WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

GAIAN AIKAKAPSELITKryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
9.2.2013 Salt Lake City, Utah
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tämä on jatkoa kanavoinneille Phoenixissa ja Boulderissa ("2013 - Mitä nyt?" 6.1.2013 ja "Vanhan sielun työkalusarja 2013" 13.1.2013). Se jatkaa sitä hyvin kiistanalaista keskustelua, että ihmisen tieteellistä edistymistä kontrolloidaan … ja sitä vapautetaan ihmiskunnalle, kun se on valmis. Jos tilanne on näin (ja tässä logiikassa on tolkkua), niin mitä on tulossa ja mistä se tulee? Onko meille jätetty Gaian aikakapseleita, jotka avautuvat ideoiden ja valaistumisen kera, kun siirrymme tähän uudempaan energiaan vuoden 2012 jälkeen? Onko myös henkilökohtaisia aikakapseleita? Missä? Milloin? Se kaikki on tässä …

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Salt Lake Cityssä, Utahissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Viesti jonka annan teille tänään, on jatkoa kahdelle, jotka olen antanut aiemmin viime viikkoina [Boulderissa Coloradossa ja Phoenixissa Arizonassa].

Informaatiota mikä sinun tarvitsee tietää, vanha sielu, täytyy toistaa joskus, joten kertaamme vähän ensin.

Totuus lepää tässä huoneessa ja se on virkistävä. Täällä on uutuutta, kaikkien asioiden uudistumista ja uudelleenkalibrointia. Kun on ohitettu tämä 2012-merkkipaalu, energia on paljon merkittävämpää, kuin kukaan teistä oivaltaa. Monet katselevat etäältä kvanttitilassa ja juhlitaan. Sitä ei voi peruuttaa, mitä olette tehneet, ja haluamme muistuttaa teille joistain perusolettamuksista, jotka voivat vaikuttaa siihen, mitä ajattelette siitä kaikesta. Mutta kerrataanpa hetki.

Kun kumppanini heräsi 23 vuotta sitten, hän teki sen hitaasti, ja olemme sanoneet tämän aiemmin. Tulimme hänelle hitaasti, jottei hän pelästyisi. Annoimme hänelle informaatiota hitaasti ja yksinkertaisesti, jotta se olisi uskottavaa. Mutta silloinkin me olimme vain avanneet mahdollisuusoven ja olin saapunut sen vuoksi, mitä te olitte tehneet. Vanha sielu, jotkut teistä olivat nuoria silloin ja jotkut eivät. Te kaikki olitte täällä kuitenkin tarkoituksella.

Viimeiset 23 vuotta olette pelkästään selviytyneet. Viimeiset 23 vuotta olen kertonut teille asioista, joita odottaa ja merkittävistä mahdollisuuksista, joita oli edessänne. Puhuin joistain energioista, joita kohtaisitte - ja te kohtasitte. Tämä kaikki annettiin vertauskuvana vanhaa energiaa vastaan taistelemisesta ja kaksinaisuudesta, mikä haastetaan ja minkä kanssa toimitaan jatkuvasti. Nyt on erilaista. Nyt alkaa työ.

Vanha sielu sanoo: "Kryon, olen tehnyt työtä kauan! Miten voit sanoa sen alkavan nyt?" Olette todellakin tehneet työtä ja rämpineet vanhan energian tervassa. Mutta se oli vain selviytymistä. Olette olleet vanha sielu informaation kera ja tiesitte, että lopulta tapahtuisi herääminen, missä tuota informaatiota käytettäisiin. Nyt terva alkaa lähteä pois ja herääminen alkaa.

2012-merkkipaalu

Tarkastellaanpa uudelleen aiempaa kanavointia. On ollut ajan merkkipaalu, minkä Gaia on tuputtanut ihmisille harmonisoituen päiväntasausten prekessioon. Tämä oli 26000 vuoden aikasykli, joka annettiin tarkoituksenmukaisesti ja jonka esi-isät näkivät alkuna tai loppuna. Jos pääsisitte ohi tästä pisteestä, ei olisi paluuta takaisin.

On jotain, jotka sanovat: "Milloin pääsemme takaisin siihen, mihin olimme tottuneet? Haluan tuntea oloni taas normaaliksi." Rakkaat ystävät, aloititte tämän kisan syntyessänne ja olette juosseet maratonin, jossa oli kilometritolkulla ns. ihmiskokemuksia. Tunnetteko todella niin, että sitten kun voitatte tämän kilpailun, teidät kuljetetaan takaisin alkuun tai keskelle? Vastaus on "ei".

Kenties on niitä vanhoja sieluja, jotka istuskelevat odottamassa asioiden palaamista normaaliksi, mutta te ette tiedä, mitä normaali on! Olette aina taistelleet vanhaa energiaa vastaan, uudestaan ja uudestaan elämien ajan! Teidän on aina ollut oltava valppaana siitä lähtien, kun ymmärsitte kaksinaisuuden. Se ei ole normaalia.

Minäpä kuvaan uuden normaalin. Normaalia on maapallo, planeetta mikä on siirtynyt energiasiirtymävaiheeseen, missä niillä ajatuksilla joita teillä oli vanhana sieluna, on nyt ansio ja arvo. Melkein kuin aurinko olisi tullut pois pimeältä alueelta ja asiat jotka ennen eivät toimineet, yhtäkkiä toimivat. Tämä on uusi normaalia. Normaalia on nyt aika, jolloin teidän ei tarvitse enää herätä rämpimään vaikeuksissa.

Muistutus siitä, mitä on tapahtunut

Jatkaen kertausta, käyttäkää uudesta, vanhan sielun työkalusarjastanne kärsivällisyys-työkalua. Älkää päättäkö, etteivät asiat tapahdu tarpeeksi nopeasti. Levätkää sen sijaan. Vetäkää kerran, pari henkeä, kuten usein sanomme, ja istukaa lepäämään. Katsokaa, mitä on tapahtunut, ja käyttäkää hetki kiittäen esi-isiänne, jotka toivat teidät tänne. Käyttäkää hetki kunnioittaen isäänne ja äitiänne riippumatta siitä, elävätkö he vai ovat kuolleet, uskovatko he näihin asioihin vai eivät tai ovatko he olleet he hyviä teille vai eivät. Kiittäkää heitä teidän tuomisestanne tänne. Koska verhon toisella puolella, rakkaat ystävät, he tiesivät, mitä tekivät, ennen kuin tulivat tänne. Oli se mahdollisuus, että heidän biologiansa yhdistyisivät, mikä toisi vanhan sielunne takaisin tälle planeetalle, suunnitelman mukaisesti.

Käyttäkää hetki kunnioittaaksenne Gaiaa siitä, että se on tuonut teidät tähän paikkaan, missä planeetan energia voi nyt alkaa harmonisoitua teidän kanssanne, kuten se harmonisoitui esi-isien kanssa, sillä alatte nähdä planeetan maan heräävän. Ymmärtäkää myös nykyaikana liitto, mikä on olemassa, ja kiittäkää maapalloa. Sillä siitä te tulitte. Olkaa kärsivällisiä. Teidän on oltava vähän sen vuoksi, mitä aion kertoa teille seuraavaksi.

Hullujen aikaa

On kummallista ja horjuttavaa energiaa, kun pimeys alkaa vähetä, koska kasvoitte taistellen sitä vastaan ja alatte kaivata sitä. Jotkut teistä ovat tottuneet siihen! Jotkut teistä ovat riippuvaisia siitä, koska te työnnätte ja se työntää takaisin. Näette tuon ominaisuuden tasapainona! Silloin kun se ei työnnä takaisin, kuten odotatte, teillä on taipumusta tuntea epämukavuutta ja olette poissa tasapainosta. Myös vanhassa sielussa on siis horjuttavaa energiaa. Ette ole oikein varma, mitä tapahtuu. Niinpä sanomme teille: rentoutukaa, hengittäkää, olkaa kärsivällinen ja kalibroitukaa hitaasti uuteen energiaan, mikä ei työnnä takaisin yhtä kovasti, jotta tiedätte, miten siinä toimitaan.

No niin, rakas ystävä, oletko nähnyt viime aikoina mitään epätavallista siinä, mitä jotkut ihmiset tekevät? Joskus siitä on uutisissanne, mutta ei aina. Se alkoi juuri ennen päiväntasausta, juuri ennen päivänseisausta. Voitte katsoa uutisianne ja nähdä, mitä tapahtui.

Näyttää siltä, että tietyt ihmiset tulevat hulluksi ja että jotkut menevät niin pitkälle, että ampuvat muita ihmislapsia. Toiset riehuvat, missä ei ole mitään tolkkua ja mikä saa teidät ihmettelemään kaikkea ihmisyydessä ja mitä todellisuudessa tapahtuu. Tämä ei näytä erilaiselta, mitä näette joka kuukausi täydenkuun aikaan. Olette tietoisia täysikuusta, eikö vain? Se on epätavallinen ajankohta, missä kuu tietyssä vaiheessa näyttää saavan aikaan tasapainottomuutta ihmisissä. Ne jotka ovat kireitä, usein pimahtavat ja tekevät asioita, joita he eivät koskaan tekisi, jos ei olisi täysikuu. No niin, minulla on kerrottavana jotain, mikä ei ole miellyttävää. Valmistautukaa täydenkuun energiavuoteen! Tällaista energiaa katsotte.

Jotkut alkavat laskea yhteen näitä asioita, katsoa niitä ja tehdä väittämiä. On joitain, jotka sanovat, että maapallo on menossa ongelma-aikaan. He kertovat, että tästä profetiat ovat aina puhuneet ja että ihmisistä on tulossa tasapainottomia. Mitä aiotte sanoa heille? Ei, sitä ei tapahdu? Siltä näyttää! Todellisuudessa vanha energia viuhtoo, koska se ei voi uskoa teidän voittaneen! Ja te olette voittaneet.

Vanha energia on hävinnyt taistelun

Tunnetteko tasapainotonta energiaa? Luuletteko, että teidän olonne tuntuu kummalliselta tämän vuoksi? No, ajatelkaa niitä, joiden olemassaolo on riippuvainen vanhasta energiasta! Ajatelkaa hetki ahneita mestareita, jotka ansaitsevat elantonsa huijaamalla toisia. He uskovat tuntevansa ihmistietoisuuden niin hyvin, että heidän täytyy vain heilauttaa sormeaan tietyllä tavalla ja he voivat huijata melkein ketä tahansa. He voivat elää huijaten koko elämänsä. Tiesittekö, ettei se toimi enää? Miltä luulette heistä tuntuvan? Panoksena on heidän selviytymisensä.

Koska vanhat tavat eivät toimi yhtä hyvin, he yrittävät nyt toisia asioita. Tästä olen puhunut ja näette monien pimeiden asioiden tulevan synkemmiksi, koska ne jotka ovat panostaneet niihin, alkavat nyt oivaltaa, että se ei enää toimi, mitä he ovat tehneet ennen. Näette tätä hyvin pian ja jatkatte sen näkemistä taloudessanne, sillä kaikki mikä on aikaansaatu epärehellisyydellä, tulee pahemmaksi, kunnes on kehitetty järjestelmä, missä on uuden energian rehellisyyttä.

Näette sitä politiikassanne. Näette sitä siinä, miten poliitikot kampanjoivat. Näette sitä siinä, mitä ihmiset sietävät ja eivät siedä uudessa energiassa, ja tämä kaikki on muuttumassa. Siis tämä kertaus sanoo teille, että teidän on siedettävä joitain hulluja jonkin aikaa. Jotkut niistä ovat lähempänä teitä. Kun näette sitä, haluan teidän muistavan tämän kanavoinnin. On täydenkuun energiavuosi tai ainakin siltä tuntuu. Pitäkää silmällä myös eriskummallisia ja tasapainottomia johtajia!

Asiat saattavat näyttää olevan vähän pois tasapainosta ettekä vielä tiedä, minne energia asettuu. Ette oikeasti ole varmoja, mitä teidän pitäisi tehdä seuraavaksi, ja kehotan teitä koko ajan ottamaan rennosti, pitämään lomaa, rentoutumaan ja olemaan kärsivällinen. Vanha sielu, olet tullut liian pitkälle päästäksesi tähän muutokseen ja sitten murehtiaksesi sitä, miltä se tuntuu.

Haluan teidän alkavan käyttää sitä viisautta, minkä kanssa tulitte. Teidän jotka olette kasvattaneet lapsia, haluan muistavan, millaista oli heidän tietyissä kasvuvaiheissaan. Mitä lapsenne kävivät läpi oppimiskäyrässään? Oliko aika, jolloin he eivät pitäneet teistä, ja sitten myöhemmin he pitivät? Oliko heillä tunneailahduksia? Tätä planeetan energia käy läpi ja se on melkein kuin uudestisyntymä.

Ideat ja keksinnöt eivät ole sattumanvaraisia

No niin, haluan tarkastella tätä uudestaan, koska olemme tulossa siihen kohtaan, mistä haluan puhua ja mistä emme ole puhuneet aiemmin. Se tuntuu uskomattomalta, mutta fakta on, että ideoita ja keksintöjä annetaan planeetalle, silloin kun se on valmis - eikä yhtään aiemmin. Kerroin teille viime kerralla, että ihmiskunta uskoo voivansa "ajatella mitä tahansa". Älyköt uskovat, että vain taivas on rajana luovuudessa. Eikö kuitenkin ole mielenkiintoista, että kaikki merkittävät ideat ja keksinnöt ovat tulleet melkein viime hetkellä? Kun katsotaan ihmiskuntaa ja sitä, miten kauan olette olleet täällä ja miten kauan on ollut älykkäitä ihmisiä, niin miksi melkein kaikki modernit keksinnöt näyttävät tapahtuneen viime sekunnilla?

Kuvitelkaa eläneenne tuhansia vuosia ymmärtämättä, mikä bakteeri on, tai uskomatta taudinsiemeniin tai ilman sähköä. Kun ajatellaan näitä asioita ja sitä järjestystä, missä ne tulivat planeetalle, se on hyvin paljastavaa. Monet ihmiset työstivät samaa keksintöä samaan aikaan eivätkä edes tienneet sitä. Yhtäkkiä keksittiin radio, sitten kuvat jotka lensivät ilman kautta, sitten lentäminen. Tämä kaikki näytti yhdistyvän viime hetkellä. On kysyttävä, miten loogista tämä on siinä tavassa, miten asiat toimivat. Täytyikö teidän tulla tiettyyn pisteeseen historiassa, ennen kuin ihmisistä tuli älykkäitä? Vai luuletteko, että jotain muuta tapahtui? Vastaus on, että jotain muuta tapahtui. Näytti siltä, että nämä ideat "toimitettiin" planeetalle samaan aikaan ja monet ymmärsivät yhtäkkiä kerralla näitä asioita.

Aikakapselit

Tätä tapahtui. Siinä mitä kutsutaan Gaiaksi, on kristalliverkko. Tämä on kaikkien asioiden muisti, minkä laittoivat paikoilleen plejadilaiset. Plejadilaiset loivat kristalliverkon tätä tarkoitusta varten. Sitten kun se on sopivaa ja ihmiskunnan tietoisuus on saavuttanut tietyn pisteen, nämä ideat vapautetaan. Kyse on keksintöjen ja muiden asioiden aikakapselista. Se ei tapahdu suuresta keskusauringosta, se ei tapahdu maapallon ulkopuolelta, vaan se tapahtuu sisältä.

2000-luvun alussa istuimme paikassa nimeltään Mount Shasta [Kalifornia] ja kerroimme teille vuoren lemurialaisista. Kerroimme teille aikakapseleista siellä ja nyt teillä on selitys. Ne jotka ovat vuoressa, eivät aio tulla esittäytymään ja paiskaamaan kättä. Aikakapselissa on kyse informaatiosta ja ideoista. Kapselit ovat tieteen ja elämän kvanttiominaisuuksia, jotka löydätte. Siinä on kyse ideoista, joita tarvitsette siirtyäksenne uuteen energiaan, sitten kun täydenkuun hullut ovat ohi … ja he tulevat olemaan. Niinpä aikakapselit näyttävät eläviltä niille, jotka voivat aistia niitä, ja ne "pörisevät" toimintaa esoteeriselle "näkijälle".

Oletteko koskaan yhdistäneet näitä asioita? Oletteko koskaan pohtineet, miten kauan planeetalla on ollut sivilisaatioita? Olette maassa nimeltään USA, mutta oivallatteko, että tämän valtion perustajat koostivat jotain täysin ainutlaatuista, mitä ei ollut koskaan ennen ajateltu? Heidän mielestään tuli ideoita hallituksesta, missä ihmisoikeudet tulivat ensimmäisenä. Mistä luulette noiden ideoiden tulleen? Kerron teille: suoraan maasta [kristalliverkko]!

Miten kauan ihmisiltä olisi kestänyt ajatella se kaikki? Se oli järjestelmä, mikä näytti hyvin ilmiselvältä, mikä oli koottu selkeästi ja ytimekkäästi ja mikä muodosti maan, joka oli nuori ja niin kaukana edellä kaikkia muita, että se asetti 100 vuodeksi tai ylikin standardin, mikä oli uusi ja erilainen. Miksei sitä tapahtunut 1000 vuotta sitten? Teidän on kysyttävä itseltänne, onko tämä loogista teidän mielestänne. Taas kerran, oliko ihmiskunta vain tietämätön tuhansia vuosia? Miksi ei ollut mitään loogisia ideoita korkeampaa ajattelua ja kekseliäisyyttä varten?

Tesla oli se mies

Oli muuten aika, jolloin ihmiskunta melkein kompastui. Teillä oli vaikeuksia sähkön kanssa. Niinpä mukaan tuli mies, joka oli kovasti edellä aikaansa ja joka oli käytettävissä, ja hänen nimensä oli Nikola Tesla. Hän antoi teille periaatteen, mitä tänä päivänä kutsutaan vaihtovirraksi. Rakkaat ystävät, haastan teidät ymmärtämään tämän periaatteen. Useimmat teistä eivät pysty siihen, koska se ei ole 3D:ssä. Piirteitä pidetään tänäkin päivänä vielä "neron ajatteluna". Sen koko idea, millaista sähköä käytätte tämä päivänä, tulee tämän miehen kvanttimielestä.

Tässä oli kaikki, mikä hänen sallittiin tehdä. Tesla oli eräänlainen aikakapseli, joka toimitettiin oikeaan aikaan. Hänellä oli enemmän, mutta vaihtovirta oli kaikki, mikä sallittiin antaa planeetalle tuolloin. Voi, hän yritti antaa teille enemmän. Hän tiesi, että oli muita asioita, mutta mitään ei voitu kehittää. Jos kertoisin teille, mitä muuta hän keksi, ette ehkä tietäisi sitä lainkaan, koska sen ei sallittu koskaan päästä pois "laatikosta". Maapallo ei ollut valmis sille.

Tesla keksi massattomia esineitä. Hän pystyi muuntamaan atomirakenteen massaa käyttäen magnetismia, mutta hän ei pystynyt koskaan kontrolloimaan sitä. Hän sai esineitä lentämään työpöydältä kattoon, mutta hän ei pystynyt toistamaan tai kontrolloimaan sitä. Ei vain ollut vielä sen aika. Tiedättekö, mistä muusta hänet tunnettiin? Se näytti epäonnistuneelta sähkösiirrolta. Hän ei kuitenkaan lainkaan epäonnistunut.

On kuvia hänen tornistaan, mutta joka kerta kun ihminen näkee tornin, on se ennakko-olettamus, että joitain lähetetään ilman kautta. Mutta Tesla oli keksinyt, miten lähetetään sähköä maan kautta. Siihen tarvitaan torneja, koska niiden on napattava tietyllä tavalla magnetismi maasta lähetettäväksi ja sitten se on kerättävä taas planeetan magneettiverkkojärjestelmän solmuista. Puhuimme tästä aiemmin. Hän hyödynsi planeetan verkkoa, mikä on maassa! Hän oli juuri osoittamassa, että voitiin käyttää magneettisesti planeetan koko verkkoa sähkön lähettämiseen ja poimia se siellä, missä sitä tarvitaan, turvallisesti ja ilman johtoja. Mutta maapallo ei ollut valmis siihen.

Tesla kuoli murtuneena miehenä, joka oli täynnä ideoita, mitkä olisivat tuoneet rauhan maaplaneetalle, mutta hänen ei yksinkertaisesti sallittu antaa mitään niistä teille.

No niin, kerron teille, miksi häntä estettiin, rakkaat ystävät, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme koskaan kertoneet: koska näitä keksintöjä oli liian helppoa käyttää aseisiin. Ihmiskunta ei vain ole valmis siihen. Ette ole valmis myöskään massattomiin esineisiin, sillä näitä periaatteita on liian helppoa käyttää aseisiin.

Sanotte ehkä: Milloin olemme valmiita siihen?" Luulen teidän tietävän jo vastauksen. Se tapahtuu, sitten kun ihmistietoisuus saavuttaa kohdan, missä yhdistyminen on tärkeintä, ei erillisyys. Kohdan missä valloittaminen ja valta eivät ole haluttuja asioita tai valtteja. Kohdan missä ihmiskunta mittaa väestönsä vahvuutta sillä, miten terveitä he ovat, ei talouskasvulla. Kohdan missä yhdistyminen naapurin kanssa on sosiaalisen tietoisuuden päätavoite, eikä sen voittaminen tai eliminoiminen. Se on tulossa, rakkaat ystävät. Se on kaukana, mutta se on tulossa. Katsokaa planeettaa tällä hetkellä. Vanhan energian johtajat erottuvat selvästi, eikö vain? He ovat kuin muinaisjäänteitä ajattelumaailmassa, mikä kulkee heidän ohitseen.

Aikakapselien avaaminen

Näissä Gaian aikakapseleissa on tulevaisuuden tiedon ja ideoiden varasto. Nämä laittoivat sinne kauan sitten ne, joita kutsuttaisiin plejadilaisiksi, ja nämä aikakapselit avaavat uusia ajatuksia ykseydestä ja rauhasta, ennen kun ne avaavat keksintöjä. Ihmiskunnan on pehmennyttävä, ennen kuin nämä keksinnöt tulevat tiellenne, ja näette seuraavalla 18 vuoden aikajaksolla, mitä tarkoitan. Nämä ovat aikakapseleita, joita on jalkojenne alla kristalliverkon solmuina, ja se miten nopeasti nämä asiat vapautetaan teille, riippuu täysin ja kokonaan siitä, mitä teette seuraavaksi.

Mitä tehdä seuraavaksi

Puhutaanpa siis siitä, mitä tehdä seuraavaksi. Haluan teidän pitävän lomaa ja opettelevan rakastamaan itseänne! Tämän pitäisi olla ensisijainen työnne 2013! Heittäkää pois kaikki pelot ja huolet ja laittakaa ne vertauskuvalliseen purkkiin joksikin aikaa. Voitte ottaa tuon purkin esiin toisinaan ja huolehtia sen kanssa, mutta älkää keskittykö siihen. Teidän pitää keskittyä siihen, kuka olette, miksi tulitte, mitä on seuraavana planeettaa varten ja sen totaaliseen oivallukseen, että te ette ole yksin.

Kaksikymmentäkolme vuotta olemme sanoneet: "Te ette ole yksin." Lähdette tästä paikasta ja nousette ehkä autoonne. Voitte käynnistää sen ja laittaa lämmittimen päälle, mutta odottaessanne auton lämpenemistä, haluan teidän katsovan tyhjää penkkiä vieressänne ja sanovan: "Kiva, että olet mukana." Tämä on korkeamman itsen ja sen Jumalan rakkauden tunnistamista, mikä seuraa teitä, minne tahansa menette. Käsitättekö, mitä teillä on sisällä? Tarvitsette tämän koko tietomoottorin ja kvanttisuuden, mikä on sisällänne, alkaaksenne kehittää sisäistä jumaluutta. Sinun on tultava todelliseksi itsellesi, vanha sielu, ottaaksesi seuraavan askeleen.

Henkilökohtaiset aikakapselit

No niin, tämä on teidän henkilökohtainen aikakapselinne ja siitä halusimme oikeastaan puhua. On kolmenlaisia aikakapseleita. Yhdenlaisesta emme puhu vielä. Yhdenlainen on maassa ja vielä yhdenlainen teidän DNA:ssanne. Henkinen perintönne jonka kanssa tulitte, on valmiina avautumaan kuin lootus. Sitten kun se avautuu, on uutta tiedostamista. On rauhaa kasvoilla, mikä ei välttämättä ole rauhallista. On kärsivällisyyttä kasvoilla, mikä ei välttämättä ole kärsivällistä. Silloin saatte muuttaa itsenne, sillä se vapauttaa ideoita, tunteita ja tietoisuuden, mikä on ollut sisällänne aina, mutta vasta nyt se alkaa esittäytyä tässä uudessa energiassa.

Osatkaa odottaa ongelmia, joita tapahtuu. Älkää järkyttykö.

Antakaa ihmisten viuhtoa niin, kuin he viuhtovat täydenkuun aikaan. Antakaa hullujen tulla ulos ja tehdä, mitä tekevät. Yrittäkää auttaa niitä, joihin vaikutetaan. Pitäkää niitä kädestä, jotka kaipaavat kädestä pitämistä. Mutta ymmärtäkää, että tämä on väliaikaista, koska te voititte päätaistelun, rakkaat ystävät! On koko joukko energiaa, joka ei usko teihin tai mihinkään, mitä edustatte. Tämä on totuus. Ne eivät näe valoa teissä ja tuntevat vain, että heistä puuttuu nyt jotain.

Olemme odottaneet hyvin pitkään antaaksemme teille nämä viestit. Nyt alkaa työ. Sen on alettava teistä tavalla, mihin ette kenties ole todellisuudessa valmistautuneet. Siinä ei ole kyse tekemisestä, vaan olemisesta.

Näinä hetkinä ja näinä kuukausina haluan sinun olevan tietoinen siitä, kuka olet, vanha sielu. Tulit tänne syystä. Et taistele järjestelmää vastaan etkä ole sen uhri. Se sijaan sinusta on hitaasti tulossa järjestelmä. Heitä pois ne asiat, jotka ovat vaivanneet sinua. Kiellä niiltä voima mielessäsi ja kehossasi. Käske niiden mennä taaksesi. Sinulla on työtä tehtävänä ja se on tämän päivän totuus. Aikakapseleita - kauniita ja valmiita - aktivoidaan tällä planeetalla. Sinun pitäisi nähdä, mitä niissä on. Jotkut teistä näkevät.

Ja niin se on.

Kryon
  GAIAN AIKAKAPSELIT
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: