WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 294


Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
2.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Aika lentää ja päivät pitenevät ja pitenevät pohjoisella pallonpuoliskollanne, kun auringonsäteet pysyvät pinnalla pidempään. Ja näin paljon valoa virtaa tälle pienelle pallolle, joka leijuu avaruudessa. Ja tämän valon myötä tulee paljon sellaista, mitä olette toivoneet, mutta kenties myös asioita, jotka olisitte mieluummin jättäneet unholaan. Valo heittää ovia auki teissä kaikissa ja mitä tahansa valo etsiikin, se ei voi enää piiloutua. Ja näin tämä kevätsiivous voi olla rasittavaa toisinaan joillekin teistä.

Mutta taas kerran sanomme, että kaikki on hyvin ja juuri niin, kuin pitäisikin olla. Tämä ravistelu on läpikotainen ja kuten kerroimme teille aiemmin, tämä on viimeinen hyvin pitkässä tällaisten ravistelujen sarjassa, mutta tällä kertaa aiomme saada loppuun tämän työn, jos saamme ilmaista asian näin suoraan. Tai paremminkin, aiomme saada teidät saamaan loppuun tämän työn, koska me vain autamme teitä kaikin tavoin, millä voimme. Ja jatkamme sen tekemistä. Myös niinä jaksoina jolloin tunnette kaiken tuen hylänneen teidät ja tunnette itsenne yksinäisimmäksi ihmiseksi universumissa - ei vaan koko luomakunnassa - teidän täytyy tietää, että olemme tässä rinnallanne, matkan jokaisella askeleella.

Mutta tämä syvä sukellus yksinäisyyteen on hyvin tärkeä, sillä teidän kaikkien täytyy jollain tapaa irrottautua kaikista häiritsevistä seikoista, ovat ne sitten positiivisia tai negatiivisia, ja näin tämä tunne heittämisestä tyhjiöön on tosiaan monisyinen osa tätä koko prosessia. Niinpä taaskin sanomme, että älkää luulko langenneenne armosta millään tavalla, vaikka tuntisittekin meidän olevan piittaamatta avunpyynnöistänne. Me kuulemme teidät riippumatta siitä, miten kovia tai heikkoja huutonne ovat. Emmekä sivuuta niitä rangaistaksemme teitä tai saadaksemme olonne tuntumaan vielä pahemmalta. Ei, teemme tämän, koska tämän osa sopimusta, minkä laadimme etukäteen ja missä te itse kartoititte matkajärjestelynne tällä planeetalla.

Tottelemme teidän sääntöjänne, rakkaat ystävät, kun te määräsitte etukäteen, miten tämä prosessi tapahtuisi, ja näin voimme vain totella ja palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla, noudattaen silti näitä tiukkoja sääntöjä. Taas kerran, te teette tämän, tätä ei tehdä teille, ja me soitamme aina toista viulua tässä suurimmassa vapautumisessa, mitä on koskaan tapahtunut tällä kauniilla pikku planeetalla.

Tienne on kartoitettu hyvin huolellisesti etukäteen ja näin riippumatta siitä, mitä kohtaatte tiellänne, tietäkää, ettei sitä ole asetettu kompastuskiveksi estämään etenemistänne. Se on asetettu vain tehtäväksi, minkä haluatte voittaa, jotta prosessinne jatkuisi suunnittelemallanne tavalla.

Taaskin sanomme, että kaikki on hyvin, koska matkaanne ei voitaisi tehdä millään muulla tavalla, miten lähestytte sitä tänä päivänä. Seuraatte jalanjälkiä, mitkä kartoititte kauan, kauan sitten, kun alussa uskaltauduitte ottamaan tämän tehtävän osallistumisesta maapallon ylösnousemukseen. Ja tässä olette, sen kaiken keskellä, ja teette juuri sitä, mitä tulitte tänne tekemään.

Jotkut teistä tuntevat, että matkanne on saanut kohtuullisen osansa koettelemuksia ja vaikeuksia, kun taas toiset odottavat edelleen näkevänsä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Kaikki mitä teette, on suunnitelman mukaista, ja vaikka toisinaan voi olla hyvin vaikeaa nähdä mitään kaavaa tässä melko hämmentävässä sarjassa ylä- ja alamäkiä, tietäkää, että ne on kaikki suunniteltu saamaan teidät ylöspäin ja ylöspäin, uuteen olemassaoloonne todella valaistuneina olentoina, jotka asuvat tällä kauniilla planeetalla. Kaikki on suunniteltu saamaan se säteilemään taas kerran koko vanhassa komeudessaan.

Älkää siis hermoilko, vaikka tie näyttää toisinaan lähtevän kaikenlaisiin hämmentäviin suuntiin, sillä tietäkää, että se vie teidät suunniteltuun maaliin - jos saamme kutsua sitä niin - tavalla, minkä valitsitte sopivimmaksi itsellenne. Ja vaikka se näyttää työläältä tosinaan, tietäkää myös, että syynä siihen on, että piditte sitä itsellenne täydellisimpänä tapana todella astua entiseen suuruuteenne. Olette kaikki vahvempi, paljon vahvempi, mitä fyysinen astianne ja kenties myös päättäväisyytenne toisinaan näyttää ajattelevan, joten näin ollen teillä ei ole mitään pelättävää. Olette täällä päästäksenne loppuun saakka ja nyt teillä on vain muutama pikku askel kuljettavana, ennen kuin voitte sanoa: "Olen todella täällä ja olen täällä jäädäkseni nyt pysyvästi."
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 294
 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: