WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 293


 

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
31.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kuten monet teistä ovat jo vahvistaneet todeksi, tämä lainehtivissa energia-aallossa heitteleminen ei ole mitenkään vielä ohi, mutta toivomme kuitenkin, että olette kaikki onnistuneet saamaan suullisen raikasta ilmaa ainakin kerran tämän prosessin aikana. Uskaltaudumme arvaamaan, että monille teistä tämän aaltomaisen energian jatkuvien hyökyen vaikutukset tuntuvat jokseenkin erilaisilta, mille olette altistuneet aiemmin - ja oikeutetusti niin. Sillä teitä ei ole nostettu vain pykälällä tällä kertaa, vaan teidät on nostettu ns. täysin uudelle olemassaolotasolle, ja sen vaikutukset ovat muuttuneet dramaattisesti, mitä säteillään planeetallenne ja koko järjestelmäänne.

Fyysiselle kehollenne suuri osa tuntuu samalta, mutta itse asiassa siinä on jotain erilaista kuin ennen. Mutta kun se on monissa tapauksissa melko hienovaraista, teidän on ehkä vaikea kuulla sitä eri resonanssia, minkä tämä tekee koko järjestelmäänne. Sävelmä on tosiaan muuttunut ja niin tekin ja näin teidän kaikkien soittama melodia on myös muuttunut. Ja yhdessä muodostamanne kuoro on muuttanut lauluaan tavalla, minkä koko luomakunta pystyy havaitsemaan. Ja kyllä, tämä vaikuttaa meihin kaikkiin ja näin myös reaktiot siihen muuttuvat - hienovaraisin tavoin, mutta myös huomattavammin tavoin.

Sillä muistakaa, että maisemissa on edelleen niitä, jotka yrittävät koko voimallaan tukahduttaa nämä paljastusäänet ja näin hekin tuntevat pakkoa nostaa panoksia millä tahansa kykenemällään tavalla. Siksi jotkut teistä ovat kohdanneet jokseenkin yllättävän kiivaita hyökkäyksiä. Muistakaa, että teidän äänenne ja pelkkä läsnäolonne on merkki sen valon saapumisesta, mistä on tulossa kirkkaampi ja kirkkaampi, ja niille silmille jotka ovat edelleen tottuneempia varjostamaan itsensä keskittymällä jatkuvasti planeettanne hämärämmille alueille, tämä kirkastuva valo tuntuu melkein kuin pistävän aivoihin, olemuksen ytimeen. Niinpä he käyvät päälle suojautuakseen ja kuka tahansa joka seisoo heidän tiellään, voi tuntea näiden hyökkäysten ikävimmät seuraamukset.

Voi siis toisinaan olla vaikeaa olla tässä uudessa valossa, sillä se ei paljasta ainoastaan hyvin paljon teidän sisällänne, vaan myös ympärillänne olevissa ja tämä voi olla todella tuskallista monin tavoin. Näkemäänne ei ehkä ole aina helppoa sulattaa. Mutta taaskin sanomme, että olette juuri siinä, missä teidän on tarkoitus olla, ja riippumatta siitä mitä nousee muutamien päivien kuluessa - on se sitten omassa piirissänne tai enemmän makrotasolla - tietäkää, että kaikki on hyvin ja kaikki tapahtuu syystä.

Muistakaa, ettei tämä ole tuomiopäivä, sanan kaikissa merkityksissä. Tämä ei ole tuomio eikä kenenkään sopivuuden viimeinen arviointi. Tämä on vain kaiken sellaisen loppupuhdistus, mitä ehkä on edelleen näiden valonuolien edessä, ja näin ollen kiittäkää kaikesta, mitä saatatte huomata ponnahtavan esiin elämässänne tällä hetkellä. Se ei tule esiin saamaan oloanne tuntumaan huonolta, kaukana siitä. Se ponnahtaa esiin näyttämään teille, että heitätte pois ne painolastin viime jäänteet, joita ehkä olette edelleen piilotelleet jossain itsessänne, ja tämän taakan on mentävä auttaakseen teitä ottamaan tuon viimeisen askeleen eteenpäin.

Niinpä taas kerran sanomme, että tämä on prosessi, mikä voi tuntua hämmentävältä, kun tunnette heittelehtivänne yhden hetken täydellisestä autuudesta hämmennykseen jostain, mikä yhtäkkiä materialisoituu eteenne. Mutta vaikka se voikin näyttää siltä monille teistä, tämä ei ole "yksi askel eteenpäin ja kaksi askelta taaksepäin" -tilanne. Riippumatta siitä, mitä koette nyt - voidaanko se nähdä tasaisena purjehtimisena vai henkensä edestä taistelemisena - sitä kaikkea pidetään askeleina eteenpäin.

Siis lepuuttakaa rättiväsynyttä päätänne ja hämmentynyttä kehoanne ja tietäkää, että teitä työnnetään jatkuvasti eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla. Autamme teitä laittamaan töppöstä toisen eteen, kun huolehdimme siitä, että teitä opastetaan lempeästi katsomaan suuntaan, mikä antaa teille parhaat tilaisuudet löytää tehokkain tie edetä. Ja muistakaa, että te ette ole yksin tässä, ja vaikka kaikki kiteytyykin siihen, miten jokainen teistä haluaa selvittää tämän matkan, voitte saada kaiken tarvitsemanne avun kyetäksenne toteuttamaan tämän loiston etsinnän. Ja loistoa löydätte riippumatta siitä, miten syvälle näytätte toisinaan juuttuneen vanhaan sontaan. Sillä te ette ole jumissa siinä - ette mitenkään - ja sillä hetkellä kun oivallatte tämän, ette enää haaskaa lisää aikaa sitä kaikkea vastaan taistelemiseen.

Antautuminen on taas kerran avainsana, koska antautuminen ei ole periksi antamista - se on vain prosessin hyväksymistä sellaiseksi, mitä se on. Ja silloin kun teette tämän, huomaatte itseänne kannettavan nopealla virtauksella kohti sitä lopullista lepopaikkaa, missä voitte vain astua täydellisyyteenne ja jättää taakse kaiken tämän uurastuksen ja huolehtimisen.
 

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 293
 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: