WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE


Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
26.3.-2.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
Mestarit, seitsemän kuukauden ikäinen tyttövauvani näyttää katsovan energiaa tai olentoja. Pystynkö suojelemaan häntä negatiiviselta energialta pyytämällä inkarnoitumattomia pysymään poissa hänen luotaan ja kuvittelemalla hänet valkoiseen valokuplaan? Ensisynnyttäjänä olen huolissani hänen terveydestään ja turvallisuudestaan koko ajan, mutta usein myös pelkään, että hän kuolee. Ennen hänen syntymäänsä näin näyn tai unen, että juttelimme penkillä, kun hän oli nuori aikuinen. Toteutuuko tämä? Pelkään myös, että hän tulee kärsimään ahdistuksesta, huonosta itsetunnosta ja luotettavan isän puutteesta, kuten minä ja muut lähisukuni naispuoliset jäsenet. -Moomi, Iso-Britannia

Vastaus:
Tyttäresi on edelleen hyvin yhdistynyt ei-fyysisiin ystäviinsä toisella puolella. Elämänsä tässä vaiheessa hän vetää puoleensa vain positiivisia ja rakastavia energioita, joiden kanssa hän oli tekemisissä Kotona. Voit sanoa universumille, että haluat vain valo-olentoja huoneeseen, ja peittää tyttäresi valkoiseen valoon varmistaaksesi tämän tapahtumisen. Hänellä ei ole mitään tarjottavaa inkarnoitumattomille tällä hetkellä, koska hän ei voi huolehtia itsestään tai toteuttaa niiden käskyjä. Ensisijaisesti tästä syystä ne jättävät hänet rauhaan. Hänen oppaansa valvovat myös niitä, joita tulee lähelle.

Älä ole vainoharhainen. Käsitämme, että tämä kaikki on uusi kokemus sinulle ja haluat tehdä "oikein". Tyttäresi on erittäin vahva ja sitkeä pikkuolento. Hän päätti tulla sinulle, koska tiesi, että voisit auttaa häntä elämänoppitunneissa. Hänellä ei ole tällä hetkellä aikomusta jättää sinua, ennen kuin hän on toteuttanut kaikki halunsa tätä elämää varten. Olet jakanut aiempia elämiä hänen kanssaan ja pääset muodostamaan uudestaan sen psyykkisen yhteyden, mitä olette käyttäneet aiemmin toistenne kanssa.

Hän kärsii ainoastaan, jos hänelle opetetaan, että pitäisi kärsiä. Varmista, että autat häntä ymmärtämään, että hän voi valita, mitä asioita tulee hänelle ja miten hän käsittelee niitä. Kerro hänelle, että hän on suurenmoinen hiukkasena, mikä on murrettu Lähteestä, ja että hän on yhtä fantastinen kuin kuka tahansa, jos hän hyväksyy tuon totuuden. Sinulla ei voi olla ahdistusta tai luottamus- ja itsetunto-ongelmia, jos tiedät, kuka olet.

Älä anna hänen tuntea niitä oppitunteja, joita et ole täysin oppinut. Tee työtä päästääksesi irti peloista ja ahdistuksesta varhaiskokemustesi vuoksi ja näe, että negatiivisista tapahtumista voi oppia ja ne voi korvata rakkaudella itseään kohtaan siitä, että on tehnyt sen.

Tuot itsellesi sen, mitä sinun tarvitsee tai mitä haluat kokea. Sitten joko päätät ymmärtää ristiriidan ja siirtää sen sivuun, jotta sinun ei tarvitse käsitellä enää samanlaista kokemusta, tai annat sen roikkua kaulastasi kuin ankkuri, joka painaa loppuelämäsi ajan. Poista painosi ja ole vapaa. Opeta tytärtäsi katsomaan niitä ja tekemään valintansa, ennen kuin hän hautautuu.

Kysymys:
Mestarit, haluaisin tietää enemmän siitä, miten syntymää edeltävät sielusopimukset tapahtuvat tai miten ne tapahtuvat silloinkin, kun et ole tietoinen niiden tapahtumisesta? Järjestämmekö vain niin paljon taipumuksia, että ne tapahtuvat vääjäämättä? Esimerkiksi kun veljelläni oli sielusopimus kuolla itsemurhaan, niin osittain tuomitsen, ettei ole hyvä kuolla sillä tavalla. Mutta toisaalta jos se on sopimus, niin mitä sillä on oikeastaan merkitystä, jos se - tai jokin sellainen negatiivisena pidetty tapahtuma - oli ennalta määrätty. Katsotaanko sitä periaatteessa niin, että esitämme kaikki osaa näytelmässä tietämättä todellisuudessa, että esitämme, ja koemme näytelmän hahmojen täydet tunteet? Miten esitämme noita hahmoja niin hyvin, että sopimus toteutuu, ja jos emme täytä sopimusta, miten homma menee - teemme sen uudestaan? -Greg. USA

Vastaus:
Oppitunnit joita sielu haluaa kokea jossain elämässä, eivät ole kaikki sopimusasioita. Sopimuksia tehdään vain varmistamaan, että hyvin tärkeät halutut asiat tapahtuvat. Useimmat yksinkertaisista suunnitelluista oppitunneista järjestetään perheellä ja sijaintipaikalla, mitkä sielu valitsee planeetalla. Jos haluaa saada jonkin riippuvuuden, syntyminen alkoholistiperheeseen aloittaa kuvion. Mitään sopimuksia tässä ei tarvita, vaan ympäristö asettaa näyttämön.

Kun astut kehoon, muistinmenetys estää tiedon haluistasi. Alitajuntasi tai korkeampi itsesi on kuitenkin tietoinen suunnitelmistasi. Se katsoo, että tuot itsellesi haluamasi tilanteet. Mitään ei ole ennalta määrätty, koska sielulla on aina vapaus valita ja olla oppimatta oppituntia tai siirtää se odottamaan toiseen kertaan. Sopimuksia voidaan myös mitätöidä eikä niitä toteuteta, jos osapuolet tuntevat, ettei ole tarvetta käydä läpi niitä.

Yhdessä elämässä voi olla useita selviä näytelmiä, missä kohtaat oppitunnin, ymmärrät sen, opit siitä ja siirryt eteenpäin. Voit sitten jatkaa toiseen, erityyppiseen oppituntiin ja saada tietoa siitä. Mikä tahansa oppimaton tai keskeneräinen oppitunti voi tulla sinulle uudestaan samassa elämässä tai voit päättää, ettet oikeastaan haluakaan oppia sitä ja unohdat sen tai tuot sen ehkä toiseen elämään. Sinä olet ohjaaja.

Ei ole absoluutteja eli sinua ei pakoteta tekemään mitään, mitä et halua tehdä. Jotkut sopimuksistasi toisten kanssa ovat luomassa tilanteen heille eikä niiden ole ehkä määrä aiheuttaa oppituntia sinulle.

Itsemurha voi olla osa sielun suunnitelmaa, jotta voidaan palata Kotiin lyhyen ajan päästä ja aloittaa uudestaan eri suunnassa. Se voi myös olla sopimus niiden kanssa, jotka jäävät taakse, jotta he voivat saada kaikki ne tunteet ja kysymykset, joita sellainen tapahtuma aiheuttaa. Mikään ei ole oikein tai väärin sielun matkalla. Ainoastaan ihmisego tekee tuomitessaan sellaisia päätöksiä.

Kysymys:
Mestarit, olen 16-vuotias ja etsin aina sisäisiä muutoksia. Ja olen varma, että olen tässä maailmassa, koska minulla on jokin oppitunti. Kärsin monista tunne- ja fyysisistä ongelmista. Stressaannun ja hermostun. Ongelmani liittyvät pääasiassa terveyteen. Minulla on ongelmia suoliston ja voiman kanssa. Kärsin myös paljon itseni hyväksymisen, itseni rakastamisen ja tunnetukosten kanssa. Pyydän apua, opastakaa, kiitos. Mitä tarvitsee tehdä vapautuakseni näistä peloista? -Leticia, Brasilia

Vastaus:
Kaikki sielut tulevat ihmiskehoon saadakseen oppitunteja. Ainoastaan maapallolla voidaan tehdä "positiivinen versus negatiivinen" -päätöksiä - valita pelko tai rakkaus, elää luottaen tai epävarmuudessa. Ensimmäinen oppitunti on ymmärtää vapaanvalinnanlaki. Sinä, ja vain sinä, päätät, miten kohtaat kunkin tilanteen.

Fyysinen keho on hyvin epävakaassa tasapainossa. Kaikki mikä tekee kehon, mielen tai tunteet epämukaviksi, horjuttaa kehoa ja saa aikaan fyysisen reaktion. Tunnet tämän ensimmäisenä sisäelinten värähtelyssä. Jos pelkäät, vatsaan sattuu, tunnet stressiä ja vakuutut, että maailma on sinua vastaan.

Ihmisille kerrotaan nuorena, mitä pitää ajatella ja tuntea. He haluavat miellyttää kaikkia ja aiheuttavat paljon painetta itselleen ollakseen sellaisia, mitä toiset haluavat heidän olevan. Kukaan ei koskaan mainitse, että sinulla on oikeus tehdä jotain muuta, kuin mitä sinulle on opetettu. Sinulla on valinnanvapaus.

Kehon tasapainottamiseksi niin, että sairaus häviää, sinun on käännyttävä poispäin kaikesta negatiivisesta ja valittava positiiviset ja rakastavat puolet elämässäsi. Sinun on alettava hyväksyä, että kaikki sielut tulevat samasta paikasta - kaikkien asioiden Lähteestä. Kukaan ei ole parempi kuin toinen ja kaikki ovat suurenmoisia.

Ymmärrä, että kaiken perusenergia universumissa on ehdoton rakkaus. Rakkauden puoleen kääntyminen ja sen tuominen elämääsi on paluu siihen, kuka oikeasti olet.

Kysymys:
Mestarit, pääsiäinen tuo kysymyksen Kristuksesta. Oliko/onko hän Jumala ihmismuodossa? Uskon, että hän riippui luultavasti ristillä. Olen varma, että hän oli/on ylösnoussut mestari ja loistava opettaja. Tiedän, että olemme kaikki Jumalan kipinä, mutta onko Jeesus hänen ainoa poikansa? Ovatko raamatun tarinat totta? Uskon, että niitä on luultavasti muokattu sopimaan jonkun tarkoituksiin, kun sitä kirjoitettiin ja/tai kirjoitettiin uudelleen. Nousiko hän todella kuolleista, kuten pääsiäistarina kertoo? -Wendy, USA

Vastaus:
Faktat ja teoriat sielusta, joka otti ihmismuodon ja jota kutsuttiin Jeesukseksi, ovat kaikkien kristillisten uskontoryhmien perusta. Historian - sekä suullisen että kirjoitetun - ovat tallentaneet ihmiset, joilla oli syy sen tallentamiseen. Joillekin tuo syy oli, ettei ihmisten anneta unohtaa niitä kykyjään, jotka heille näytti suuri opettaja Jeesus. He opettivat, että hänen inkarnoitumisensa pääsyy oli näyttää tietä ihmisille, näyttää todeksi mahdollisuus asioista, joita ei ollut koskaan ennen ajateltu.

Toiset kirjoittivat kirjoja, jotka sallivat heidän kontrolloida noita oppeja seuraavia ihmisiä. Raamattu joita monet pitävät "totena jumalan sanana", on kirjoitettu lukuisia kertoja uudelleen. Kokonaisia osa-alueita poistettiin ja kiellettiin nykyteksteistä, koska ne antoivat enemmän valtaa naisille ja hyväksyivät periaatteita, joita miesvaltainen hierarkia ei halunnut. Hierarkia poisti myös kaikki viittaukset reinkarnoitumiseen, koska se antaisi liikaa toivoa monille ihmisille, joita rohkaistiin tottelemaan hengenmiesten lakeja ikuisen pelastuksensa vuoksi. On tärkeää, että on avoin mieli näihin kirjoituksiin liittyen - katso, miltä kukin tuntuu ja resonoiko se sisälläsi.

Epäröimme käyttää sanaa "jumala", koska useimmille se tuo mieleen ajatuksia ihmismiehestä, jolla on valkoinen parta ja laskeutuva valkoinen viitta ja joka tuomitsee. Käytämme mieluummin sanoja "lähde" ja "luoja" kuvaamaan energiaa, joka on kaikkivoimainen, suurenmoinen, kaikkitietävä ja kaiken luova. Tämä energia koostuu ehdottomasta rakkaudesta eikä se tuomitse, mitä kukin sielu tekee oppiakseen itsestään. Kaikki sielut ovat sukupuolettomia, eivät mies- eivätkä naispuolisia, mutta ne sisältävät kumpiakin ominaisuuksia.

Kaikki sielut ovat Lähteen tai Luojan hiukkasia, eivät poikia tai tyttäriä. Niillä kaikilla on samat piilevät kyvyt, mutta ne tulevat maan päälle muistinsa menettäneenä. Jeesus tuli näyttämään, mitä heidän sieluolemuksensa tekee mahdolliseksi ihmisille. Hän kuoli, mutta sitten hänen sielunsa palasi alkuperäiseltä näyttävään kehoon, mikä teki hänestä näkyvän seuraajille ja näytti, mihin hekin pystyivät. Sielu on ikuinen - se ei koskaan lakkaa olemasta.

Kysymys:
Mestarit, voitteko kertoa minulle, onko todennäköistä, että kirjoitettuani 30 vuotta (en ahkerasti, täytyy tunnustaa) minusta voi edelleen tulla kirjailija? Olen nyt 55-vuotias. Minusta tuntuu liian myöhäiseltä menestyä tavalla, mitä haluan. Teoksiani on myynnissä eri myyntisivustoilla ja kerran minulla oli agentti, mutta riitelimme ja hän on nyt eläkkeellä. En tunnu löytävän ketään, joka hyväksyy teokseni tai edustaa niitä, vaikka niitä kiitellään oikein mukavasti. On tunnustettava, että olen aiheuttanut itselleni masennusta ja köyhyyttä - ja nyt tässä vaiheessa kun lapsi elätettävänä, minua huolestuttaa, että olen haaskannut aikani ja elämäni. -L.K., Iso-Britannia

Vastaus:
Sanomme aina, että teidän on tärkeä pitää silmällä erityisodotuksia, joita luotte. Unelmienne ja kuvitelmienne on oltava harmoniassa elämänoppituntienne kanssa ja mahdollisia sillä paikalla, missä haluatte käyttää näitä ilmentymiä. Saadaksesi unelmasi, sinun on ensin uskottava niihin koko olemuksellasi eikä saa olla mitään, mikä seisoo tiellä. Sinä olet omistautunut tälle unelmalle vain, silloin kun se sopinut sinulle.

Kirjallisuusmaailma on erittäin monimutkainen. Menestyksen kannalta ei ole mitään merkitystä sillä, mitä sinä pidät hyvänä - vain sillä on merkitystä, tuotatko jotain, mitä muut haluavat. Saadaksesi best-sellerin (yli 1.000.000 kappaletta), on oltava miljoona ihmistä, jotka haluavat lukea kirjoituksiasi. Agentit jotka ovat jatkuvasti alalla, tietävät, mikä myy kullakin hetkellä. He ehdottavat muutoksia, jotka tekevät materiaalista houkuttelevamman toisille. Tällainen editointi voi erota omista ihanteistasi, mutta se sopii yhteen sen kanssa, mikä myy. Jos et ole halukas kuuntelemaan heidän ideoitaan, he eivät ota sinua asiakkaaksi.

Kohtaat myös printtimarkkinat, jotka ovat pienenemässä. Kirjakauppoja suljetaan ympäri maailmaa. Digitaalikirjat ovat tulevaisuutta. Kirjapuristille tämä on kamalaa, mutta se on tosiasia. Digitaalikirjojen tuotto on murto-osa printtikirjoista, joten suuren rahamäärän saamiseksi on kirjoitettava jotain, mitä haluaa kaksin- tai kolminkertainen ihmismäärä.

Mikään mitä teet, ei ole ajanhaaskausta. Opit aina, mikä toimii ja mikä ei. Masennus voi olla valinta. Silloin kun kuvittelet yhden toimintatavan etkä mitään muuta, masennus on seurauksena. Tämän masennuksen lieventämiseksi sinun on astuttava etäämmälle ja nähtävä kaikki mukana olevat tekijät. Älä näe ainoastaan sitä, mitä ei ole tapahtunut, vaan päätä nähdä, että toimimattomien asioiden poissulkeminen on osoittanut sinua menestyksen suuntaan.

Etsi tapoja käyttää taitojasi tuottoisan liiketoiminnan luomiseen. Ala nähdä muita tapoja saada rahaa. Hankkiudu eroon köyhyysmentaliteetista, missä "fiksoidut" puutteeseen, ja salli runsauden korvata se.

Kysymys:
Mestarit, haluan tietää, onko kaikki kohtaloa. Mikä tahansa on kohtaloni, se tapahtuu - mikä sitten on karman rooli? Jos kohtalo on kaikki, niin mitä sillä on merkitystä, teetkö hyvää karmaa vai huonoa karmaa? -Vijay, Ghana

Vastaus:
Sekoitat monia eri uskomusjärjestelmiä selittämään nykyelämääsi ja -ajatteluasi. Kohtalo on teoria, että kaikki mitä tapahtuu elämässäsi, on jo päätetty ja kirjoitettu kiveen ja se tapahtuu riippumatta siitä, mitä teet tulevaisuuden muuttamiseksi. Se on periaate, mitä jotkut käyttävät luopuakseen vastuusta siihen, miten he elävät elämäänsä. He voivat tehdä, mitä lystäävät, koska sillä ei ole merkitystä eikä ole heidän vikansa, jos asiat menevät pieleen, koska niin oli määrätty.

Karma on osa useimpia itämaisia filosofioita, ja se julistaa, että kaikki palaa, mitä teet. Tee hyvää ja tulevaisuutesi on hyvä, tee yhteiskunnan sääntöjen mukaan pahaa ja sinua rangaistaan teoistasi. Karman kaikki mahdolliset tapahtumat poistavat tietoisten päätöstesi vaikutuksen elämääsi - jos olet tehnyt pahaa aiemmassa elämässä, olet tuomittu.

Kaikki nämä mahdollisuudet voivat olla olemassa vain maailmassa, mikä tuomitsee ja arvostelee tekoja. Jos ymmärrät, että matkasi tarkoitus maapallolle on kokea elämää ja tehdä valintoja ymmärtääksesi kykyjäsi, niin näet, että sitä täytyy voida muuttaa. Jos kohtaat jonkin tilanteen ja näet, miten käännät tuon tapahtuman arvokkaaksi oppitunniksi, niin olet todella oppinut jotain.

Pyydämme sinua tuntemaan sydämessäsi, että sinulla on kyky luoda oma maailmasi. Olet murrettu Lähteestä ja sinulla on kaikki ne voimat, joista Lähde muodostuu. Sinulla on valinnanvapaus siihen, mitä haluat kokea elämäsi joka päivä - mikään ei ole ehdotonta tai ennalta määrättyä.

Negatiivinen ja positiivinen, rangaistus, kosto ja kohtalo voivat olla olemassa vain kaksinaisessa maailmassanne. Sielu on ehdottomassa rakkaudessa, missä se tekee valintoja jokapäiväisestä toiminnasta.
KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: