WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

MIKSI IHMISTEN ON KÄRSITTÄVÄ?Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 10.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
Mietin, onko sinulla mitään näkemystä tai neuvoa siitä selviytymiseen, että näkee jonkun rakkaansa kuolevan. Äidilläni on keuhkoahtaumatauti ja monia komplikaatioita ja hän tekee kuolemaa. Lääkärit sanovat, etteivät he voi tehdä enää mitään hänen hyväkseen, ja hänet on laitettu saattokotiin. Hänen lääkkeensä eivät enää toimi ja määrätyt steroidit saavat hänen luunsa murentumaan. Hänen kehonsa on mustelmilla verenohennuslääkkeistä eikä hän voi enää huolehtia itsestään. Olen tehnyt rauhan sen kanssa, että hän kuolee lopulta, mutta hänen näkemisensä tässä tilassa repii minut rikki, kun en kestä katsoa, että hän kärsii tällä tavalla. Onko sinulla mitään neuvoja tästä tilanteesta selviytymiseen ja miksi ihmisten on kärsittävä kovasti?

Jenniferin vastaus:
On hyvin vaikea katsella jonkun rakkaansa kärsivän tällä tavalla ja erityisesti koska tiedät, että lopulta hän lähtee kehostaan ja haluat sen olevan helppoa ja tuskatonta hänelle. Tunnet, ettei hän ole kontrollissa tässä, mutta hän on. Hänen kärsimystään ei aiheuta mikään hänen ulkopuolellaan, vaan hänen halukkuutensa hyväksyä tämä ainoaksi vaihtoehdokseen. Hän voisi valita eri tavan elää ja kuolla.

En yritä olla tunteeton tuskallesi tai hänen tilanteelleen, mutta silloin kun tunnistamme itsemme voimakkaaksi, se pätee elämämme joka osaan. Voimme kontrolloida elämämme joka osaa, silloin kun tiedämme kontrollin olevan meillä. Tunne elämän tukahduttamisesta, kyvyttömyys hengittää elämää unelmiinsa, täyttymättömät odotukset ja sydämessä kannetut surut ovat saaneet aikaan uskomuksen, että elämä jotain, mikä hänen on kestettävä kykenemättä kontrolloimaan mitään osaa siitä. Kehomme peilaa uskomuksiamme, ajatuksiamme ja kokemuksiamme ja kehon sairaus on oire rajoittavista uskomuksistamme. Äidilläsi on vaihtoehto - hänellä on monia vaihtoehtoja, mutta hän ei näe tai tunne niitä ja hän uskoo sen, mitä hänelle on kerrottu: hänen tilanteensa on parantumaton, peruuttamaton, tuskallinen, rajoittava ja hän kuolee.

Samaan aikaan kun on vaikeaa katsella jonkun kärsivän, on vielä vaikeampaa ajatella, että hän valitsee tämän vaihtoehdon itse, vaikka tuo valinta tehdäänkin hyvin tiedostamatta. Miksi hän tekisi niin, kun monia tyydyttävämpiä, elämää laajentavia, rauhallisia ja iloisia vaihtoehtoja on ulottuvilla? Koska hän ei tiedä sitä eikä usko kykenevänsä mihinkään muuhun. Tunnusta, että äitisi on valinnut kärsimyksen itselleen, koska hän ei tiedä, että hän voi valita jotain muuta. Ja vaikka hän tietäisikin sen, hänen olisi myös uskottava sen mahdollisuuteen, ennen kuin hän voisi tehdä siitä todellisuuttaan. Jatka huolen pitämistä hänestä parhaalla tavalla, mihin pystyt, muistele hyviä aikoja ja anna hänen tuntea rakkautesi häntä kohtaan.

Anna hänen kärsimyksensä olla oppimiskokemus myös itsellesi: elämä jossa tuntee, että on voimaton, ei ole kontrollissa ja on avuton, jossa ei ole rohkeutta toteuttaa unelmiaan, ei usko itseensä eikä anna itselleen täyttymyksen lahjaa elämän joka alueella, vaatii lopulta veronsa kehosta, mielestä, tunteista ja hengestä. Kärsimys on vaihtoehto, mutta niin on myös ilo. Voimattomuus on vaihtoehto, mutta niin on myös laajentuva ja tyydyttävä eläminen. Luo rajoja, jotka rajoittavat halukkuuttasi valita tuska ja kärsimys, ja laajenna tietoisuuttasi rajattomista ilovaihtoehdoista. Valitse se, mitä haluat itsellesi, ja anna siitä tulla todellisuuttasi, ja näin kunnioitat äitisi elämää, hänen kärsimystään ja kuolemaansa - tulemalla sellaiseksi, mitä hän halusi, mutta mihin hänellä ei ollut itsellään rohkeutta.

MIKSI IHMISTEN ON KÄRSITTÄVÄ?
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutes

Ei kommentteja: