WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

MAADOITTUKAA


Mikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
29.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Maadoittuminen. Maadoittuminen ja keskuksessaan pysyminen. Rakkaat ystävät, teillä on käsillä uusi kuukausi, missä emme voi riittävästi painottaa näiden merkitystä. Kulkekaa luonnossa, jos se on mahdollista. Meditoikaa ja maadoittakaa energianne kiitollisuudella rakasta äitiänne, maata, kohtaan. Miten tahansa olettekin oppineet tekemään näitä asioita, tehkää sitä nyt.

Olemme kertoneet teille, että sitten kun asiat alkavat liikkua, se kiihtyisi nopeasti. No, ne ovat alkaneet ja kohta kiihtyvät. Emme halua, että päänne menee pyörälle. Emme myöskään halua - ja tämä on tärkeintä - että kukaan alkaa pelätä tai suuttua siitä, mitä alkaa tapahtua. Se on tämäntyyppisten viestien yksi päätarkoitus.

Olemme kertoneet ennalta näistä tapahtumista useita vuosia. Olemme kuulleet teidän sanovan: "Laittakaa niitä tapahtumaan! Olemme valmiita!" No, tarkkaan ottaen me emme laita niitä tapahtumaan. Te olette tässä kanssaluojia. Mutta te olette laittaneet ne tapahtumaan, aivan kuten olemme kertoneet. Ettekö te nyt sano: "Voi ei! Mitä minä teen?" On aika tehdä munakas ja te rikotte munia. Kiusoittelemme vain teitä. Sallikaa meille vähän huumoria. Kuten japanilaiset sanoisivat: "Vedä ylös fundoshi (vaippa) ja anna mennä." Tai amerikkalaiset: "Laita päällesi ison tytön sukkahousut." Ok. Vakavana nyt. Asiat kuumentuvat lähitulevaisuudessanne. Näette asioita, joiden on tarkoitus synnyttää pelkoa ja vihaa teissä. Se on niiden tarkoitus. Älkää antako tämän tapahtua.

Olette tehneet upeita harppauksia. Säilyttäkää fokuksenne, älkääkä antako minkään onnistua, mikä yrittää heittää teidät maahan. Jos tunnette tarvetta tukeen, pyytäkää meiltä. Sitä varten olemme täällä. Tukekaa myös toisianne.

Näemme myös, että jotkut teistä alkavat kokea muutamia melko hämmentäviä asioita näössään, kuulossaan jne. Jos koette, te ette ole tulossa hulluksi. Te kehitytte. Jos ette koe, teitä ei jätetä taakse. Te kaikki etenette parhaalla tavalla itsenne kannalta. Te ette voi aloittaa mistään muualta, kuin missä olette. Ja te ette koe sitä, mitä ette tarvitse. Sitä ei tehdä teille. Te teette sen itsenne vuoksi. Luottakaa prosessiin. Vielä parempi, luottakaa itseenne. Oivallatte pian yhtenä päivänä melko paljon lisää siitä, kuka tuo itse oikeasti on.

Kuten aina, pidämme teitä rakkaudessa ja valossa. Hyvää päivän jatkoa.
  MAADOITTUKAA
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: