WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

MISSÄ ENKELINI JA OPPAANI OVAT, KUN TARVITSEN NIITÄ?Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 27.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
Rakas Jennifer, olen pyytänyt opastusta enkeleiltäni ja henkioppailtani ja minusta tuntuu, etteivät ne koskaan vastaa minulle. Se ei ole reilua, kun tunnen olevani niin tueton. Olen luullut niiden olevan täällä auttamassa minua ja niiden pitäisi antaa opastusta, kun tarvitsen sitä. Mitä voin tehdä saadakseni selvempiä ja jatkuvampia vastauksia niiltä ja onko minulla mitään enkeleitä ja oppaita tukemassa?

Jenniferin vastaus:
Vastausten saaminen oppailtasi ja enkeleiltäsi riippuu siitä, millaisia kysymyksiä esität, miten esität niitä ja miten kuuntelet. Ne voivat tukea ja opastaa sinua, mutta eivät silloin kun kysyt peläten, epätoivoisena, uskoen yhteydettömyyteen tai vihaisena itsellesi siitä, että ylipäätään olet lähtenyt tälle matkalle. Silloin kun pelkäämme, enkelimme ovat lähellä, mutteivät voi ottaa yhteyttä. Silloin vain kysymme ja kysymme emmekä pysähdy kuuntelemaan, emme ole riittävän hiljaisia kuullaksemme niiden vastauksia. Jos unohdamme niiden värähtelevän ilossa ja oman tarpeemme olla avoin uusille ratkaisuille ja transformaatiolle, emme asetu tasolle, missä ne voivat ottaa yhteyden meihin. Ne voivat auttaa löytämään uuden polun, silloin kun avaamme tuon oven niille.

Enkelit ja oppaat ovat tukitiimisi, ne ovat aina läsnä matkallasi, mutta vain silloin kun muistamme, että olemme kaikki yhtä, kaikki yhteydessä emmekä ole koskaan irti Lähteestä. Silloin kun harhaudumme omalta valopolultamme ajattelemalla, ettei meillä ole kaikkia resursseja luodaksemme mitä tahansa haluamme ja voittaaksemme minkä tahansa esteen, estämme itseltämme pääsyn kaikkeen henkiopastukseen, myös henkilökohtaiseen tukitiimiimme.

Miten pyydät apua? Pyydätkö niitä pelastamaan sinut, kertomaan mitä tehdä, viemään sinut kotiin tai huolehtimaan ongelmistasi? Näitä asioita ne eivät voi tehdä. Henkiolentoina ne eivät voi ylittää 3D-rajaa, mutta ne voivat tulla energiatilaasi, kun avaat oven päästämällä irti peloista ja olemalla avoin valaistumiselle. Kysymykset joihin voidaan vastata, ovat jotain tällaista: "näytä minulle, mitä en pysty näkemään tässä tilanteessa" tai "auta minua näkemään, missä rajoitan yhteyttäni tai ymmärrystäni". Silloin saat vastauksia. Sinun on päästävä myös siihen pisteeseen, missä lakkaat puhumasta ja annat informaation tulla itsellesi. Kuten arkkienkeli Urielilla oli tapana sanoa minulle: "kuulimme sinut ensimmäisestä kerrasta lähtien".

Tiedän, että matka täällä voi tuntua hyvin yksinäiseltä, mutta emme ole todellisuudessa koskaan yksin, kunhan tietoisuutemme on avoin moniulotteisille yhteyksille. Tiheys missä elämme, voi olla epäoikeudenmukainen, jos keskitymme tuohon tiheyteen. Mutta on aina ratkaisu, minkä voimme luoda universumin kanssa, jonka osa enkelimme ja oppaamme ovat, kunhan pysymme tietoisena yhteydestämme. Osa oppaita ja enkeleitä kohtaan tuntemastasi vihasta on vihaa itseäsi kohtaan siitä, että tunnet itsesi voimattomaksi, et saavuta unelmiasi, pelkäät etkä etene riittävän nopeasti matkallasi.

Mitä sinun tarvitsee oppia tästä matkasta, jotta voit muistaa käyttää jumalaista opastustasi tehokkaammin? Jos et saa vastauksia kysymyksiisi, esitä erilaisia kysymyksiä. Ja lakkaa sitten kysymästä. Vastauksia tulee rauhallisen sydämesi hiljaisuudessa, ei mielen vilkkaassa ja pelokkaassa jupinassa. Omassa hiljaisuudessasi - mihin voit päästä vain, silloin kun et pelkää - saat tarvitsemiasi vastauksia ja sitten kun osaat yhdistyä oppaisiisi ja enkeleihisi, vastauksia kysymyksiisi on aina ulottuvilla.
MISSÄ ENKELINI JA OPPAANI OVAT, KUN TARVITSEN NIITÄ?
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: