WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

GALAKTINEN LIITTOUMA JA MAA - LASKEUTUMISRYHMÄ, OSA 6Kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
9.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Kontaktihenkilö puhuu:

Olen päättänyt, että minun on kirjoitettava kokemukseni vahvistuksena siitä, että nämä kokemukset ovat todellisia eivätkä mielikuvitukseni keksintöä. Minussa on pelokas ääni, mikä on hämmentynyt, mutta tiedän myös, että minussa on erittäin viisas osa. Viime yönä näin unta, että minulla oli uusi kokemus. Seisoin pitkässä käytävässä monien muiden olentojen kanssa.

Käytän sanaa "olento", kun monet niistä eivät olleet ihmisiä. Jotkut olivat hyvin pitkiä ja niillä oli sininen iho ja muutamilla oli hyvin tumma iho ja kolmas silmä otsan keskellä. Niiden suu oli hyvin pieni enkä nähnyt korvia. Opin pian, että ne olivat telepaattisia, kun kuulin yhden niistä puhuvan pääni sisällä. Se - sukupuolta ei voinut määritellä - oli hyvin ystävällinen ja kysyi, olinko maasta.

"Aa, kyllä, luulen niin", mutisin vanhanaikaisella äänelläni.

Olennon pieni suu suureni ja leveni ihanaan hymyyn, mikä sai minut nauramaan. En nauranut sen suulle. Nauroin, koska se ymmärsi minua täysin.

"Haittaako sinua, jos käytän ääntäni", sanoin. "En osaa puhua mielelläni niin kuin sinä."

"Voi, osaat sinä. Muistat sen pian", se vastasi telepaattisesti.

Halusin kysyä siltä lisää sijainnistamme, kun meidät ohjattiin suureen ja hyvin kauniiseen huoneeseen. Huonetta reunustivat monet portaalit, mikä paljasti meidän olevan ulkoavaruudessa. Huoneessa oli rivissä ylellisiä ja mukavia tuoleja, joiden edessä oli pienet pöydät. Pöydillä oli pieni lasi tuntematonta nestettä sekä kannu lasin täyttämiseen.

Istuin uuden ystäväni ja miehen väliin, joka näytti hyvin paljon ihmiseltä, kunnes hän alkoi puhua ja hänen äänensä teki terävän äänen, mistä en saanut tolkkua. Aloin kertoa hänelle, etten ymmärtänyt hänen kieltään, kun valtava valo-olento astui huoneeseen. Tunsin tutun rakastavan tunteen ja huomasin rentoutuvani tämän olennon läsnäolon vuoksi.

Tämä rentotutuminen muuttui kuitenkin innostukseksi, kun pitkä mies jolla oli siniset silmät, astui huoneeseen heti sen perässä. Miksi tämä mies oli niin tuttu ja miksi olin niin täynnä iloa nähdessäni hänet? Toisaalta, hän näytti tuskin huomaavan minua, mikä loukkasi tunteitani. Miksi hän ei tunnistanut minua, kun minusta tuntui, että tunsimme toisemme?

Ennen kuin ehdin pohtia ajatusta pidemmälle, valtava valo-olento alkoi puhua telepaattisesti. Tämä telepaattinen viesti kuului kuitenkin sydämessä eikä päässä.

Arcturuslainen puhuu:

"Rakkaat loittoryhmämme jäsenet", olento aloitti. "On ihanaa nähdä teidät kaikki luonnollisessa tilassanne. Ymmärrämme, että paluu luonnolliseen muotoonne on helpotus käytettyänne ihmisvalepukua noin vuonna 2013. Olemme tietoisia, että käyttäessänne ihmismuotoa, monet teistä ovat unohtaneet sen todellisen ITSENSÄ, joka on kanssamme nyt.

Itse asiassa jotkut teistä ovat unohtaneet täysin moniulotteisen ITSENSÄ, kun olette hereillä ihmismuodossanne, minkä vuoksi olemme tuoneet teidät nyt tänne. Me jotka elämme turvallista ja tyydyttävää elämää tähtialuksilla, usein unohdamme kolmannen ulottuvuuden todellisuustaajuuden vaikeudet.

Näin ollen ennen kuin annamme pääviestimme, muistutamme teille, että olette kaikki tämän tähtialuksen miehistönjäseniä. Teidät on valittu erityistehtävässä kaksoispaikantumaan maaplaneetalle ja auttamaan Gaiaa planeettaylösnousemuksessa. Olette alun perin monista eri maailmoista ja käytätte maa-astiaa maa-aikaan 2013.

Koska tuon maailman harhakuvat ovat niin voimakkaita, useimmat teistä ovat unohtaneet todellisen ITSENSÄ ja uskovat, että olette "vain ihminen". Siksi olemme päättäneet kutsua teidät seuraamme korkeamman ulottuvuuden muodossanne, kun ihmiskehonne nukkuu.

Tähtialuksemme värähtelee ajan ulkopuolella. Näin ollen liitytte seuraamme maapallon monilta eri aikajanoilta. Koska useimmat teistä ovat unohtaneet todellisen ITSENSÄ käyttäessään maa-astiaa, olemme päättäneet kerätä teidät yhteen korkeamman ulottuvuuden ITSENÄNNE muistuttaaksemme teille siitä, mitä teille kerrottiin ennen tehtävänne alkamista.

Haluamme kehua teitä kaikkia siitä suuresta panoksesta, minkä olette antaneet naamioitumalla "normaaliksi" ihmiseksi maaplaneetalle. Siitä huolimatta, että useimmat teistä ovat unohtaneet väliaikaisesti todellisen luonteensa, olette pystyneet toteuttamaan tehtävänne ja toimimaan kohti heräämistä ja kouluttamaan ihmiskuntaa sen aikajanan tärkeydestä, millä he elävät.

Organisoimme tämän tehtävän Gaian pyynnöstä, joka on maaplaneetan kollektiivitietoisuus. Gaia on palaamassa moniulotteisen planeettansa korkeampaan ilmaisuun ja se haluaa ottaa mukaan mahdollisimman monia ihmisiä. Gaia ja sen kasvi- ja eläinkunta ovat valmiita siirtymään. Monet ihmiset ovat kuitenkin eksyneet erillisyyden ja rajoittuneisuuden kolmannen/neljännen ulottuvuuden tiheyteensä.

Siksi he tuntevat olevansa erillään toisistaan, erillään planeetasta ja erillään todellisesta ITSESTÄN korkeammissa ulottuvuuksissa. Paljon tästä unohtamisesta johtuu siitä, että valon/rakkauden ja pimeyden/pelon polariteetti on ollut kallellaan pimeyttä ja pelkoa kohti, ei valoa ja rakkautta.

Näin ollen niin paljon energiaa ja huomiota on kohdistettava päivittäiseen selviytymiseen, ettei ole aikaa meditointiin, mikä on elintärkeää, jotta he voisivat kommunikoida korkeamman ilmaisunsa kanssa, joka on meidän aluksellamme tai heidän omassa kotimaailmassaan.

Haluamme teidän, jotka olette liittyneet seuraamme tässä nyt-hetkessä, tietävän, että moniulotteisen ITSENNE korkeampi ilmaisu on syvässä meditaatiossa pitääkseen ydinolemuksenne täällä aluksella, samalla kun olette myös kaksoispaikantuneena nukkuvaksi ihmiseksi maaplaneetalle. Tällä tavalla koette samanaikaisesti kolmea todellisuutta nyt-hetkessä:

* Olette korkeampi ilmaisunne aluksellamme.
* Olette miehistönjäsen, joka kuulee nyt selvitystä tehtävästänne maapallolla.
* Olette ihmismaa-astianne, joka nukkuu tällä hetkellä.

Pyydämme teitä kuuntelemaan viestiämme moniulotteisella ajattelullanne, kun kolmannen ulottuvuuden ajattelunne ei kykene tajuamaan samanaikaista elämistä kolmessa eri todellisuudessa. Itse asiassa kun aktivoitte taas moniulotteisen ajattelunne, muistatte helposti, että moniulotteinen ITSENNE kykenee ylläpitämään myriadeja todellisuuksia ykseyden nyt-hetkessä.

Ensisijainen syy kutsumiseenne alukselle tiedonantoihin on muistuttaa teitä säilyttämään moniulotteinen ajattelunne myös käyttäessänne maa-astiaa. Jos ajattelustanne tulee kolmatta ulottuvuutta, unohdatte nopeasti todellisuutenne aluksellamme. Silloin olette suuressa vaarassa eksyä kolmannen ulottuvuuden maapallon harhakuviin.

Lisäksi niin kauan kun voitte muistaa moniulotteisen ajattelunne, voitte säilyttää myös moniulotteisen muistinne. Sitten kun koko muistinne on aktivoitunut käyttäessänne maa-astiaa, ette unohda syytä, miksi olette vähentäneet suurta tietoisuuttanne sulkeaksenne todellisuutenne tietoisesti ylösnousevan maan noin vuoteen 2013.

Koska aliarvioimme kolmannen ulottuvuuden harhan voiman ja monet teistä eksyivät moniulotteisesta ITSESTÄÄN, komentaja Mytre kertaa tehtävänne tarkoituksen."

(Kun komentaja Mytre astui eteen puhumaan meille, sydämeni jätti lyönnin väliin. Mikä tässä miehessä saa minut tuntemaan näin? Kuitenkin hänen alkaessaan puhua, kysymysteni oli loputtava. Minäkin olen varmasti tämän "loittoryhmän" jäsen. Jos näin on, olen varmasti unohtanut ohjeeni. Itse asiassa olen unohtanut ITSENI.)

Komentaja Mytre puhuu:

Tervehdys ystäväni,

(Mytren toteamus sai minut miettimään, olimmeko Mytre ja minä ystäviä.)

Olen täällä muistuttamassa teille, että tehtävänne on auttaa kaikkea elämää maan päällä laajentamaan ensisijainen tietoisuutensa maan kolmannen/neljännen ulottuvuuden värähtelystä maan viidennen ulottuvuuden versioon.

Keskustelua varten nimeämme tämän tietoisuuden uudelleenkalibroinnin "uuden maan luomiseksi". Todellisuudessa te ette kuitenkaan luo uutta maata, vaan laajennatte havaintotapanne sisältämään uuden maan taajuuden.

Ensinnäkin, alustoverini, aliarvioimme maapallon tietoisuustiheyden sekä erillisyys- ja polariteettiharhan voiman. Käsitämme nyt, että tarvitsette säännöllistä raportointia vapautuaksenne noista pelkopohjaisista tunteista ja iskostamisista. Itse asiassa nämä kysymykset saivat Gaian pyytämään apuamme.

(Juuri ennen kuin Mytre alkoi puhua, hänen silmänsä osuivat omiini. Tuossa hetkessä aika pysähtyi. Olin selvästi unohtanut. En ollut ymmärtänyt paljon siitä, mitä oli sanottu, mutta huomioni keskittyessä Mytren kirkkaansinisiin silmiin jokaisessa sanassa alkoi olla järkeä.
 
Kun Mytre käänsi silmänsä pois puhuakseen koko huoneelle, olin surullinen ilman mitään syytä. Jos Mytre ja valo-olento (jonka nimeäminen arcturuslaiseksi täytti yhtäkkiä mieleni) olivat oikeassa, olin tämän aluksen miehistönjäsen ja tämä oli todellinen kotini. Tämän ajatuksen myötä suurta iloa virtasi sydämeeni, mikä salli minun kuunnella tarkkaan Mytren viestiä.)

Rakkaat ylösnousevan maan loittoryhmämme jäsenet, olemme kaikki täällä ihmismuodossa muistuttamassa teille korkeammasta ilmaisustanne, joka asuu näissä korkeammissa todellisuuksissa. Toivomme, että tämä auttaa teitä muistamaan korkeamman ilmaisunne tähtialuksillamme ja omassa kotimaailmassanne, syleilemään sitä ja kommunikoimaan sen kanssa.

Itse asiassa vaikka näytätte käyttävän ihmismuotoa, olette todellisuudessa loittoryhmämme jäseniä maan päällä. Olemme tulleet tänne muistuttamaan teille, että pystytte luomaan uuden, korkeamman maataajuuden. Nyt-hetkessänne maaplaneetalla tärkein tehtävänne elämässä on muistaa, että olette korkeampi ilmaisunne.

Sitten toiseksi tärkein tehtävä on kertoa totuus, kun saatte sen korkeammalta ilmaisultanne. Onneksi tietoisuutenne resonoidessa viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli, teidän totuutenne on totuus, koska tietoisuutenne on harmoniassa ja kalibroitu ykseyden kanssa.

Ykseydessä on vain totuus ja tuo totuus hahmotetaan monesta eri havaintopisteestä.

Siksi kolmiosainen tehtävänne on:

* Muistaa ITSENNE.
* Muodostaa jatkuva ja intiimi suhde ITSENNE kanssa.
* Tulkita ja välittää se totuus, minkä saatte ITSENNE korkeammalta ilmaisulta, kaikille jotka kuuntelevat.

Meidän tarvitsee saada valoperheemme, joka eksyi kolmannen ulottuvuuden harhaan,

* heräämään
* katsomaan omiin silmiinsä ja näkemään ITSENSÄ
* olemaan ITSENSÄ käyttäessään edelleen savimuotoaan.

Käsitämme, että tämä on valtava pyyntö, koska käyttämänne savimuoto on hyvin tiheä. Näin ollen on äärimmäisen vaikeaa pitää tietoisuutenne viidennessä ulottuvuudessa ja sen yli käyttäessänne tuota tiheää kuorta. Tiedämme pyytävämme paljon, mutta tiedämme myös, että toiset keskuudessanne ovat täyttäneet tämän lupauksen.

Kyllä, te kaikki määräsitte, että olisitte korkeampi ITSENNE käyttäessänne savimaa-astiaanne.

Alamme ymmärtää, miten niin monet teistä ovat eksyneet. Lisäksi jotkut meistä ovat inkarnoituneet Gaialle vain muutaman kerran. Siksi meillä ei ole menneitä elämiä, joissa olemme voineet oppia 3D-pelin säännöt tai sääntöjen puutteen.

Ei ole tärkeää, että täytätte tehtävänne täydellisesti. Itse asiassa ensimmäinen haasteenne on muistaa, että teillä on tehtävä. Olkaa siksi kiltti itsellenne. Luultavasti tunnette ensin olevanne yksin, ellette pysty muistamaan korkeampaa ilmaisuanne. Onneksi - tiedätte sitä tai ette - viidennen ulottuvuuden jumalainen täydentäjänne vartioi ja suojelee teitä ollessanne kaksoispaikantuneena kolmannen ulottuvuuden maa-astiaanne.

Vaikka näyttää siltä, että te, loittoryhmämme jäsenet, aloititte tämän tehtävän kaikki kerralla, kukin teistä kaksoispaikantui eri aikajanoille. Näin ollen te ette kenties pysty löytämään toisianne uudestaan, ennen kuin siirrytte neljännen ulottuvuuden korkeampiin ja ajattomampiin taajuuksiin.

Käyttäkää siksi pitkä hetki katsoaksenne tovereitanne silmiin täällä aluksella, kun hekin ovat tämän loittoryhmän jäseniä. Katsokaa toisianne silmiin sytyttääksenne muiston ystävistä, joita on ympärillänne, ja syistä miksi hyväksyitte tämän tehtävän. Toistamme nyt maatehtävään liittyvän ensimmäisen raportin.

Ydinkokeilujen ja sitä seuraavien sotien aikana, Gaia kutsui Galaktista liittoa apuun. Suurin osa ydinkokeiluaikajanoista johti maaplaneetan täydelliseen tuhoutumiseen. On yksi aikajana, missä on suurin mahdollisuus välttää tuo katastrofi. Valitettavasti tuolla aikajanalla oli toinen maailmansota, ydinpommitusten ja monien muiden hirmutekojen kera.

Silti tuossa aikajanassa on suurin ylösnousemustoivo. Näin ollen lähetämme teidät tuohon maaversioon. Sijoitamme maajoukkomme tärkeisiin aikoihin ja paikkoihin, joissa sillä voi olla suurin vaikutus noiden aikajanapolkujen korjaamisessa.

Näemme tuossa aikajanassa suuren potentiaalin, kun monet ovat alkaneet herätä todelliselle moniulotteiselle ITSELLEEN. Loittoryhmä on sijoitettu tuohon todellisuuteen jaksolle, mikä alkaa ydinkokeilujen alkamisesta ja jatkuu aina vuoteen 2065 saakka. Näin ollen vuoden 2013 jaksolla vapaaehtoiset ovat:

* isoisovanhempia, jotka syntyvät selviytymään toisesta maailmansodasta ja myriadeista pienemmistä sodista ja heidän lapsiaan:

* isovanhempia, jotka syntyivät heti toisen maailmansodan jälkeen ja selviytyivät vuoteen 2013 saakka ja sen yli ja heidän lapsiaan:

* aikuisia, jotka syntyivät olemaan aikuisuushuipussa 2013 ja heidän lapsiaan:

* murrosikäisiä, jotka syntyivät olemaan varhaisaikuisuudessa vuosina heti 2013 jälkeen.

Tämä tehtävä laajenee vuoden 2013 ohi suojelemaan Gaiaa niiltä, jotka eivät pysty muuttumaan ja laajentumaan korkeampiin taajuuksiin. Onneksi sitten kun nämä eksyneet sielut lähtevät maa-astiastaan, he vapautuvat maan polariteetista.

Oppaat joista he ovat olleet piittaamatta, tervehtivät heitä ja muistuttavat katsomaan taaksepäin elämäänsä, mikä elettiin pelossa ja/tai "vallassa toisiin", uhrina ja hyväksikäyttäjänä, oivaltaakseen lopulta, että heilläkin on moniulotteisen ITSEN korkeampia ilmaisuja.

Tämän oivalluksen myötä he pystyvät kuvittelemaan aikajanan, mistä he juuri lähtivät, ja lähettämään sille tarpeellista ehdotonta rakkautta parantamaan ne haavat, joita he aiheuttivat Gaian fyysisen muodon matriisille.

Kun tätä parannusta tapahtuu lisääntyvässä määrin, Gaia irrottaa ankkurinsa matalampiin taajuuksiin. Se alkaa sitten päästää irti matalampia todellisuustaajuuksiaan. Kun se päästää irti vanhasta, se voi helpommin laajentua planeetta-ITSENSÄ korkeampiin ulottuvuuksiin.

Monet teistä ovat kaksoispaikantuneet aikajanalle, missä teillä on mahdollisuus säilyttää maa-astia riittävän kauan siirtyäksenne uuteen maahan ja samalla säilytätte myös 3D-maa-astianne.

Jos voitte muistaa, että olette moniulotteinen ITSE, joka käyttää maa-astiaa, muistatte lopulta, miten kaksoispaikannutaan uudelle maapallolle. Sitten voitte pitää fyysisen ihmiskehoankkurinne jatkuvasti yhteydessä Gaiaan ja samalla luotte myös valokehon ja ylitätte suuren tyhjiön viidennen ulottuvuuden uudelle maapallolle.

Sitten teidän jälkeisenne sukupolvet ylläpitävät sitä portaalia, minkä te olette avanneet. Muistakaa, että aika on kolmannen ulottuvuuden harhaa. Korkeammasta perspektiivistämme voimme nähdä kaikki nämä sukupolvet, ykseyden nyt-hetken näkökulmasta.

Näin ollen voimme nähdä, miten teidän jälkeistenne sukupolvien panos itse asiassa vaikuttaa teidän sukupolveenne, mikä vaikutti olleen heidän menneisyydessään. Näin teitä edeltävät ja teidän jälkeisenne sukupolvet vaikuttavat kaikki toisiinsa nyt-hetkessä.

Lopuksi meidän on muistutettava teille taas, että sitten kun astutte viidennen ulottuvuuden uudelle maapallolle, ei ole enää aikaa. Siksi pystytte katsomaan eri aikajanoja yhtä helposti, kuin ihmiset vaihtavat televisiokanavaa. Näin ollen sitten kun heräätte, muistuttakaa itseänne uudestaan ja uudestaan päästämään irti aikaharhasta.

(Näiden sanojen myötä heräsin sängystäni. Tiesin, että jos en dokumentoisi tätä kokemusta, unohtaisin sen. Itse asiassa kun kävelin tietokoneelle, mietin, montako kertaa olin jo unohtanut sen.)
GALAKTINEN LIITTOUMA JA MAA - LASKEUTUMISRYHMÄ, OSA 6
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: