WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 299Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
12.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Päivät pitenevät ja pitenevät teidän osassanne maailmaa ja fyysinen kehonne alkaa taas kerran asettua hieman vähemmän epämukavasti rooliinsa energian välittäjänä. Sillä muistakaa, että te ette ainoastaan vastaanota suuria energiamääriä, vaan myös välitätte sitä ympärillenne maailmaan. Olette tosiaan ankkureita useammalla tavalla, rakkaat ystävät, ja nyt vedätte jatkuvasti uuden maailmanne rakennuspalikoita fyysisen kehonne kautta. Tiedämme, ettei tämä ole mikään uutinen kenellekään teistä, mutta se energiamäärä voi olla kiinnostava, minkä nyt välitätte ja lähetätte ulos päivittäin. Tai paremminkin päivittäin ja öittäin, kun prosessi jatkuu 24/7. Se mikä alkoi pelkkänä tihkumisena, on nyt lisääntynyt vakaaksi energiahiukkasten virraksi, mikä ei pommita ainoastaan teitä, vaan teidän kauttanne myös koko sitä rakennetta, minkä näette joka puolella ympärillänne.

Siis kyllä, vedätte tosiaan taivasta maan päälle, taivaallinen hiukkanen toisensa jälkeen. Ja vaikka tämä tehtävä voi toisinaan tuntua rasittavalta omalle järjestelmällenne, tietäkää, että tämä vain väliaikainen vaihe. Kun kehonne siirtyy latausmoodiin, monet teistä tuntevat, että teiltä loppuu täysin energia ja haluatte vain mennä pitkäksenne ja sulkeutua muulta maailmalta. Mutta teiltä ei lopu energia, vaan liikaenergia hämmentää kehoanne siinä, mitä ja miten käsitellä kaikkea tätä. Näin ollen tulee tämä melkein sulkeutumistunne toisinaan.

Taaskin lisäämme kiireesti, ettei tämä ole teille mitenkään haitallista. Se on vain rasite fyysiselle kehollenne toisinaan ja näin se saa teidät ottamaan rauhallisesti kaikin tavoin, kunnes se pystyy järjestäytymään ja lähettämään onnistuneesti energiat sinne, missä niiden on tarkoitus olla. Sillä osa siitä on ns. teidän kulutettavaksenne, kun taas loput käytetään ulkoisesti. Toisin sanoen, olette kaikki energian vastaanottajia ja välittäjiä, ja silloin kun tunnette olevanne melkein energiattomia, todellisuudessa olette täynnä ja vuodatte yli.

Älkää luulko, että tämä on huonoa suunnittelua ja että pakahtumis- ja uupumistunteenne johtuu huonosti toteutetusta suunnitelmasta. Sen sijaan se on vääjäämätön tulos kaikesta tästä lataamisesta ja siitä on valtavasti apua fyysiselle kehollenne. Fyysinen osanne määrittelee näiden ns. ruiskeiden nopeuden. Ja näin teille ei koskaan anneta liikaa, koska sitten kun raja saavutetaan, kehonne yksinkertaisesti sulkee yhteyden ja alkaa sitten ladata informaatiota, mitä itse tarvitsette, ja samalla myös lähettää ulos sen, mitä pidetään ulkoisena osana näistä superlatautuneista informaatiopaketeista.

Niinpä kehotamme taas kerran ottamaan vaarin merkeistä, mitä saatte keholtanne, sillä se tietää, milloin on oikea aika pitää tauko ja milloin on oikea aika pysyä liikkeessä. Ja silloin kun keho sulkeutuu, näin tapahtuu, koska se käsittelee hyvin kiireisenä kaikkea tulevaa informaatiota. Ette siis haaskaa sekuntiakaan, vaikka makaisitte selällänne kykenemättä nostamaan edes sormea, sillä luultavasti teette silloin kovimmin töitä.

Kiittäkää siis jatkuvaa seuralaistanne, tuota uskollista palvelijaa ja kovaa työntekijää, kollegaanne ja tiiminne jäsentä. Toisin sanoen se fyysistä kulkuneuvo missä asutte, on pääsyy, että voitte ylipäätään tehdä työtä, mitä tulitte tänne alun alkaen tekemään. Tiedämme, että se voi olla vähän ärtyisä toisinaan eikä se koskaan ujostele ilmaista protestejaan, mutta kuten olemme sanoneet aiemmin, tästä ahdistuksen marinasta, vaikeroinnista, ininästä ja huudosta ei tarvitse huolestua. Fyysinen kehonne tietää aivan hyvin, että se pärjää enemmän kuin hienosti, mutta sen täytyy vain protestoida äänekkäästi aina välillä. Mutta älkää koskaan epäilkö, ettei se jatka sille määrätyn työn tekemistä, sillä se on valtavan uskollinen, mutta myös valtavan voimakas.

Niinpä taas kerran kehotamme varmistamaan, että arvostatte tätä fyysistä kulkuneuvoa kaikesta siitä, mitä se tekee pitääkseen teidät liikkeessä, silloinkin kun se toisinaan näyttää olevan suurin este prosessinne jatkumiselle. Sillä se ei pidättele teitä tahallaan, vaikka se joskus laittaa teidät hidastamaan "opetusohjelmaan kuulumattomilla" toimilla. Sillä on vain yksi tarkoitus mielessä eli tehdä kaikesta tästä valtava menestys ja se tietää täysin hyvin, että ilman fyysisen kehonne apua menettäisitte sen ainoan asia, mikä tekee oleskelustanne mahdollista täällä.

Ja muistakaa, ettei se käytä sitä koskaan teitä vastaan, koska olette tosiaan taivaassa määrätty pari, ja tämän te näette itse heti, sitten kun nämä energiamullistukset alkavat hiljentyä vähän. Pitäkää kuitenkin mielessä, etteivät ne lakkaa koskaan kokonaan, mutta fyysisestä kehostanne tulee aina vain taitavampi käsittelemään niitä, menemättä joka kerta täydelliseen uudelleenkäynnistystilaan, ja näin kapasiteettinne rajat ovat venyneet ja tämä jatkuu. Ja sitten voitte jatkaa työnne tekemistä, sillä te ette koskaan lakkaa olemasta ankkureita, mitkä pitävät tämän koko uuden maailman kiinni planeetan pinnassa.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 299
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: