WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 26. huhtikuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 302Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
23.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Myrsky on nyt vähän laantunut ja aallot ovat tyyntyneet verrattuna niihin paljon voimakkaampiin hyökyihin, joita monet kokivat viime viikolla. Tämä on osa asioiden luontaista kiertoa ja teille on tullut jo enemmän tai vähemmän tutuksi, miten tämä toimii. Ja luulemme, että tällä kertaa tunnette tarvetta vetää muutaman kerran hyvin syvään henkeä ja nauttia siitä hiljaisuudesta, mikä seuraa niiden vanavedessä, sillä tällä kertaa olette joutuneet koville useammalla tavalla.
 
Vakuutamme teille, että olette vahvistuneet paljon tästä koettelemuksesta, sillä odotusten vastaisesti nämä intensiiviset energiapäivitykset eivät jätä teitä nyt pitkäksi aikaa kumoon. Sen sijaan tunnette välitöntä helpotusta, kun tilanne rauhoittuu, eikä ainoastaan tämä, vaan tunnette myös samanaikaisesti tarvetta nousta ylös ja lähteä liikkeelle. Sillä kuten on tavallista näiden hyvin intensiivisten sopeutumisjaksojen aikana, lähes kaikkea mikä koskee tulevaisuutta - välitöntä tai kaukaisempaa - näyttää melkein mahdottomalta edes miettiä. Mutta nyt kun tämä mielen sumuisuus näyttää häviävän kaikkien fyysisten oireiden kera, huomaatte olevanne innokas laittamaan asioita liikkeelle.
 
Joillakin on suunniteltavia asioita ja käynnistettäviä hankkeita, kun taas toiset ovat edelleen turhautuneita, kun he haluavat hyvin voimakkaasti vain TEHDÄ jotain, mutta samaan aikaan heillä ei ole selvää ajatusta siitä, mitä tuo jokin on. Tätä turhautumista sen tietämättömyydestä, mitä tehdä kaikella tällä energialla, mitä syöksyy kehonne ja sielunne lävitse, voi olla vähän vaikea käsitellä, mutta luottakaa meihin, kun sanomme, että löydätte kaikki jollain tavalla kanavan kaikelle tälle patoutuneelta näyttävälle energialle. Sillä nyt kun verhot ohenevat ja ohenevat, sielunne alkaa puhua teille uudella tavalla. Sielunne tietää todellisen tarkoituksenne ja se alkaa tökkiä teitä kaikenlaisilla tavoilla, jotta tajuaisitte kaiken tämän merkityksen. Ja näin saatatte löytää itsenne odottamattomasta paikasta hyvin odottamattomaan aikaan tai tapahtuu "kohtaamisia sattumalta" joko teille aiemmin tuttujen tai täysin vieraiden ihmisten kanssa.
 
Toisin sanoen paljon laitetaan liikkeeseen nyt, jotta löydätte tavan ohjata itsenne ns. oikeaan paikkaan. Joillakin tähän sisältyy fyysisesti eri paikka kuin se, missä he parhaillaan ovat. Toisin sanoen, älkää yllättykö, jos huomaatte muuttavanne pois jostain tai etsivänne uutta paikkaa. Tämä voi liittyä työpaikkaan tai asuinpaikkaan, joten se voidaan kokea kaikilla tavoilla.
 
Taas kerran, tämä prosessi on hyvin monimutkainen, kun olette kaikki pelaajia tällä jättimäisellä kentällä, mitä kutsutaan maailmaksi, ja näin vuorovaikutuksenne sovitetaan yhteen niiden kanssa, jotka tarvitsevat osallistumistanne jollain tavalla. Sillä tämä ei ole yksinäinen matka enää, rakkaat ystävät, kun tämä on käytännöllisesti katsoen kollektiiviponnistus. Ja vaikka oma elämänne on ainutlaatuinen eivätkä kokemuksenne ole samoja kuin naapurillanne, ne kaikki ovat yhteydessä tavalla, mikä varmistaa parhaan lopputuloksen kaikille.
 
Olette nyt kaikki osa tätä valaistuneiden sielujen maailmanlaajuista verkkoa ja olette yhteydessä toisiinne melkein näkymättömillä, kuitenkin hyvin voimakkailla valosäikeillä kuin hämähäkinverkko. Ja aivan kuten hämähäkinverkossa, te ette voi yhdistyä yhteen pikkuruiseen säikeeseen ja odottaa, ettei sillä ole mitään vaikutusta kokonaisuuteen. Olette kaikki yhdistyneet tämän verkon kautta ja se mitä yksi ihminen tekee, kajahtaa koko verkkoon ja vaikuttaa teihin kaikkiin.
 
Ja ei, tämä ei merkitse, että yksi ihminen voi tehdä vahinkoa kaikille muille, sillä tämä verkko ei yhdistä mitenkään haitallisella tavalla. Tässä verkossa on kyse suotuisien valonsäteiden kanavoinnista eivätkä sitä voi manipuloida mitenkään ne, jotka yrittävät käyttää sitä johonkin muuhun. Näin se on siis myös turvaverkko. Niin kauan kuin päätätte olla yhteydessä tähän verkkoon, teitä myös suojaa sen generoima yhteisvoima ja näin teille annetaan parhain suoja, mitä on. Valo tukee teitä nyt kaikilta puolilta ja jos tunnette putoavanne jotenkin, tämä valoverkko ottaa teidät kiinni.
 
Kuten aina, sitä hallitsee vapaa tahto, kiinnityttekö ylipäätään tähän valoverkkoon vai ette. Niinpä tämä verkko ei voi auttaa niitä, jotka ovat päättäneet edelleen pysyä ns. irti. Mutta kaikilla jotka ovat avanneet ytimensä valolle, tämä yhteys on nyt niin voimakas, ettei sitä voi repiä rikki. Ja aivan kuten hämähäkinseitin ohuet säikeet ovat riittävän vahvoja kantamaan monta, monta kertaa suurempien olentojen painon, mitä sen luojalla on, niin myöskään nämä valoyhteydet eivät kykene kannattelemaan ainoastaan teidän kaikkien painoa. Yhdistymällä tämän verkon kautta teette siitä vielä vahvemman ja aina kun yksi sielu lisätään tähän monisyiseen kudelmaan, rakenteesta tulee vielä vahvempi. Siis ei ole varmasti mitään riskiä, että se ylikuormittuu ja altistuu hajoamiselle - kaukana siitä. Siitä tulee aina vain tukevampi ja luotettavampi, kun aikaa kuluu ja mukaanne liittyy uusia joukkuejäseniä joka päivä. Sillä kuten olemme puhuneet aiemmassa epistolassa, juuri heränneiden olentojen virta alkaa kerätä nyt vauhtia ja tämä prosessi vain kiihtyy.
 
Tämän lopputulos on todella positiivinen, mutta se myös synnyttää vastakohtia. Kun tämä valoverkko tulee laajemmaksi ja vahvemmaksi, tämä ei aiheuta kovin positiivista reaktioita kaikissa niissä, jotka ovat vakaasti päättäneet pysyä erossa siitä. He näkevät ja tuntevat, miten tämä valoverkko levittäytyy heidän joka puolellaan, ja näin he alkavat huitoa käsiään ja yrittävät epätoivoisesti pitää nämä seitinohuet valosäikeet poissa elämästään.
 
Valo on pelottavaa hyvin monille, kun he eivät ole tottuneet muuhun kuin synkkiin varjoihin. Niinpä he kurtistavat otsaansa ja sydäntään viimeisenä yrityksenä pitää tämä valo ulkopuolella, koska he ovat vakuuttuneita, että se vahingoittaa heitä jotenkin. Mutta valo ei vahingoita ketään, sillä valo tuo rakkautta, mitä niin epätoivoisesti tarvitaan, myös pimeimmissä sieluissa. Siellä rakkaudentarve on suurinta, mutta siellä myös rakkaudenpelko on niin valtavaa, että se saa tuon ihmisen tekemään pöyristyttäviä asioita yrittääkseen pitää valon loitolla. Kun valo astuu sisään, pimeyden on mentävä, ja sen myötä kaikkea mitä siellä ennen oli, pakotetaan muuttumaan syvällisellä tavalla.
 
Muistakaa, että mikään pimeys ei kykene kestämään valon voimaa ja myös pimein olento transformoituu aina, kun valon sallitaan päästä sen sisään. Ja se mikä on ohjelmoitu pysymään pimeydessä, taistelee henkensä edestä, saadakseen jäädä tekemään, mitä sille on opetettu. Valo ei siis ole tervetullutta kaikkialle eikä tätä kerrota sille epävarmasti. Mutta valo löytää joskus tavan tunkeutua joka tapauksessa, sillä moni pimeä sielu on jättänyt raon haarniskaansa. Ja valo tarvitsee vain tämän pienen aukon tullakseen perille asti. Muistakaa siis, että valoa tihkuu mitä odottamattomimpiin paikkoihin, mutta tämä tapahtuu siksi, että on jätetty pieni aukko tarkoituksella, jotta valo löytäisi sen. Ainoastaan ne jotka ovat tahallaan sulkeneet itsensä 100%:sti, jätetään pimeyteen.
 
Tätä ei voida pakottaa kenellekään. Valo on kuin vettä - se tihkuu sisään ja virtaa luontaista reittiä, mikä sille on järjestetty. Mutta siellä missä sen kulku on estetty täysin, se kääntyy ympäri ja etsii toisen paikan tehdäkseen siitä hedelmällisen. Ja nyt paljastuu hedelmällistä maata monissa paikoissa, jotka olivat ennen karuja. Siis vaikka niiden protestoinnin kiihtyminen jatkuu, jotka sulkeutuvat kuin simpukat, valo jatkaa hiljaista tunkeutumistaan pidemmälle ja pidemmälle ihmisten ytimeen. Ja kun se on siellä, sitä ei voi heittää enää ulos. Kun valo on kutsuttu sisään, se on tullut jäädäkseen.
 
Katselkaa siis ympärillenne ja takaamme, että näette tämän valon ensimerkkejä hyvin monissa kanssaihmisissänne. Ja tietäkää, että niiden joukossa jotka esittävät tätä suurta ulkopuolista show'ta, että he taistelevat valoa vastaan kaikin tavoin, on myös joitain, joihin valo on alkanut jo tihkua. Se on hyvin pieni noro aluksi, mutta ei tarvita muuta, kuin tämä pieni noro. Ja pian nämä pienet norot alkavat kasvaa oikeaksi vapauttavan valon pauhuksi jopa vaikeimmissa sieluissa.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 302
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: