WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 30. huhtikuuta 2013

UUDEN ASTROLOGIAN ENSIMMÄISET YHTEISLAUKAUKSET

U
Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
23.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat ystävät,

Kenties teille ovat tuttuja vanhassa ajassa kuvatut astrologiset tapahtumat. Ei ole enää astrologisia ryhmäaktiviteetteja tai viestejä.

Vanhassa ajassa saitte informaatiota, että kaikki olisivat ailahtelevia täydenkuun aikana tai pimennys muuttaisi kaikkia ihmisiä jollain tapaa. Joskus nuo mallit olivat päteviä, joskus eivät. Mutta koska ryhmäajattelu oli teille mukavaa, jatkoitte sen seuraamista, mitä toiset arvioivat ehkä tapahtuvan. Kenties olette lukeneet astrologiakirjoja, jotka ilmaisivat, millaisia Kalojen tai Oinaiden pitäisi olla - havaitaksenne vain vähän korrelointia, muttei täydellistä toimintalistaa, mikä oli relevantti teille tai kyseessä olevalle ihmiselle.

Jotkut vanhan ajan astrologisista tulkinnoista olivat melko tarkkoja, koska ihmiset liikkuivat massana, joten voitiin karkeasti laskea, mitä tapahtuisi tietyllä merkillä tiettynä päivänä tai vuonna. Näin ei enää ole.

Vaikka 12 astrologisen merkin yleiskategoriat jatkuvat, niin kun maa ja universumit muuttuvat, muuttuvat myös tähdet taivaalla. Vanhan ajan astrologiset tulkinnat perustuivat planeettoihin ja tähtiin, jotka pysyivät samassa kuviossa aioneita.

Nuo tähdet ja planeetat kehittyvät nyt niin kuin te. Mitä tämä merkitsee? Aivan kuten aiemmin huomasitte sen, miten reagoitte tietyn planeettatoiminnan aikana ja miten olemuksenne sopi astrologien antamiin yleiskategorioihin, luultavasti haluatte tutkia uutta "sinua" uusin indikaattorein.

Pimennykset ja täysikuut - kuten tällä viikolla - eivät ole välttämättä huolestuttavia kuten ennen. Kenties teistä tuntuu vähän huteralta tai huomaatte tekevänne tai sanovanne jotain, mitä ei ollut tarkoitus sanoa - mutta muutamassa seuraavassa päivässä on enemmän kyse juhlasta kuin kyyristymisestä odottamaan jotain järkytystä.

Jotkut puhuvat, miten dramaattista muutama seuraava viikko on, koska on kolme pimennystä ja kaksi täysikuuta. Draama-aikaa - vanhan ajan draama-aikaa. Uusi tulkinta on juhla. Sillä nyt pimennykset ja täysikuut tuottavat lisää valoa maan päälle ja varmistavat, että enemmän ja enemmän valotyöntekijöitä herää.

Tietysti tämä viimeinen ajatus on yksi noista yleistoteamuksista, mitä usein käytettiin vanhassa ajassa siitä, mitä olitte kohtaamassa. Ovatko kaikki loistavan onnellisia seuraavat viikot? Ei. Mutta ovatko valotyöntekijät, jotka ovat heränneet, iloisempia ja sädehtivät vähän enemmän? Kyllä. Sillä olette tosiaankin saavuttaneet tämän uuden ajan käännekohdan. Tästä kuunpimennysviikosta eteenpäin on enemmän niitä, jotka ovat valoa.

Tällainen toteamus ei vastaa vielä alkuperäiseen kysymykseenne - miten tämä vaikuttaa teihin? Miten tahansa haluatte. Tämän ei ole tarkoitus kiusoitella teitä, vaan muistuttaa, että te kontrolloitte elämäänne ja reaktioitanne. Teillä ei ole enää kirjaa, mikä kertoo, miten teidän pitäisi reagoida ennen tiettyä tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen. Jotkut teistä ovat surullisia, että te ette ole enää yksinäinen valotyöntekijä, joka säteilee mystistä, mutta rakastavaa armoaan maailmaan. Toiset ovat iloisia, että uusi maa ja kaikki mitä se sisältää, on joka päivä selvempää. Kumpikaan reaktio ei ole oikea tai väärä. Enää ei ole erityisvastausta millekään astrologiselle merkille.

Kenties tätä on vaikea ymmärtää, sillä olette havainneet hyvin monia ihmisiä, jotka ovat toimineet ja reagoineet astrologiakirjojenne osoittamalla tavalla. Muistatteko, kun muutama kuukausi sitten astrologit keskustelivat siitä, miten et ollut enää kenties Leijona, vaan sinun pitäisi noudattaa edellistä tai seuraavaa merkkiä muuttuvien tähtikuvioiden vuoksi?

Tällainen oli uuden astrologiamaailman ensimmäinen "yhteislaukaus". Jotkut astrologit viis veisaavat koko ajatuksesta. Toisista se on innostava. Vielä toiset ovat tietämättömiä siitä.

Aivan kuten useammat ihmiset pitävät kanavointia tavallisena kommunikointitapana - mikä muuten on pian vanhanaikaista - toiset pitävät uutta astrologiaa täsmällisempänä ja informatiivisempana eikä massoille suunniteltuna. Indikaattorit yhdistyvät sisäisiin viesteihin, mikä heijastaa erikoislaatuisemman ja yksityiskohtaisemman tiekartan yksilöille.

Jotkut astrologit väittävät yhdistävänsä kanavoinnin astrologiaan ja niin he tekevät. Puhumme askeleesta tämän yli. Viestit ovat äärimmäisen erityislaatuisa - melkein kuin virtuaalitodellisuuspeli, missä asiakas testaa eri vaihtoehtoja päättääkseen, mikä sopii hänelle parhaiten.

Aiemmin astrologit tekivät laajoja kuvauksia, jotka perustuivat siihen, mitä tietyn ryhmän useimmat ihmiset tekisivät. Vaikka he olisivat yhdistäneet nuo tulkinnat kanavointiin, astrologin uskomusjärjestelmä loi tulevaisuuden, mikä rajautui siihen, mitä Kaksoset tai Rapu saattaisi tehdä. Nyt kun planeetat ja tähdet ovat muuttumassa, kuten myös maan olennot, tulkinnoista tulee erityislaatuisempia, paljon vähemmän yleisiä.

Ovatko astrologit vanhanaikaisia? Ne ovat, jotka ovat riippuvaisia vanhan ajan järjestelmistä ja uskomuksista. Niillä jotka ovat avoimia uusille ideoille ja uskomuksille, on riemullista aikaa löytäen uusia suuntia asiakkailleen ja itselleen. Tällainen on ilmeisempää muutaman seuraavan viikon aikana. Informaatiopaloja näyttää vain ilmestyvän tyhjästä.

Te jotka työskentelette astrologien kanssa, tiedätte mukavuuden ja "oikeuden" tunteenne perusteella, kuka tarjoaa vanhan ajan tulkintoja ja kuka mukautuu uuden ajan ajatuksiin ja toimiin.

Jos olet astrologi, tiedä, että muutama seuraava viikko on upeaa seikkailua. Heitä pois vanhat kirjasi ja uskomuksesi ja aloita alusta. Hämmästyt, miten ainutkertaisia ja jännittäviä uudet tulkintasi ovat. Sinun ei tarvitse enää pelkästään määritellä, milloin joku tapaa sielukumppaninsa tai löytää täydellisen työpaikan. Uudet tulkintasi ovat paljon mielenkiintoisempia - sekä sinulle että niille joiden kanssa työskentelet.

Olemme kertoneet teille, että kaikki muuttuu tässä uudessa ajassa - ja niin se on. Hallituksista astrologiaan, kanavointiin ja yritysmaailmaan. Mikään ei ole entisensä. Aivan kuten auto muutti maailmaanne, niin myös uusi aika antaa teille monia uusia seikkailuja, jos olette valmis siirtymään ulos vanhan ajan laatikostanne - mikä tahansa tuo laatikko onkin. Niin olkoon. Aamen.
UUDEN ASTROLOGIAN ENSIMMÄISET YHTEISLAUKAUKSET
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: