa ulkoisesti (joista suurin osa lukee näitä julkaisuja), sisäistävät sen ja aktivoituvat valtavasti! Mutta tämäkin tulee kalliiksi, kuten jo ehkä tunnette. Kehoanne työnnetään äärirajoilleen ja tämä venyttää teitä, jotta voitte sisältää enemmän ja enemmän tätä energiaa "halkeamatta". Tämä saa aikaan vuoristoradan, painekattilan, mikä testaa teitä paljon yli normaalirajojenne. Kuulemme teidän huutavan armoa … ja sitten katselemme teidän kääntyvän sisäänpäin ja anovan vapautusta.

Kuulemme rukouksenne, mantranne ja meditaationne tasapainossa pysymisestä. Olemme siinä kanssanne, vaikka ette ehkä voikaan kuulla tai tuntea meitä. Tiedämme, että on vaikeaa tietää, kumpi puoli on ylöspäin … ikään kuin valtava aalto olisi sysännyt teidät väkivalloin veden alle ettekä tiedä nyt, missä pinta on. Näemme monien teistä murehtivan siitä, että te ette ehkä selviydy tästä. Pyytämänne vapautus tulee ja teistä tulee vahvempi, kuin mikään maan päällä kulkenut ihmisrotu. Teissä on jo enemmän energiaa, valoa ja voimaa kuin koskaan. Muistakaa: te olette "minä olen mitä olen", te olette sisäisen Jumalan ulkoinen olemus ja tämä on sammumaton ytimenne, mitä ei koskaan vahingoita mikään auringon alla.

Olemme kanssanne ja näemme, että teette tätä viedäksenne fyysisen kehon uuteen ulottuvuuteen. Se on kovaa työtä ja yllytämme teitä jatkamaan jatkamista. - Tähtivanhimmat
LYHYITÄ VIESTEJÄ TÄHTIVANHIMMILTA
 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: