WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 298Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
10.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kun vuorovesi vaihtuu, niin vaihtuu myös tuntunne ympäröivästä maailmasta. Sillä se tosiaan muuttuu vähitellen, päivästä toiseen ja näin te kasvatte ja kehitytte. Te tosiaan muututte, sillä tuntemanne maailma ei ole enää samanlainen. Mutta tämä johtuu siitä, että te ette ole enää samanlainen. Joka päivä astutte lähemmäs sitä, kuka oikeasti olette, ja näin joka päivä pala vanhaa "sinua" putoaa pois eikä sitä koskaan enää tarvita tai haeta takaisin. Sillä te ette ole täällä keräämässä yhteen niitä paloja, jotka näyttävät valuvan sormienne lomitse - ovat ne sitten paloja, jotka liittyvät perheeseenne, suhteisiinne, ajatuksiinne tai maallisiin tavaroihinne. Muistakaa, että mikään sellainen mikä ei ole osa todellista "sinua", ei ole jatkossa enää osa elämäänne, ja näin ollen nyt tapahtuu paljon eroamisia.
 
Älkää pelätkö, ettei teille jää mitään, mikä on tuttua. Tämä merkitsee vain sitä, että teille jää aidoimmat osat kaikesta. Siis perheenne tai ystävänne eivät vain lähde pois luotanne, vaan vanha suhde heihin muuttuu uuteen ja aitoon versioon. Sen tiedätte vain te, muuttuuko suhde läheisemmäksi tai siirryttekö vielä kauemmas erilleen. Muistakaa, että heidänkin on päätettävä oma polkunsa tässä kaikessa, ja vaikka te pystytte kohtaamaan tämän totuuden, monet heistä eivät pysty. Taaskin kehotamme tietämään, ettei tämä ole aina helppo matka, sillä sen on aina palattava totuuteen, mihin valo säteilee. Ja näin tuskalliset yhteydet paljastuvat ja ne on revittävä rikki - joskus parantamista ja uudestaan luomista varten, mutta joskus viimeisten hyvästien jättämistä varten.
 
Tiedämme, että tämä kuulostaa kovin dramaattiselta toisista, mutta yritämme sanoa sitä, että tässä mikään ei jää märkimään ja mädäntymään, koska teidän on kuljettava omaa totuuttanne riippumatta sen tuskallisuudesta. Mutta taas kerran, tässä ei ole kyse kaiken sen riisumisesta, mitä rakastatte. Tässä on kyse kaiken sen riisumisesta, mikä on haitallista teille, ja joskus tuskallinen totuus on, että olette taipuvaisimpia piilottamaan voimakkaimmat tuskat myös itseltämme. Mutta jos elämässänne on jäljellä enää mitään, mikä teidän on arvioitava uudestaan, se näytettään teille, ja vain hyväksyessänne tämän, pystytte käsittelemään sitä rakastavasti.
 
Sillä tässä on kyse vain rakkaudesta - ei vihasta tai pelosta - ja näin ollen tietäkää, että kaikki mikä tulee esiin arvioitavaksi, tulee valon käskystä. Valo haluaa vain hyvää teille, mutta joskus se merkitsee, että teidän tarvitsee tehdä jotain, mikä on tuskallista - ainakin aluksi. Mutta luottakaa meihin, kun sanomme, että näette pian viisauden tässä, ja tunnette myös sen syvän rakkauden, mitä on taustalla jokaisessa tuskallisessa kohtaamisessa itsenne kanssa, mikä teillä saattaa olla edessä olevina aikoina.
 
Se mitä teette, katkaisee kaikki ne siteet, joita pidättelette, ja nämä siteet ovat vääjäämättä syvällä - eivät ainoastaan teidän elämässänne, vaan myös toisten elämässä, ja näin vaaditaan toisinaan enemmän kuin rohkeutta, jotta pysyy kurssissaan tässä. Mutta taas kerran sanomme, että jos tarvitsette apua, pyytäkää sitä, ja tietäkää, että sitä tulee kaikissa muodoissa.
 
Yllättyisitte ehkä siitä värähtelystä, mitä teoillanne on ympärillänne oleviin, myös niihin joita pitäisitte vähiten vastaanottavaisina kaikelle, mitä valo tuo. Muistakaa tämä: se minkä valo paljastaa, ei ole negatiivista ainoastaan teille, vaan se on negatiivista myös niille, joihin teillä on näitä vanhoja siteitä, ja alkaessanne katkoa näitä, vapautatte myös ne, jotka ovat olleet sidottuna samoilla kahleilla. Sillä nämä kahleet ovat rajoittaneet teitä kaikkia ja heti kun yksi vanki alkaa höllentää ketjujaan, kaikki samoihin kahleisiin sidotut tuntevat sen vaikutuksen. Joillekin tämä äkillinen vapauden tunne on vähintäänkin pelottavaa, mutta toisille se on kun henkäys raitista ilmaa, mikä auttaa myös heitä näkemään asiat selvemmin.
 
Taas kerran siis sanomme, ettei tämä ole kovaa ja julmaa siteiden katkaisemista. Tämä on teidän kaikkien tarkoituksellista vapauttamista tai paremminkin se on vapauden tarjoamista - ja sitten on jokaisen oma asia, haluaako hän jatkaa ja irrottaa nuo kahleet kokonaan vai haluaako hän kietoa ne vielä tiukemmin ympärilleen. Sillä aivan kuten vangille joka seisoo vankilan porteilla oltuaan suljettuna sisään vuosia ja vuosia, mahdollisuus kävellä ulos maailmaan vapaana voi olla liikaa, ja hänellä on houkutusta kääntyä ympäri ja palata vanhaa selliinsä. Sillä tutut rajat voivat tuottaa hänelle enemmän tyydytystä, kuin mahdollisuus astua ulos maailmaa, missä ei ole tuttuja rajoja. Ja sama pätee tähänkin prosessiin. Teillä kaikilla on vanhoja rajoituksia elämässänne, ulkoisia tai sisäisiä, ja sitten kun annetaan mahdollisuus näiden rajoitusten poistumiseen, joskus voi olla vaikea ottaa avosylin vastaan tuo vaihtoehto. Varmistakaa siis, että te ette kaihda tuota vaihtoehtoa, sillä se teidän todella on tehtävä.
 
Tätä matkaa ei voi tehdä puolittain. Se on otettava kokonaisuutena - ei voi napsia vain niitä osia, jotka näyttävät vähemmän haastavilta. Ja muistakaa, että te teitte tuon valinnan ennen tulemistanne tänne, sillä muuten te ette edes olisi täällä nyt pohtimassa sen tuloksia. Päätitte tulla vapaaksi tässä elämässä ja tästä syystä teille annetaan tilaisuus olla sitä nyt. Myös ympärillänne oleville on annettu sama vaihtoehto, mutta muistakaa, että heille on annettu vähän kiemurtelevampi polku kuin se suora polku, minkä te valitsitte. Niinpä heidän vaihtoehtonsa ovat vähän laajemmat, sillä he voivat antaa itselleen tilaisuuden valita vapaus tällä kertaa tai jatkaa vanhassa koulussa yhden tai useamman elämän.
 
Taaskin sanomme, että te olette valinneet oman vaihtoehtonne, aivan kuten muutkin, joten tässä olette antaneet itsellenne vähemmän pelivaraa, mitä joillain muilla on. Olette olleet sitä mieltä, että teidän aikanne on nyt, kun taas he ovat sanoneet: "Minun aikani voi olla nyt, mutta toisaalta se ei ehkä ole." Siksi kehotamme teitä valmistautumaan yllätyksiin, kun te itse jatkatte noiden vanhojen siteiden katkaisemista, mitkä sitovat teidät vanhaan elintapaanne. Sillä kun te teette näin, liikkumavapaus saa monet ympärillänne räpyttelemään silmiään valossa ja sanomaan: "Taidan seurata esimerkkiäsi, rakas, ja kiitän sinua siitä, että annoit minulle tilaisuuden tehdä niin." Tämä ei ole kutsu heittää ketään tai mitään pois elämästänne - tämä on kutsu repiä rikki kaikki vanhat ja negatiiviset rajoitukset, jotka pitävät teidät ns. sementoituna vanhaan maaperään. Eikä kukaan teistä pysty kiipeämään noita portaita taivaaseen, jos ette poista vanhoja kahleita, jotka pitävät teidät maassa.
 
Jätetään tämä tähän tänään ja toivotamme teille kaikille siunausta jatkuvalla matkallanne. Monilla teistä kahleiden paino on jo alkanut lähteä ja näette jo joitain tuloksia tästä - sekä omassa elämässänne, mutta myös ympärillänne olevien elämässä. Toisilla kahleet näyttävät painavan raskaasti, mutta tietäkää, että vaaditaan vähemmän ponnisteluja, kuin ehkä ajattelette, jotta ne saadaan putoamaan täysin.

-----------
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 298
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: