WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

KAIKKI ON SISÄLLÄSI


Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
13.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Kohtaisin vähän aikaa sitten vaikean haasteen enkä tietänyt, miten se ratkaistaan. Se ei ollut mitään maata ravisuttavaa tai henkeä uhkaavaa, mutta harmittavaa silti.

Ajateltuani sitä muutaman päivän, minulle valkeni, että etsin ratkaisua vääristä paikoista.

Tässä on Henki:

John rakastaa sanskritin mantraa "Aham Brahmasmi". Sen käännös on jotain tällaista: olemukseni keskus on perimmäinen todellisuus, kaiken olevaisen lähde.

Ajatelkaa sitä hetki.

Pidätte usein itseänne olemattomana ja merkityksettömänä pikku hiukkasena valtavan suurenmoisessa universumissa. No, mitä jos kääntäisitte tuon ajattelun niin, että se peilaisi sanskritin mantraa?

Te ette ole pelkkiä hiukkasia, jotka leijuvat universumissa. Te olette universumi. Kaikki mitä haluatte, on sisällänne. Kaikki. Te olette kaiken sen lähde, mitä pyydätte. Kaikki vastaukset kysymyksiinne ovat sisällänne. Kaikki ratkaisut haasteisiinne ovat sisällänne.

Miten se on mahdollista? Se on mahdollista, koska te olette universumi. Te olette Jumala. Se kaikki on sisällänne.
KAIKKI ON SISÄLLÄSI
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: