WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

METEORIT - ELÄMÄN SIEMENIÄ - Kuka rakensi pyramidit?Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Steveltä:
 
VAROITUS: Seuraava kanavointi sisältää maan historiasta käsityksiä ja tarinoita, jotka voivat loukata joitain. Silti Ryhmä kylvää erittäin tyytyväisenä sen siemenet, miten maapallo ja ihmiset alkoivat. Heille se on kaunis tarina kertoa koko komeudessaan ja Ajanpitäjä aloitti sen tässä kanavoinnissa.
 
Upeaa kuukautta ja pysykää rytmissä!
Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä,
 
Steve
 
Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.
 
TERVEISIÄ KOTOA

Tervehdys

Terveisiä Kotoa. Minun ei pitäisi olla täällä, koska olen Elrah Rytmipalvelusta ja Ajanpitäjä tulee hetken kuluttua, mutta minun oli pakko tulla antamaan teille yksi hymyni. Olkaa hyvä! Älkää nyt unohtako sitä, koska teistä tulee aina liian vakavia. Aion ilmestyä olkapäällenne ja hymyillä niin typerästi, että teidän on pakko nauraa. Tämä on siis ajatuksena. Teistä ihmisistä tulee joskus aivan liian vakavia ja haluan vain sanoa teille: "Upeaa päivää". Okei? Hyvä puhe. Espavo.

-----------

Terveisiä Kotoa, rakkaat ystävät, olen Ajanpitäjä ja veljeni on hullu. Kyllä, hän on ja rakastan häntä kovasti. Tervetuloa, rakkaat ystävät, olen Ajanpitäjä. Haluan viedä teidät vähän matkalle tänään ja selittää muutamia asioita, joita on tapahtunut maaplaneetalla, mutta teidän on kiinnitettävä huomiota myös siihen, missä kohtaa olette aikajanalla. Täytyi olla hyvin tärkeä kriittinen massa, ennen kuin voin alkaa julkaista tätä informaatiota, ja se on nyt olemassa. Se oli kriittistä aikaa ihmisille. Koko ihmiskunta on mennyt läpi tästä uskomattomasta portaalista, mikä alkoi 12.12. ja ulottui 21.12.2012 saakka, ja olette ilmestyneet tästä portaalista ulos tietämättä, mikä on muuttunut. Tänään haluan kertoa teille tuon portaalin joistain vaikutuksista, minkä läpi olette menneet uuteen maailmaanne, mihin yritätte nyt sopeutua. Elrah halusi tulla sisään ja jakaa kanssanne hymynsä, jotta muistaisitte ottaa elämän vähän rennommin, vähän mukavammin.

Universaali ihminen

Miksi nyt sataa meteoreja? Onko kukaan ihmetellyt sitä? Haluan kertoa teille siitä, koska maaplaneetalla tapahtuu paljon asioita, joista ei ole voinut kertoa ennen tätä. Siis tervetuloa kaikille maan asukkaille ja sanon tämän kovasti ilvehtien, koska kukaan teistä ei ole maapallolta - ei yksikään. Aloititte kaikki jossain universumin toisessa osassa, toisessa ajan ja avaruuden ulottuvuudessa, täydellisessä yhteydessä, missä teillä oli kaikki elementit kokeaksenne elämää jossain muodossa.

Monta kertaa olette katsoneet Kotiin ja panneet merkille, miten Kodin hengillä näyttää olevan monenlaisia persoonallisuuksia. Sanon, että henkinä olemme vielä moninaisempia kuin ihmiset. Te tutkitte parhaillaan Marsia tarkemmin, koska nyt teknologianne vie teidät sinne ja pystytte tutkimaan enemmän Marsia, sisarplaneettaanne. Tällä hetkellä tiedemiehenne etsivät epätoivoisesti kaikkia elämän tai entisen elämän muotoja. Se vie vähän aikaa, mutta he löytävät niitä. Löydätte elämää, mutta sitä te ette tiedä, että se on omaanne, sillä Marsissa oli ennen ihmisiä.

Suuri osa siitä, mitä kutsutte ihmiseksi, on malli, mitä on monissa paikoissa ympäri universumia. Olette hyvin pettyneitä, jos avaruusalus pysähtyy planeetallenne ja siitä nousee joku, joka näyttää teiltä. Sanotte: "Voi ei, olette varmaan kulman takaa. Ette voi tulla universumin toiselta puolelta. Olkaa kilttejä ja lähettäkää henkilö, jolla on pieni hassu antenni päässä", koska olette niin tottuneet ajattelemaan näin kummallisesti. Etsikää omaa heijastustanne taivaalta, rakkaat ystävät, ja alatte nähdä sen.

Toinen maapallo - toinen sinä

Kuten kerroin useita kuukausia sitten, hyvin kaukainen planeetta on löytänyt maapallon teknologialla, mikä on lähes samanlaista kuin omanne. He ovat löytäneet planeetan, millä he uskovat olevan pieni sininen rengas ympärillään, mikä on merkki elämästä. He ovat etsineet universumin joka kolkasta löytääkseen tämän elämän. No, he ovat lopulta löytäneet teidät. Heillä ei ole teknologiaa matkustaa tänne eikä edes kertoa teille, että teidät on löydetty, mutta on vain ajan kysymys, ennen kuin te kaksi saatte yhteyden. Kumpikin teistä voi kehittää teknologian kommunikoinnin aloittamiseen. Ja sitten kun teette sen, se on vähän pelottavaa ensin, koska he ovat niin kovasti kaltaisianne, vaikka odotatte jotain täysin erilaista. Odotatte jotain hyvin erilaista. Monet heistä näyttävät kovasti samanlaisilta kuin te. Useimmat ovat vähän pidempiä tai vähän lyhyempiä ja eron huomaa helposti.

Haluamme kuitenkin myös varoittaa, että te olette täydellisiä esimerkkejä inkarnaatiosta korkeimmassa muodossaan. Tämä muoto on transformoitunut uudestaan ja uudestaan ja parannellut ajatusta hengen inkarnoitumisesta fyysiseksi olennoksi - ja te käytätte nyt korkeinta mallia tämän tapahtumiseen. Siksi näette myös samanlaisia malleja universumin eri alueilla, sitten kun alatte lopulta kokea sitä.

Mitä on tapahtunut tämän portaalin kautta? No, maapallolla on ollut suuntaviivoja, joita on ollut käytössä oman halukkuutenne ja ponnistelujenne tai niiden toisten halukkuuden ja ponnistelujen kautta, joita on ollut täällä maan päällä aiemmin. Ette ole ensimmäisiä olentoja maan päällä, on ollut myös monia ihmisjaksoja. Viisi niistä voimme laskea hyvin selvästi omien geologiatutkimustenne avulla. Voitte löytää erilaisia elämänmuotoja, joita oli jo ennen dinosauruksia ja joista olette vielä tietämättömiä.

Minäpä kerron siis teille pienen tarinan herättämään kiinnostuksenne. Ajan kuluessa tuon lisää informaatiota, jotta voitte ymmärtää koko tarinan, sillä se on pitkähkö tarina, mikä on sulateltava pienissä erissä. Palataanpa yhden inkarnaationne tai elämänkiertonne alkuun maan päällä. On ollut monta kertaa, jolloin suurin osa maaplaneetan elämästä on tuhottu kokonaan ja se on palannut vasta hitaasti. Olette nähneet tätä tapahtuvan uudestaan ja uudestaan. Viime kerta mistä tiedätte tieteessänne, oli, kun dinosaurukset tapettiin.

Silloin kun dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon, suurin osa maapallon elämästä tuhottiin peittämällä se uskomattomalla pölyllä - oli myrsky, mikä toi niin paljon pölyä, että se peitti auringon. Ette pystyneet elämään missään muodossa, mutta oli muutama asia, mikä säilyi tuolta aikajanalta. Torakat olivat yksi niistä. Ettekö ole innoissaan siitä? Eikö ole upeaa, että jonkin selviytyi siitä? Hyvin harvat elämänmuodot selvisivät samalla tavalla. Katsotte parhaillaan Marsiin ja sitten kun viimein pääsette Venukseen, mistä vain puhutte tällä hetkellä, pystytte vertaamaan löydöksiä ja oppimaan valtavasti itsestänne ja historiastanne.

Meteorit - elämän siemeniä

Venus ja Mars ovat kaksi planeettaa, jotka ovat lähellänne, mutta entä seuraava? Seuraavaa ei ole. Se ei selviytynyt tänne saakka, sillä se revittiin kappaleiksi. En anna sille nimeä, sanon vain "se", koska on tullut esiin jo monta nimeä kuvaamaan tätä aurinkokunnastanne puuttuvaa planeettaa. Se räjähti ja oli helppoa nähdä, mitä tapahtui, sillä se ei kyennyt pitämään omaa tasapainoaan Jupiterin tasapainotilan vetäessä erittäin voimakkaasti sen magneettiydintä. Se oli erittäin haastavaa Jupiterin magneettikentän ja myös gravitaatiokentän vuoksi, mikä periaatteessa repi sen kappaleiksi monien tuhansien vuosien saatossa. Sillä missä tämä planeetta olisi kiertänyt aurinkoa, on nyt valtava asteroidivyö, mikä koostuu yli kahdesta miljoonasta asteroidista. Olette tienneet siitä jonkin aikaa. Se on ottamassa tuon planeetan paikan, mutta nyt avaruudessa on valtava pölyvana, mikä on muodostunut suurista ja pienistä ns. avaruuspölyhiukkasista.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että ne kantavat elämänmuotoja ja universaalin elämän siemeniä. Tuolla planeetalla oli elämää, ennen kuin se räjähti, ennen kuin se hajotettiin yksi hiekanjyvä kerrallaan. Se tapahtui hyvin nopeasti ja tästä räjähdyksestä on edelleen todisteita. Monilla planeetoilla jotka kiertävät aurinkoanne, nähdään todisteita tästä räjähdyksestä. Teidän täytyy vain katsoa oman kuunne toiselle puolelle saadaksenne todisteita siitä. Se olisi voinut olla toinen planeettaa, joka kiersi aurinkoa juuri tuolla hetkellä, mutta se mitä tapahtui, oli hyvin eri asia, koska voimakenttä on suojellut teitä. Elämänkiertonne alussa maapallolla teillä oli vieraita, myös kahtena elämänjaksona ennen teitä.

Oli kuusi rotua, jotka olivat vanhempanne ja auttoivat teitä muodostamaan nämä fyysiset kehonne. Kyllä, ne lainattiin apinoilta, mutta ne sovitettiin erityisesti teitä varten. He ovat toisissa paikoissa, koska te olette menestyneet täällä, kun teillä on tämä uskomaton kyky asua henkenä tiheässä fyysisessä kehossa ja pystytte olemaan täällä valonne kanssa. Hyvin taianomaista. Odottamatonta, mutta hyvin taianomaista.

Mitä siis tapahtui näiden vierailijoiden kanssa? He tarkoittivat korkeinta potentiaalia teille. He halusivat suojella teitä ja auttaa teitä monin tavoin, vaikka tämä onkin vapaan valinnan planeetta. He sanoivat: "No, meilläkin on vapaa valinta, joten tulemme suojelemaan ja vartioimaan teitä."

Rakkaat ystävät, monia näistä tarinoista joita tunnette, on edelleen uskonnollisissa kirjoituksissanne, koska rukoilitte monia näistä olennoista jumalina ja koska heillä oli niin uskomattomia kykyjä ja he olivat paikalla auttamassa teitä. Monet tarinat raamatussa kertovat näistä olennoista, jotka tulivat auttamaan teitä. Ja kuitenkin jos olisi sanottu: "Maan asukkaat tulivat ja tekivät tämän tälle yhdelle planeetalle täällä", olisitte sanoneet: "Mitkä maan asukkaat? Mistä maasta? Miltä he näyttivät?" Koska planeetallanne on suurta moninaisuutta, voitte kuvitella, että "tuolla" on sitä samaa moninaisuutta - ainoastaan yhdeksänteen asteeseen - joten emme edes vaivaannu kertomaan teille, mistä he tulivat tai mitä heidän nimensä olivat, koska se ei ole tärkeää.

Heidät pysäytettiin selvästi ja kaikki kuusi rotuvanhempaa tulivat yhteen kerralla ja sanoivat: "Ei, tämä on vapaan valinnan planeetta, vain asukkaille eikä kaikille muille." Tehtiin muutos ja heidän oli lähdettävä, mutta ennen sitä he tekivät melkoisen työn. He laativat perustan, mitä monet teistä ovat seuranneet ainoeita. Yksi heidän perustoistaan olivat maaplaneetan pyramidit. Teillä ei ole aavistustakaan, miten monia pyramideja maan päällä vielä on, ja kaikki niistä olivat aktiivisia viime aikoihin saakka. Tämä on kaunis asia, minkä olen tullut kertomaan teille tänään.

Kun olette menneet läpi tästä 21.12.12-portaalista, olette päästäneet irti kiinnikkeistänne kaikkeen. Jokainen matriisi mitä olette käyttäneet opastukseen, on nyt vähän etäämmällä teistä. Se ei merkitse, että te ette voi löytää opastusta, mutta koko energianne on keskittynyt sisäänpäin, ulkopuolen sijasta. Ulkopuolen sijasta teidän on löydettävä uudet energiat jokaisen sisältä. Tiedämme, että tämä vaatii uskomatonta rohkeutta, koska ihmiset sanovat: "Kuka, minäkö? En pysty siihen." Työskentelette hyvin sen kanssa, rakkaat ystävät, sillä olette luojia. Te olette niitä, jotka laativat tämän pelin alun alkaen, jo ennen tulemistanne maan päälle. Olette kulkeneet aionien läpi, monien eri universumien läpi, löytääksenne itsenne täältä tällä ajan hetkellä ja näin on kauniista syystä.

Yhteydettömyys

Kaikki apu mitä teillä on ollut, on edelleen, mutta sillä ei ole aivan samaa vaikutusta teihin. Teidän täytyy säätää kaikkea nyt, kun olette kulkeneet tämän portaalin läpi, jos haluatte yhdistyä taas näihin matriiseihin, jotka ovat ohjanneet teitä. Ne kaikki on vapautettu nyt, suurimman niistä ollessa suojakilpi, mikä oli laitettu maaplaneetan ympärille estämään teitä saamasta meteoreja, jotka muuten olisivat olleet polullanne. Pyramidit loivat kilven maan ympärille, mikä on vähitellen ohjattu poispäin ja tämä on aloittanut erilaisen prosessin meteorien kanssa. Miksi?

No, rakkaat ystävät, te olette itse asiassa meteorivyössä, polulla mikä normaalisti toisi meteoreja maaplaneetalle säännöllisesti. Nytkin voitte katsoa taivaalle elokuussa ja joskus joulukuussa keskiyön jälkeen ja nähdä mitä uskomattomampia pienten hiukkasten meteorisuihkuja, joita tulee monta vuotta sitten tapahtuneesta räjähdyksestä. Kun se kulkee ympäri, kerran vuodessa voitte palata tuohon samaan räjähdykseen, mikä edelleen syytää hiukkasia. Eikö olekin mielenkiintoista? Se tapahtuu vuosi toisensa jälkeen.

Kerromme teille, koska te olette muuttuneet ja maapallo on muuttunut. Kun menitte tämän portaalin läpi, ensimmäisenä vapauduitte kaikista ohjausmatriisista, mitä teillä aiemmin oli. Olette viime aikoina kokeneet kolmen hyvin nopean meteorin tulemisen planeetallenne. Kyllä, meteoreja tulee planeetallenne joka ikinen päivä, vaikka useimpia ihmiset eivät näe, joten niistä ei raportoida. Todistatte nyt suuren kuvan asioiden tapahtumista, koska koko kilpi on poistettu, sillä tämä on osa tuon portaalin läpi kulkemista.

No niin, miksi se haluttaisiin vapauttaa? Mikä sen tarkoitus on? Kerron teille lyhyen osan ja sitten menen pidempiin osiin, kun minulla on aikaa. Ensimmäinen asia on, että te tulitte tänne meteorilla. Itse asiassa mitkään elämänmuodot tällä planeetalla, eivät ole peräisin täältä.

Jos katsotte elämänmuotojanne viimeisen 120 vuoden aikana, ne ovat vähentyneet. Tämä planeetta on ollut kuolemassa, rakkaat ystävät, sillä se oli alkuperäinen pelisuunnitelma. Aioitte tappaa planeetan vuosina 2000-2012. Teiltä olisi mennyt suunnilleen 12 vuotta hävittää tämä planeetta. Käytän ilmaisua "hävittää/tuhota", mutta en tarkoita sitä niin. Maa näyttäisi hyvin samanlaiselta kuin Mars tänä päivänä, sillä se on sisarenne ja se itse asiassa pelasti maapallon.

Yhdessä kohtaa sekä Mars että Venus antoivat hiilidioksidia maaplaneetalle ja uhrasivat omat elämänmuotonsa tämän säilyttämiseksi. Kaikki energia kolmen sisaren väliltä tuli maapallolle, jotta te voisitte kehittyä, ja tuolloin tämä suojakilpi laitettiin maapallolle. Vei vuosia ja vuosia ja tuhansia vuosia rakentaa nämä pyramidit, mitkä pitivät tämän rakenteen paikoillaan. Vaikka nämä olennot lähtivätkin planeetalta, rakenne jäi edelleen pakoilleen ja suojasi teitä valtaosalta asteroideja ja komeettoja, joita olisi osunut planeettanne säännöllisesti. Nyt se on loppunut. Miksi?

Rakkaat ystävät, kaikki komeetat, kaikki meteorit kantavat jollain tavalla elämää. Olette asuttamassa maapalloa uudelleen tällä hetkellä. Aloititte pelin uudestaan ja aloitte sen uuden osan, vaikka tapoitte tätä planeettaa aiemmin ja lajeja hävitettiin säännöllisesti. Olette juuri kylväneet monia uusia lajeja, mitkä alkavat kehittyä erittäin nopeasti seuraavan sadan vuoden aikana. Ne tulivat meteoreilla ja kilpeä oli höllennettävä, jotta se voi tapahtua - lisää on tulossa. Ette ole valmiita meteorien osalta, mutta älkää pelätkö niitä. Niiden suuntaa on ohjattu kaksi kertaa tähän mennessä - sitä mikä ei osunut Moskovaan ja toista mikä ei osunut koko USA:n itärannikolle. Kerromme lisää olevan tulossa, joten nauttikaa niistä.

Katselkaa taivaalle näinä kauniina öinä ja tietäkää, että on käynnissä ihme, mihin olette osallistuneet. Tulee aika, jolloin ne yhtäkkiä vähenevät ja näyttävät melkein loppuvan ja sitten palaavat taas tietoisuutenne takaosaan. Mutta nyt te tarvitsette niitä, sillä ne ovat energiaruiske, elämänvoimaenergiaa, mikä kylvää uusien elämänmuotojen siemeniä ja ne kasvavat nyt maaplaneetalla. Toivottakaa meteorit tervetulleeksi. Juhlikaa niiden kotiintuloa, koska ne tekevät maaplaneetasta uuden kotinsa.

Olette kulkeneet näin pitkälle, rakkaat ystävät. Tiedämme, että te kaikki mietitte: "Mitä teen elämälläni? Mitä varten olen täällä?" Tarkoituksenne ja kysymyksenne ovat hyvin lyhyitä omiini verrattuna. Minä esitän laajempia kysymyksiä: "Mitä olette tehneet tähän mennessä? Miten voitte löytää itsenne? Miten minä voin jollain tavalla auttaa teitä muistamaan, kuka oikeasti olette?"

Energiaanne tarvitaan tällä maapallolla nyt enemmän kuin koskaan ennen, sillä tämä on kriittistä maan uudelleenrakennusaikaa. Jos olisitte seuranneet alkuperäistä suunnitelmaa, suurin osa maapallon elämästä olisi kuollut ja uutta energiaa tulisi ainoastaan meteoreista, jotka tuovat uusia elämänmuotoja. Mutta koska olette edelleen täällä, maapalloa ei tarvitse suihkuttaa valtavalla meteorimäärällä.

Tästä syystä kaikkea on höllennetty. Monilla teistä on suosikkiheijastuksianne, suosikkipeilejänne. Olette jumala, ette kuitenkaan voi nähdä sitä itse, koska nämä ovat sääntöjä, jotka olette laatineet. Voitte nähdä jumalan jossain toisessa, mutta ette voi nähdä sitä itsessänne, joten käytätte peilejänne löytääksenne tämän - tai myös suuria kristallipalloja. Voi, miten kaunis peili se onkaan.

Isännällä on kristallipallo Kotona, mihin hän katsoo. Hän ei ole koskaan nähnyt siinä mitään, mutta hän rakastaa katsoa siihen, ja se on kaunis. Hän sanoo: "Minulla on kristallipallo. Olen varmaan näkijä." Me nauramme hysteerisesti. Se on osa siitä, mitä teemme, mutta pallo on peili. Jos hän olisi antanut sille voimansa ja sanonut: "En voi tehdä kanavointia, ellei minulla ole kristallipalloa mukanani", se olisi muuttunut, koska mentyänne tuon portaalin läpi, kristallipallo ei toimisi enää samalla tavalla. Sillä olisi eri yhteys ja hänen täytyisi säätää sitä. Jos hän haluaisi todella sen toimivan tässä kohtaa, hänen olisi luotava uusi suhde siihen ja nähtävä uusi heijastus.

Tätä tapahtuu nyt monilla teistä. Se voi olla tapanne syödä, uskomusjärjestelmä, henkinen harjoitus tai meditointi. Se voi olla usko astrologiaan tai numerologiaan tai mihin tahansa "logiaan", mitä teillä on maan päällä, sillä ne ovat kaikki heijastuksia teistä. Ne kaikki vaativat säätämistä nyt.

Tiedostakaa tämä ja tietäkää, että olette voimaantuneet täysin, koska kaikki voimanne rajoitukset on poistettu. Tämä on tehty kuuden rotuvanhempanne suuresti iloitessa, sillä he eivät voisi olla ylpeämpiä siitä, keitä olette. Olette saaneet siitä jo todisteita ja puhun lisää historiastanne toisella kertaa, mutta nyt haluan lähteä luotanne kaiken tämän toivon kera, koska teidän ei ollut määrä enää olla täällä. Se ei ollut alkuperäinen suunnitelmanne, vaikka olette tällä suurella innolla. Olette täällä kera sellaisen energian, ettei voisi olla toisin. Olette täällä kaiken Kodin naurun ja taputuksen kera, mitä voitte kuvitella.

Rakkaat ystävät, sitten kun lopulta päätätte astua pois tuosta fyysisestä kehosta, missä asutte, tartumme teihin ja tuomme Kotiin ja juhlimme teitä Kotona tavalla, mitä ette voisi koskaan kuvitella. Tietäkää, että pidämme teitä korkeimmista korkeimpina. Siksi yritämme jatkuvasti muistuttaa teille, että olette suurimpia enkeleitä, mitä on koskaan elänyt missään.

Suuresti kunnioittaen pyydän teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Peli on kaunista. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä
METEORIT - ELÄMÄN SIEMENIÄ
- Kuka rakensi pyramidit?
 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: