WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

HUHTIKUUN ENERGIATKirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 1.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Pääsiäissunnuntai oli minulla hyvin erilainen kuin muutamana viime vuotena. Ilmassa oli uutta kirkkautta, mikä lisäsi sitä odotuksen ja innostuksen tunnetta, mitä minulla on ollut viime viikon. Istuin kirkossa tänä aamuna kuuntelemassa seremoniaa ja ajattelin pääsiäisen symboliikkaa ja sitten sain uuden oivalluksen: tämä on se "toinen tuleminen", mitä olemme odottaneet. Ja huhtikuussa löydämme avautuvan oven, tukea joka kulmasta ja universumin valmiina katsomaan, mitä aiomme tehdä seuraavaksi.

Kristuksen toisen tulemisen mitä on odotettu vuosisatoja aikana ja jolloin meidät vapautettaisiin ihmiskahleista maan päällä, ajateltiin aina olevan aika, jolloin Jeesus tulisi alas taivaasta fyysiseen muotoon ja veisi meidät mukanaan (tai jokin versio tästä). Luulen, että monilla meistä on ollut salainen toive, että se olisi Haamujengin ja Terminatorin yhdistelmä - hyvien poikien ja pahojen poikien välinen viimeinen taistelu, missä seisoisimme sivurajalla hurraamassa pelastajallemme.

Mutta vaikka tähän tarinaan olemme uskoneet, se on väärä oletus, mikä on saanut meidät uskomaan, että ylösnousemus tulisi ulkopuolisilta voimiltamme. Ja niin olemme odottaneet toista tulemista, pelastamista, vahvistuksen saamista, puhdistamista, vapauttamista ja niiden syntien anteeksiantamista, mitä emme ole koskaan tehneet. Ainoa syntimme (tai erillisyytemme) on siinä uskomuksessa, että olemme ilman yhteyttä Lähteeseen. Me olemme toinen tuleminen. Yhteys omaan Kristus-tietoisuuteemme on johtanut meidät tähän hetkeen. Jeesus ei sanonut tulevansa pelastamaan meidät. Hän sanoi toistuvasti: "Te voitte tehdä tämän ja enemmän." Hän vain näytti meille, että ylösnousemus oli mahdollinen - loppu riippuu meistä. Olemme siinä nyt eikä kukaan tule pelastamaan meitä, koska emme tarvitse sitä. Me olemme se, ketä olemme odottaneet. Se on ollut sisällämme kaiken aikaa ja voimme nyt tulla siksi ja elää elämäämme tämän olemuspuolemme kautta.

On aika vaihtaa orjantappurakruunumme tähtikruunuun ja alkaa säteillä.

Vuoden 2013 alusta saakka olemme käsitelleet pettymystämme siitä, että se minkä luulimme olevan maailmaa muuttava ylösnousemustapahtuma, lässähti melko yksitoikkoiseksi joulukuun lopuksi. Sitten tammikuu ja helmikuu olivat peräjälkeen täynnä puhdistumistilaisuuksia. Juuri kun luulimme saaneemme loppuun parantumistyömme, tuli tilaisuus mennä vielä syvemmälle. Maaliskuun loppuun mennessä haukoimme henkeä ja ihmettelimme, oliko tälle loputtomalle matkalle koskaan loppua. Planeettojen yhdistyminen Kaloissa auttoi meitä parantumismatkallamme. Huhtikuussa nuo planeetat ovat Oinaassa, pioneerimerkissä, ja on aika ryhtyä toimeen. (Kaikki Oinaat, lukekaa seuraava kappale, ennen kuin innostutte liikaa!)

Huhtikuun energioiden myötä meillä on kaikki, mitä tarvitsemme ottaaksemme nuo ensiaskeleet - ja ne ovat ensiaskeleita. Ei ole aika hypätä lampeen ilman suunnitelmaa, vaan harkita aikomukseemme perustuvia vaihtoehtoja. Kun Merkurius on edelleen varjoalueellaan 6.4. saakka, viimeiset yksityiskohdat eivät ehkä ole selviä, joten varmista, että seuraat sisäistä opastusta, esität paljon kysymyksiä ja kuuntelet vastauksia. Huhtikuun alkupuolella meillä on melkein kaikki henkilökohtaiset planeetat Oinaassa ja ne tekevät neliötä Plutoon, mikä kutsuu transformoitumaan hyvin tosissaan. Tätä ei tapahdu oman tahtosi ulkopuolella, mutta Plutolla on tapansa repiä asiat alas, kun aika on oikea, vaikka me emme ajattelisikaan ajan olevan oikea. Huhtikuun energia rakentuu seuraavaan Uranuksen ja Pluton neliöön 20.5. - toinen transformaatiopiste mikä laajentaa sitä, mitä olemme luoneet tässä kuussa.

Meillä on uusikuu 10.4., mikä voi tuoda paljon suhdekysymyksiä esiin, alkaen tärkeimmästä suhteestamme, mikä on itsemme kanssa. Rakastatko, arvostatko ja kunnioitatko oikeasti itseäsi? Tätä saatetaan testata tässä kuussa, kun näet peilin omasta arvostasi toisissa. Muista olla ottamatta tätä henkilökohtaisesti ja käytä kaikki kokemukset asian tarkistamiseen itseltäsi. Se miten toiset rakastavat sinua, peilaa "itserakkauttasi". Täysikuun pimennyksessä 25.4. on "kiirehdi ja hidasta" -tunne, kun meitä pakotetaan ryhtymään toimeen, mutta tekemään se harkitusti ja tietoisesti.

Huhtikuun energia kutsuu meitä liikkumaan eteenpäin uudella tavalla, alkaen aikomuksesta ja intuitiivisesta opastuksesta. Voimme ryhtyä toimeen nyt, mutta se ei ala nousemalla sohvalta - se alkaa olemalla maadoittunut, omassa keskuksessaan ja harmoniassa aikomuksemme kanssa. Silloin seuraavasta askeleesta tulee selkeä. Silloin kun siirrymme eteenpäin aikomuksemme mukaan, varmistamme, että olemme integroineet energian, mitä haluamme ilmentää. Silloin kun intuitio on parinamme, pysymme harmoniassa ihmis-jumalaisen kumppanuutemme kanssa ja tämä sallii meidän saada opastusta, mitä tarvitsemme tehdäksemme valintoja, jotka palvelevat meitä parhaiten.

Tässä kuussa ympärillämme on mahdollisuuksia, ja se ilmentyy meille, minkä kanssa harmonisoidumme. Se että kaikki on mahdollista, ei merkitse, että haluamme sitä tai että se on hyödyllistä meille. Ja suurin osa muutoksesta tai transformaatiosta vie sinut mukavuusalueeltasi tai siitä, mikä on tuttua sinulle, epämukavuusalueellesi, uuteen ja tuntemattomaan ja se voi olla vähän epämiellyttävää ensin. Valitse se, mikä palvelee aikomustasi iloon, rauhaan, rakkauteen ja yltäkylläisyyteen, ja sen luot elämääsi ja tämä mahdollistaa sen myös maailmalle. Siirtyminen 5D:hen on jo tapahtunut, niitä energioita on nyt harmonisoituaksemme niihin ja käyttääksemme niitä. Luota ja usko prosessiin sekä rakastavaan ja hyväntahtoiseen universumiin, mikä on odottanut hyvin pitkään toivottaakseen sinut takaisin Kristus-tietoisuuteesi. Upeaa kuukautta.
HUHTIKUUN ENERGIAT
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: