WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 26. huhtikuuta 2013

MUISTIINPANOJA KANINKOLON TUOLLA PUOLENKirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Huhtikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Maanantai 22.4.
 
Ajattelin, että on aika palata kirjoittelemaan taas nettisivuilleni kaiken intensiivisen matkustelun jälkeen, mitä tein viime vuonna valmisteluna suureen transiittiin joulukuussa 2012. Millaista aikaa se olikaan, kohokohtana ylösnousemustapahtumat New Yorkissa! Mutta kun istuuduin kirjoittamaan tätä, minusta tuntui, että se mitä viime kuukausina on tapahtunut, on ollut niin merkittävää ja intensiivistä, että tarvitsin uuden nimen tällä blogille. Niinpä keksin nimeksi "Muistiinpanoja kaninkolon tuolla puolen"!
 
Koska sitä tuntuu: olemme olleet ns. kaninkolossa ja nyt olemme uudessa todellisuudessa, kvanttitodellisuudessa mikä on luonteeltaan niin erilainen, mitä Liisa kokee Ihmemaassa pudottuaan kaninkoloon. Täällä sitä siis ollaan, kaninkolon toisella puolella eri todellisuusulottuvuudessa - paitsi että se näyttää edelleen paljon vanhalta todellisuudelta. Itse asiassa niin paljon, että olemme ehkä taipuvaisia unohtamaan, että olemme uudessa todellisuudessa, ja lipsahdamme takaisin vanhoihin tapoihin, jotka eivät enää toimi. "Oudompaa ja oudompaa", kuten Liisa sanoisi!
 
On sanottava, ettei tähän uuteen todellisuuteen ole helppoa tottua ja olen hyvin kiitollinen arkkienkeli Mikaelille kaikesta valmistelutyöstä, mitä hän on antanut meille. Olen oppinut, miten pysytään keskuksessaan ja miten tehdään valintoja, jotka varmistavat pysymiseni ns. taajuudessa. Viimeisimmässä kanavoinnissaan Mikael puhuu siitä, miten tämä uusi todellisuus muodostuu energiasta ja taajuudesta ja miten saamme valita sen taajuuden, millä haluamme toimia sisällä. Tällä hetkellä maapallo on viidennen ulottuvuuden matriisissa, mutta ne jotka elävät sen pinnalla, saavat valita, missä todellisuusulottuvuudessa he haluavat toimia. Enimmäkseen valinta on ollut tähän saakka jatkaa toimintaa ja käyttäytymistä kolmannen ulottuvuuden vanhoissa puitteissa, mutta monet ovat nyt heräämässä ja alkamassa tehdä valintoja, jotka nostavat heidän taajuutensa viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli.
 
Se alkaa meistä, meidän on herättävä ja tehtävä se valinta, kuka olemme ja mitä haluamme elämäämme. Sitten meidän on pitäydyttävä noissa valinnoissa ja kieltäydyttävä kaikesta, mikä ei resonoi tuon taajuuden kanssa. Sillä hetkellä kun alamme miettiä pelkoa, ahdistusta, tuomitsemista ja aggressiivisuutta, putoamme korkeammista taajuuksista vanhoihin malleihin. Meidän täytyy olla hyvin hereillä ja tarkkana, etteivät ympärillämme olevat vedä meitä näihin vanhoihin taajuuksiin. Niiden jotka haluavat käyttää energiaasi ja huomiotasi omaksi edukseen, on uudessa todellisuudessa todella hyvin helppoa vetää sinut keskuksestasi harhaan ja itsepetokseen. Mutta kiitos sellaisten opettajiemme ja oppaidemme kuin arkkienkeli Mikael, olemme oppineet, miten pysytään maadoittuneena, omassa keskuksessaan ja yhdistyneenä korkeampiin todellisuuksiin, niin että pysymme yhdistyneenä siihen rakkauden, rauhan, harmonian ja yltäkylläisyyden taajuuteen, mikä on jumalaista ehdotonta rakkautta. Tämä on syntymäoikeutemme, se on luontainen olemistapamme tässä uudessa todellisuudessa.
 
Kuten Mikael opettaa, aloitamme yhdistymällä tähän taajuuteen sydämessämme, sillä sieltä jumalainen rakkaustaajuus löytyy. Se ei ole ulkopuolella, se on sisäpuolella. Kun olemme muodostaneet tämän yhteyden, voimme yhdistyä sitten galaksin suurempaan jumalaiseen rakkausvirtaan, mitä välitetään aurinkomme kautta. Kyse on vain taajuudesta ja vaatii vain keskittymistä, huomiota ja valintaa varmistamaan, että pysymme tuossa taajuudessa.
 
On sanottava, että vaikka se on yksinkertainen valinta, se vaatii rohkeutta ja vahvuutta. Vaatii rohkeutta pysyä vakaumuksessamme ja fokuksessamme, silloin kun toiset tarjoavat houkuttelevia draamoja ja skenaarioita, missä voit menettää oman voimasi, jos niin valitset. Vaatii rohkeutta olla oman tarinasi sankari ja valita oman polkusi ja matkasi sen mukaan, mitä sielusi haluaa sinulle. Mutta perimmiltään olemme "kaninkolon tuolla puolen" tekemässä sitä - luomassa omaa tarinaamme kaikkien muiden tarinoiden joukossa, mitkä kudotaan yhteen muodostamaan maapallomme keskustelua. "Me olemme" on mahdollista vain, koska "minä olen" ja minun tarinallani on merkitys suuremmassa tarinassa. Hyvin monet meistä ovat unohtaneet tämän ja niin unohdamme kutoa tietoisesti tarinaamme ja tanssia omaa kaunista tanssiamme meditaation ja ylistyksen rukouksena.
 
Halusin lopettaa tämän ensimmäisen merkinnän uudessa blogissani kauniiseen kappaleeseen, minkä löysin äskettäin. Sen tekijä on Julian Lennon, joka on John Lennonin, ex-beatlen ja laulunkirjoittajan, poika. Julian on sitä, mitä John olisi ehkä ollut, jos hän ei olisi ollut beatle. Julian on herkkä ja kaunis sielu, kun taas John oli aggressiivisempi ja uhmakas. Tämä laulu on nimeltään Someday (= jonain päivänä) ja siinä esiintyy myös Steven Tyler. Laulussa on kyse siitä, keitä olemme, kun luomme uuden maamme ja uuden tarinamme … ei vain jonain päivänä, vaan tänään ja joka päivä …
 
http://www.youtube.com/watch?v=tOSyjiMmsxY
 
Halusin myös mainita, että olen Antalyassa Turkissa 9.-13.5. Suunnittelemme upeaa seminaaria galaktisesta ihmisestä, mistä Mikael puhuu kanavoinnissa. Opimme kehittymisestämme indigo- ja kristallivaiheiden kautta galaktiseksi ihmisenkeliksi ja teemme aktivoinnin astuaksemme tuohon galaktiseen ihmismalliin. Työskentelemme arkkienkeli Mikaelin, Athena Solaran ja Apollo Solariksen sekä delfiinienkelien kanssa tässä upeassa Välimeren ympäristössä. Ankkuroimme ja maadoitamme myös uuden todellisuuden rauha- ja valokoodit tähän paikkaan, mikä on todella lähellä Syyriaa, Irakia ja Irania.
 
Seminaari pidetään englanniksi ja tulkataan turkiksi. Jos siis tunnet vetoa olla tässä taajuudessa, harkitse liittymistä seuraamme Antalyassa toukokuussa!
 
Tiistai 23.4.: Odottaen innolla osittaista kuunpimennystä 25.4. - uuden elintavan synnyttäminen maaplaneetalle


Löysin tämän kuvan Facebookista, joten en tiedä, kuka taiteilija on, mutta minusta hän on vanginnut siihen energian, mikä päätyy osittaiseen kuunpimennykseen torstaina. Kun kuljemme kohti Skorpionin täysikuuta, olen varma, että useimmat teistä pystyvät jo tuntemaan tämän energian jollain tavalla.
 
Skorpionin täysikuu on buddhalaisessa perinteessä Wesak-kuu, mikä juhlistaa Buddhan valaistumista, joten vuosittaisen Skorpionin täysikuun mukana tulee jo voimakas lataus.
 
Mutta tämä on ensimmäinen Skorpionin täysikuu 2012-transiitin jälkeen ja tunnen, että tänä vuonna energiat ovat erilaisia, koska me olemme erilaisia. Olemme eri tilassa ja paikassa ja energiat tunnetaan moniulotteisemmalla ja monikerroksisemmalla tavalla. Tämä voi kuulostaa tyhmältä, mutta minäpä selitän, miten tunnen näiden energioiden järjestäytyvän uudessa todellisuudessamme.
 
Ensinnäkin, kuunpimennys on aina aikaa, jolloin uusia valokoodeja asennetaan arkkityyppitietoisuuden tasolle, mikä sallii versiopäivityksen kuudennen ulottuvuuden arkkityyppienergiassa, mikä muotoilee tietoisuuttamme ja todellisuuttamme. On vähintäänkin mielenkiintoista, että samalla kun aurinko on Härässä, niin ovat myös Venus ja Mars - planeetat jotka resonoivat jumalaisen feminiini- ja maskuliiniarkkityypin kanssa. Ja ne vuorostaan ovat vastapäätä kuuta ja Saturnusta Skorpionissa. Tämä on voimakas energiasetti, mikä vaikuttaa sekä kollektiivitietoisuuteemme että yksilöolemukseemme.
 
Aurinko, Mars ja Venus Härässä merkitsee, että energia keskittyy toisen huoneen asioihin - rakkaus, raha ja koti. Myös arkkienkeli Mikael on puhunut näistä samoista asioista viime aikoina opetuksissaan ja näyttänyt meille, että pyhä tila on sisällämme, sydämessämme ja mikä on välttämätöntä ilmentääksemme ja laajentaaksemme tuon pyhän tilan lähiympäristöömme ja planeetalle kokonaisuutena. Kyky yhdistyä jumalaiseen liekkiin sydämessämme merkitsee myös, että kykenemme yhdistymään Jumalan sydämestä lähtevään yltäkylläisyysvirtaan. Hänen opetuksensa ovat valmistelleet meitä kurkottamaan syvälle sisäiseen pyhään tilaamme, voidaksemme ilmentää sitä rauhaa, harmoniaa ja yltäkylläisyyttä, mitä etsimme maan päällä. Aurinko valaisee nyt tätä todellisuutta ja lähettää meille valokoodeja, jotka harmonisoivat meidät korkeampaan tietoisuuteen ja kehittävät ihmiskuntaa tämän totuuden ilmaisemista kohti.
 
Uuden todellisuuden jumalaisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden uuden arkkityypit on esitelty meille Apollo Solariksena ja Athena Solarana. Nämä ylösnousseen kuudennen ulottuvuuden olennot edustavat voimaantunutta viisautta, rohkeutta, vahvuutta ja uuden todellisuuden luovuutta. Feminiinipuolella Athena Solara edustaa jumalaisen feminiinisyyden ylösnoussutta Kristus-/kristallitietoisuutta - hän on viisaus, kauneus, vahvuus, myötätunto ja rakkaus. Maskuliinipuolella Apollo Solaris edustaa ylösnoussutta, maskuliinista Kristus-/kristallitietoisuutta - hän on vastuu, voima, erottelukyky, luovuus ja rakkaus. Tällä jaksolla mikä johtaa kuunpimennykseen, nämä arkkityypit aktivoituvat voimakkaasti ja löydät ehkä itsesi tilanteista, missä sinun on ammennettava Kristus-/kristallisolaarienergiaasi ja sisäistä voimaasi oman pyhän tilaisi valaisemiseen, joko sisäiseen rauhan ja levollisuuden tilan tai ulkoisen tilan yhteisössäsi, mikä kutsuu rauhaa ja levollisuutta.
 
Kun katsomme viimeaikaisia tapahtumia maailmassa, voimme ajatella Bostonin maratonin pommi-iskuja. Monet ihmiset ihmettelevät, miksi tämä tapaus on herättänyt niin paljon kiinnostusta ja saanut palstatilaa, kun yhtä tuhoisa räjähdys Texasin lannoitetehtaalla - minkä syy on vielä tuntematon - näyttää kiinnostavan vain vähän? No, Bostonin tapahtumat näyttävät "osuvan kotiin". Ne saavat ihmiset tunteman olevansa uhattuja turvallisessa tilassaan ja halussaan olla turvassa kotonaan ja yhteisössään. Sillä hetkellä kodista tulee tärkeä ja henkilökohtaiset turvallisuuskysymykset ovat tärkeimpiä, kuten Härän energia-asetelmat ehdottavat.
 
Tästä tulee hyvin intensiivistä, koska nämä energiat ovat vastakkain kuuta ja Saturnusta Skorpionissa. Iso koettelemus. Kuu Skorpionissa tuo esiin syvällä pidettyjä pelkoja ja ahdistuksia ja sallii näiden tunnistamisen ja irtipäästämisen. Kenties voimme sanoa, että Bostonin tapahtumiin liittyvä pelko ja ahdistus johtuu osittain myös muutos- ja evoluutiotahdista planeetalla, missä meidän on tunnustettava, ettei "koti" ole samanlainen kuin ennen. Sen rakennetta (Saturnus) muutetaan tahdilla, mikä tekee siitä lähes tunnistamattoman entiseen verrattuna.
 
Ennen oli tiettyjä itsestäänselvyyksiä, mihin voimme luottaa yhteisössämme, maassamme, ystävissämme, naapureissamme - nyt emme ole varmoja. Näin ei ole vain Bostonissa tai Amerikassa, vaan kaikkialla maailmanlaajuisesti. Planeetta muuttuu ja ilmaisemme "ahdistustamme" nopealla muutostahdilla tässä "apokalypsin jälkeisessä" yhteiskunnassa. Meidän on ollut pakko hyväksyä, ettei Jumala vain mukavasti lopeta asioita puolestamme eivätkä avaruusolennot aio pelastaa meitä itseltämme. Meidän on seisottava omassa voimassamme ja oltava vastuussa elämästämme.
 
Kiinnostavaa - kyllä todella - mutta se tekee meistä myös vähän kireän toisinaan …
 
Mutta puhutaanpa nyt vähän kuusta ja Saturnuksesta Skorpionissa ja katsotaan sitten merkittäviä muutoksia, mitä ehkä tapahtuu, kenties vähän ns. kollektiivisen tutkan alapuolella.
 
Kuten aiemmin mainittiin, Saturnuksen planeettavaikutus liittyy aina rakenteiden muuttamiseen ja uusiin elämänmuotoihin. Skorpioni missä Saturnus nyt on, liittyy syviin arkkityyppienergioihin, mutta myös bisnes- ja raha-asioihin yhteisötasolla. Ja kyllä … Texasin ongelmiin! Syvällinen kysymys on nyt bisnes, raha ja yritykset sekä se, miten näiden rakennetta muutetaan, jotta ne heijastavat yhteisön arvoja ja tarpeita. Miksi emme ole raivostuneempia siitä, mitä Teksasissa tapahtui, miksi emme vaadi vastauksia? Miksi annamme itsemme keskittyä vain Bostoniin? Kenties koska Boston edustaa oletettua "tunnettua vihollista", joka on ulkomainen, kun taas syvemmät ongelmat "kotona" sivuutetaan. Syvemmät ongelmat kuten maatalousbisnes, ruokalähteet, maanviljelyksen kemikaalit, ympäristö ja kestävä kehitys oman tulevaisuutemme vuoksi.
 
Mutta tämä kuunpimennys sanoo "ei, näitä ongelmia ei voi sivuuttaa, on tullut aika tehdä SUURIA muutoksia liiketoimintaan ja yrityksiin ja vastuuseen yhteisöä ja planeettaa kohtaan".
 
Ja vaikka kirjoitan tätä keskittyen Amerikkaan, luulen meidän kaikkien kohtaavan samoja ongelmia ympäri planeettaa tässä uudessa todellisuudessa. Olemme edelleen vasta tulossa "minä olen" -olemuksen ja sen ymmärtämiseen, miten voimme tasapainottaa sen "me olemme" -olemuksen kanssa, miten yksilö joka on jumalaisten valokoodien ja pyhän tilan kantaja, on myös vastuussa yhteisön ja planeetan pyhälle tilalle.
 
Voimme olla varmoja, että kun tunnemme seuraavien päivien aikana tämän kuunpimennyksen voimakasta uudestisyntymävaikutusta, synnytämme uusia elämänmuotoja, ei ainoastaan itsellemme, vaan myös yhteisöllemme ja planeetallemme. Vanhempienneuvosto, Maanhoitajaneuvosto sekä Solaarineuvosto ja Galaktinen neuvosto tekevät tänä aikana työtä energian harmonisoimiseksi ja keskittämiseksi tätä uudestisyntymää varten. Voit työskennellä niiden kanssa pitämällä pyhää tilaa ja valoa sydämessäsi, jotta tämä voi ilmentyä maan päälle.
 
MUISTIINPANOJA KANINKOLON TUOLLA PUOLEN
 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: